Η αστρολογική συμβουλή της ημέρας

Τι πρέπει να προσέξουμε και τι να εκμεταλλευτούμε σήμερα;
Παπασταύρου Λίντα
Η αστρολογική συμβουλή της ημέρας

Εξισώνει ο Karl-Heinz Ottinger

Karl Heinz Ottinger

Καλημέρα σε όλους τους αναγνώστες του astrology.gr (και όχι μόνο). Πυρετός διαβουλεύσεων υπάρχει στα επιτελεία των κομμάτων. Κυκλοφορεί μια φήμη για αναβολή των εκλογών αλλά εμένα οι πληροφορίες μου λένε πως πολλοί πολιτικοί αρχηγοί θα θέλανε να γυρίσουν τον χρόνο πίσω. Γιατί τα ποσοστά συρρικνώνονται και η αυτοκτονία του 77χρονου θα είναι γροθιά στο πολιτικό κατεστημένο. Άλλωστε ΟΛΕΣ οι επαναστάσεις των τελευταίων ετών ξεκινούν από μια αυτοκτονία ή μια αυτοπυρπόληση σε κάποιο συμβολικό σημείο. Οι στατιστικές και οι δημοσκοπήσεις θα το επιβεβαιώσουν. Οι δηλώσεις κάποιων για τον θάνατο του συνταξιούχου φαρμακοποιού αποδεικνύουν περίτρανα πως για να γίνεις πολιτικός δεν είναι απαραίτητο να είσαι και τόσο ευφυής.

Το σενάριο λέει πως Μεγάλη Τρίτη ο κ Παπαδήμος πάει και παραιτείται, ενώ Μεγάλη Τετάρτη θα διαλυθεί η Βουλή (όχι πως δούλευε ποτέ αλλά λέμε). Η σταύρωση… μετατίθεται για αργότερα στα κατά τόπους εκλογικά τμήματα.

Δεν θα πω άλλο για την πολιτική. Θα πάμε στα gossip...

Κατ’ αρχάς όποιος έγραψε το άρθρο στο gossip-tv.gr για τον Νίκο Βουτσινά είναι μεγάλη γάτα. Μιλάμε ο τυπάκος είναι πιο υπέρ-εκτιμημένος στην Ελλάδα ever. Κάτι σαν Victoria Beckham στο πιο γελαδερό. Μοιράζει λέει και απολύσεις. Μεγάλε, παρ' το αλλιώς γιατί σε βλέπω στα αζήτητα.

Τώρα σε κάτι δημοσιεύματα περί τηλεοπτικής κόντρας μεταξύ Μενεγάκη και Ελεονώρας, τι να λέμε... Διπλό ημίχρονο και διπλό τελικό με όβερ. Η κοπέλα έχει φρεσκάδα, μόρφωση και είναι και θεά. Κι η Μενεγάκη δε λέω είναι άσσος στο στενό μαρκάρισμα. Εάν όμως την καλέσεις σε παιδικό πάρτι σε γενέθλια ενός κοριτσιού και τραγουδήσουν τα παιδάκια «χάπι μπέρθντεϊ του γιου» μπορεί να ψάχνει ποιος είναι αυτός ο γιος που γιορτάζει...

Η εξίσωση της ημέρας

Αφροδίτη=Poseidon= Βόρειος Δεσμός/Zeus= Πλούτωνας/Vulcanus:

Ψυχική ηρεμία και σεβασμός προς το άγνωστο κι το άπειρο. Η πίστη. Κάνοντας πράξη τα λόγια για την αγάπη. Για να βρει τη συμπόνια. Φυσική επιλογή. Συμμετοχή σε κάποια φιλανθρωπική εργασία. Πνευματικές δημιουργίες από κοινού με άλλους. Εκπλήρωση μιας επιθυμίας, την οποία υπήρχε λαχτάρα για την πραγματοποίηση της. Μια αλλαγή που επιδιώχτηκε πολύ.

Ημέρα με πνευματικό περιεχόμενο, που προσφέρει την ευκαιρία για μια «βουτιά» στα ενδότερα. Ευχηθείτε και θα γίνει!

Το απόφθεγμα της ημέρας: «Ο θάνατος δεν είναι τίποτα. Το να ζεις όμως νικημένος και άδοξα είναι σαν να πεθαίνεις κάθε μέρα» Ναπολέων Βοναπάρτης

Το τραγούδι της ημέρας: Tsopana Rave - «Μου το ‘χα πει», που περιγράφει την πραγματικότητα της μοναξιάς που ζούμε….

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved