Η αστρολογική συμβουλή της ημέρας

Τι πρέπει να προσέξουμε και τι να εκμεταλλευτούμε σήμερα;

Παπασταύρου Λίντα
Η αστρολογική συμβουλή της ημέρας

Εξισώνει ο Karl-Heinz Ottinger

Karl Heinz Ottinger

Καλημέρα σε όλους όσο βέβαια μπορεί να είναι καλή, όταν ακούς κάποιον να αυτοκτονεί στο Σύνταγμα στα 77 του χρόνια για να μην αφήσει χρέη στα παιδιά του και για να μην χρειαστεί να ψάχνει στα σκουπίδια για φαγητό. Ελλάδα της ανάπτυξης και της εξόδου από την κρίση….

Η εξίσωση της ημέρας

Ήλιος/Cupido= Vulcanus= Σελήνη/Admetos= Αφροδίτη/Cupido= Ερμής/Zeus= Κρόνος/Vulcanus:

Καλές δημόσιες σχέσεις. Ξαφνικά με θυμούνται πολλά άτομα. Μια απέλπιδα προσπάθεια να ανακουφιστεί από τα προβλήματα. Επανάσταση απέναντι σε οτιδήποτε καταπιέζει. Συζυγική ευτυχία. Ο εξοργισμένος ανώτερος. Σκηνή με τους ανωτέρους. Αντιμετώπιση ενός ζητήματος από κάποιο άτομο εξουσίας που θα ασχοληθεί προσωπικά είτε κατ’ εξαίρεση είτε από προσωπικό ενδιαφέρον. Εντολές που εκδίδονται αδιαφορώντας για το κόστος. Προσωποκράτηση, φυλάκιση.

Πολλά παίζονται με προϊσταμένους, υφισταμένους, χατίρια ...ρουσφέτια κλπ, γι’ αυτό έχετε το νου σας μήπως και επωφεληθείτε.

Αποικία news

-Άρση της μονιμότητας από το Δημόσιο ζητάνε οι πολιτικοί, μειώσεις ζητούν αλλά δεν είδα κανέναν να ψηφίζει να παίρνει 500€ το μήνα. Διότι στην πολιτική ασκεί κανείς λειτούργημα και όχι επάγγελμα.

Από την άλλη η Νανά Μούσχουρη θέλει να παντρευτεί με θρησκευτικό γάμο. Να ζήσει το κορίτσι!

Ο Ολλανδός υπουργός Οικονομικών έλεγε για τις χώρες της Ε.Ε. πως πρέπει να έχουν έλλειμμα κάτω από το 3% του ΑΕΠ, έλα όμως που η χώρα του «έπιασε» το 4.7%. Και τώρα βέβαια ο Ολλανδός θα κάνει τον …Κινέζο!

Εν τω μεταξύ ο 11χρονος Ολλανδός μαθητής Γιούρε Χέρμανς απέσπασε ειδικό βραβείο-μνεία για ένα άρθρο που έγραψε για να βγει η Ελλάδα από την Ευρωζώνη. Πολύ μας αγαπάνε γενικώς εκεί στις Κάτω Χώρες... Τον ψήφισαν με κλειστά μάτια αντί να τον ρωτήσουν: «Τον Έρασμο τον ξέρεις παιδί μου»;

Το απόφθεγμα της ημέρας:
«Η απελπισία είναι η τιμή που πρέπει να πληρώσεις όταν επιμένεις σε έναν ακατόρθωτο στόχο» Graham Green

Το τραγούδι της ημέρας: Rainbow - The temple of the King

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved