4 Απριλίου έχω τα γενέθλια μου - Τι λένε τα άστρα;

Μία αστρολογική εκτίμηση και πρόβλεψη για όσους έχουν τα γενέθλια τους σήμερα
4 Απριλίου έχω τα γενέθλια μου - Τι λένε τα άστρα;





Η συμβολική κάθε μοίρας του ζωδιακού





Δεν είναι βέβαια η πρώτη φορά που παρουσιάζεται η συμβολική των 360 μοιρών του ζωδιακού. Με το θέμα έχουν ασχοληθεί πολλοί αστρολόγοι, ξένοι αλλά και Έλληνες, μεταφέροντας-αποδίδοντας, κυρίως την εκδοχή του Ιταλού αστρολόγου Adriano Carelli.

Εμείς θα σας θυμίζουμε μέρα-μέρα την συμβολική της μοίρας που «πατάει» ο Ήλιος βοηθώντας όσες ή όσους έχουν τα γενέθλια τους να πάρουν μια εικόνα για τις προδιαγραφές τους. Φυσικά, αντί για τον Ήλιο, μπορεί κανείς να έχει σε αυτήν την μοίρα, τον Ωροσκόπο, την Σελήνη, έναν πλανήτη ή κάποιο άλλο ευαίσθητο σημείο του χάρτη του.










14 έως 15 Κριού

Σύμβολο: «Ένας πολεμιστής, με σιδερένια πανοπλία μέχρι το λαιμό αλλά το κεφάλι ακάλυπτο»

Ερμηνεία: Ο άνθρωπος εδώ διαθέτει έναν ρομαντισμό και πίστη σε υψηλά ιδεώδη, ωστόσο το αδύνατο σημείο του είναι η αξιολόγηση προσώπων και πραγμάτων. Δίνοντας σημασία στο τι πρεσβεύουν όσοι τελικά τον χρησιμοποιούν, μπορεί να κλείνει ερμητικά τα παράθυρα, την ίδια στιγμή που οι πόρτες είναι ...ορθάνοιχτες! Πρακτικά, αυτό σημαίνει πως μπορεί να είναι αφοσιωμένος σε λάθος πρόσωπα ή ιδέες και να φυλάγεται από εκεί που όχι μόνον δεν έχει να φοβηθεί τίποτε αλλά να ωφεληθεί.

Όλα αυτά μπορούν να διορθωθούν αν ενδυναμώσει την κρίση του και πάψει να είναι τόσο ανασφαλής, ώστε να χρειάζεται την έγκριση των «ισχυρών».

Το απόφθεγμα της μοίρας: «Ο πολεμιστής είναι δυνατός, όταν αναγκάζει τον εχθρό να του απαντήσει, ενώ είναι αδύνατος, όταν αυτός απαντά στον εχθρό» Σουν Τζου

Χ.Δ.

Οι τάσεις μέχρι τα επόμενα γενέθλια

Αισθηματικά

Απιστίες και αμαρτίες... Αρκετά «ζωηρή» αλλά και μπερδεμένη αναμένεται να είναι η χρονιά σας, με τον ρομαντισμό και το πάθος να σας ...τυφλώνουν! Και βέβαια οι δυνατές στιγμές θα είναι πολλές, με την αναπόφευκτη επισήμανση πως κάθε νόμισμα έχει δύο όψεις. Έτσι, όσες και όσοι αφεθούν στο σήμερα, χωρίς να ορίζονται από προϋποθέσεις ή προσδοκίες θα ζήσουν έναν μεγαλειώδη ή παραμυθένιο έρωτα για όσο κρατήσει. Οι υπόλοιποι όμως που κινούνται με βάση τα συνήθη προαπαιτούμενα μιας σχέσης (αποκλειστικότητα, προοπτικές κλπ) θα χρειαστεί να ξεμπλέξουν ένα ...απίστευτο κουβάρι από ίντριγκες, διεκδικήσεις και ασαφείς προθέσεις, με τις πιθανότητες να είναι σε βάρος τους.

Οικονομικά

Από τη μια πλευρά οι καταστάσεις πιέζουν για λιτότητα και οικονομία, από την άλλη όμως η καρδούλα σας δεν αντέχει άλλη μιζέρια. Το πιθανότερο λοιπόν είναι να χάσετε τον έλεγχο και να προβείτε σε σπατάλες ...πρώτου μεγέθους, υποκινούμενοι από το συναίσθημα σας. Και μέχρι εδώ καλά, αφού όλα έχουν το αντίτιμο τους. Αν όμως εμπλέξετε για τα καλά τις προσωπικές με τις οικονομικές ή επαγγελματικές σας υποθέσεις, τότε οι μόνοι χαμένοι θα είστε εσείς. Γενικότερα, προσέξτε τις συνεργασίες σας, που μπορεί να σας φορτώσουν με δυσβάστακτα προβλήματα.

Γ.Ρ

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved