6 Απριλίου έχω τα γενέθλια μου - Τι λένε τα άστρα;

Μία αστρολογική εκτίμηση και πρόβλεψη για όσους έχουν τα γενέθλια τους σήμερα

Παπασταύρου Λίντα
6 Απριλίου έχω τα γενέθλια μου - Τι λένε τα άστρα;



Η συμβολική κάθε μοίρας του ζωδιακού





Δεν είναι βέβαια η πρώτη φορά που παρουσιάζεται η συμβολική των 360 μοιρών του ζωδιακού. Με το θέμα έχουν ασχοληθεί πολλοί αστρολόγοι, ξένοι αλλά και Έλληνες, μεταφέροντας-αποδίδοντας, κυρίως την εκδοχή του Ιταλού αστρολόγου Adriano Carelli.



Εμείς θα σας θυμίζουμε μέρα-μέρα την συμβολική της μοίρας που «πατάει» ο Ήλιος βοηθώντας όσες ή όσους έχουν τα γενέθλια τους να πάρουν μια εικόνα για τις προδιαγραφές τους. Φυσικά, αντί για τον Ήλιο, μπορεί κανείς να έχει σε αυτήν την μοίρα, τον Ωροσκόπο, την Σελήνη, έναν πλανήτη ή κάποιο άλλο ευαίσθητο σημείο του χάρτη του.









16 έως 17 Κριού

Σύμβολο: «Ένα κοσμικό σαλόνι»

Ερμηνεία: Ο άνθρωπος εδώ, έχει πολλά προσόντα, τα οποία όμως καλείται να αξιοποιήσει αποφεύγοντας τους σκοπέλους των «εύκολων» λύσεων. Ουσιαστικά πρόκειται για μια σύγκρουση ποιότητας και ποσότητας, με την δεύτερη να γνέφει πιο ...δελεαστικά! Περισσότερο ματαιόδοξος παρά κομψός, επιδεικτικός παρά φίνος, κοσμικός παρά κοινωνικός, αγαπά την πολυτέλεια και μέσα από την προσπάθεια να εντυπωσιάσει πασχίζει να κρύψει το κενό που υπάρχει μέσα του. Κατά βάθος υποφέρει προσπαθώντας να συμβιβάσει την αγάπη του για την καλοπέραση και την αίσθηση του καθήκοντος.

Παρ' ότι μπορεί να είναι εργατικός αλλά η αγάπη του για την περιπέτεια, το κέρδος και την αναγνώριση μπορεί να τον κάνουν τυχοδιώκτη. Συχνά κερδίζει στον υλικό τομέα, γιατί έχει μια διαίσθηση για τα πράγματα που μπορεί να του φέρουν χρήμα.

Το απόφθεγμα της μοίρας αυτής: «Για να καταφέρεις οτιδήποτε στη ζωή, πρέπει να είσαι αντικοινωνικός. Διαφορετικά, θα σε καταβροχθίσουν» Sean Connery

Χ.Δ.

Οι τάσεις μέχρι τα επόμενα γενέθλια

Αισθηματικά

Το πιο δύσκολο πράγμα σε αυτήν την χρονιά, φαίνεται πως είναι η ...ισορροπία! Η περιπέτεια, η αστάθεια και η αναστάτωση συνθέτουν ένα τρίπτυχο που μπορεί να δώσει πολλές μοναδικές στιγμές και δυνατά πάθη, ικανά να σας απογειώσουν αλλά και να σας ρίξουν στα πατώματα! Στον αντίποδα αν χειριστείτε τις καταστάσεις στο πνεύμα του «ζω το σήμερα, χωρίς να νοιάζομαι για το αύριο», όλα θα γίνουν πιο απλά. Αντικειμενικά τα πράγματα θα είναι πιο φορτικά για τους ήδη δεσμευμένους, αφού ίσως διαπιστώσουν πως τίποτε σε αυτήν την ζωή δεν είναι σίγουρο...

Οικονομικά

«Θα τα κάψω τα ρημάδια τα λεφτά μου»! Είναι δύσκολο να προβλέψει κανείς το που μπορεί να φτάσετε αν παρασυρθείτε από το συναίσθημα σας, αφού τα έξοδα μπορεί να γιγαντωθούν στο όνομα της αγάπης ή -πιο σωστά- της ...καψούρας! Σε κάθε περίπτωση πάντως η χρονιά σας αναμένεται να είναι και σε αυτόν τον τομέα περιπετειώδης και ανισόρροπη, με τις συνεργασίες να γίνονται κάποια στιγμή «κόκκινο πανί».

Γ.Ρ

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved