Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 5 έως 7/4

Σελήνη στον Ζυγό
Παπασταύρου Λίντα
Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 5 έως 7/4

από την Κατερίνα Σαλωνίκη


katerinanew1.jpg






Η μυστηριώδης γυναίκα με ύφος καλλονής που αποτυπώνει την ομορφιά γύρω της, βρίσκεται έξω από την πόρτα του ζωδίου του Ζυγού σήμερα 5/4 στις 18:33 το απόγευμα.

Το τρίγωνο με την φιλική της Αφροδίτη μας δίνει μια νέα πνοή από το μεσημέρι, η οποία μας ακολουθεί έως το βράδυ. Η αισιόδοξη και επικοινωνιακή μας διάθεση μας ωθεί σε καλλωπιστικές αποδράσεις, αισθητικές παρεμβάσεις, αλλαγές στη διακόσμηση των ιδιωτικών μας χώρων και ιδίως της ντουλάπας μας, καθώς και σε πάσης φύσεως καλλιτεχνικές ασχολίες. Η μέρα προσφέρεται για καλόγουστες αγορές, περιποίηση της εξωτερικής μας εμφάνισης, όμορφες συναντήσεις, γλυκές συμπεριφορές και ένα ξεχωριστό και καλαίσθητο βράδυ με μια ανάλογη έξοδο.

Στις 6/4 όμως, το κλίμα αλλάζει εντελώς αναμένοντας μια δύσκολη μέρα που η ψυχολογία μας θα έχει αρκετές διακυμάνσεις αναστάτωσης και εκνευρισμού.

Στις 2:55 το πρωί η αντίθεση με τον Ουρανό γίνεται ο προάγγελος μιας άγγελος μιας εσωτερικής αναταραχής στην οποία νιώθουμε το συναίσθημά μας να ενίσταται, επαναστατώντας απέναντι σε εκείνα που μας καταπιέζουν δικαίως ή αδίκως.

Στις 9:51 το πρωί το τετράγωνο με τον Πλούτωνα θα ξεκινήσει την ημέρα με την αίσθηση πως δεν λαμβάνουμε όσα μας αξίζουν, οι απαιτήσεις μας φουντώνουν, ξεσπώντας συναισθηματικά σε οικεία και αγαπημένα μας πρόσωπα. Η ανάγκη μας να εμβαθύνουμε στην ποιότητα των σχέσεών μας θα δημιουργήσει έντονο κλίμα, βλέποντας το ποτήρι μισοάδειο και αρνούμενοι να υποχωρήσουμε. Ζητάμε μια επιβεβαίωση από αγαπημένους και συνεργάτες και μια θετική κουβέντα που θα μας κάνει να αισθανθούμε καλύτερα.

Όσο προχωρά η ώρα τόσο πιο ανήσυχοι θα αισθανόμαστε, εφόσον στις 22:19 το βράδυ, η αντίθεση με τον Ήλιο που επηρεάζει από το απόγευμα μας φέρνει μπροστά σε μια κρίση συνείδησης. Το βράδυ μας χρειάζεται ζεστές αγκαλιές και διαβεβαιώσεις που θα μειώσουν το βάρος των προβλημάτων. Η επικοινωνία θα είναι δύσκολη, αλλά παρούσα επιδιώκοντας πολλές συζητήσεις που θα φέρουν εκνευρισμό και αρκετή ένταση.

Η διπλωματία θα είναι η λύση που όσοι την καταφέρουν θα έχουν αξιόλογα αποτελέσματα.

Στις 7/4 στις 13:14 το μεσημέρι η σύνοδος με τον Κρόνο που επηρεάζει από το πρωί, μας φέρνει μελαγχολία, αρκετή ταλαιπωρία στις δραστηριότητές μας και μια αίσθηση πως κάτι δεν κάνουμε καλά και πρέπει να το εξετάσουμε με έναν ειλικρινή διάλογο με τον εαυτό μας.

Στις 18:18 το απόγευμα, η Σελήνη περνάει στον Σκορπιό, δίνοντάς μας την ευκαιρία να χαλαρώσουμε, να κατανοήσουμε και να συνουσιαστούμε με τον μαγικό κόσμο της διαίσθησης και της έμπνευσης.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved