Η αστρολογική συμβουλή της ημέρας

Τι πρέπει να προσέξουμε και τι να εκμεταλλευτούμε σήμερα;

Η αστρολογική συμβουλή της ημέρας

Εξισώνει ο Karl-Heinz Ottinger

Karl Heinz Ottinger

Καλημέρα σε όλους. Στην Λούτσα βρήκαν αρκετό οπλισμό που φτάνει για ένα σύνταγμα στρατιωτικών με κάποια απ’ αυτά να θεωρούνται εξαιρετικά. Ασφαλώς δεν πρόκειται για κάποιον συλλέκτη που άπλα έχει μανία, ούτε τον Κυρ-Μήτσο που κυνηγά αγριογούρουνα. Τρομοκρατική οργάνωση; χλωμό το κόβω γιατί από πίσω θα έπρεπε να υπήρχε μεγάλη χρηματοδότηση. Μιλάμε για MG3, MP-44 και φυσικά το Μ-16 αυτό που χρησιμοποιούν οι ειδικές δυνάμεις….

Απ΄την άλλη γνωστός συνδικαλιστής της ΔΕΗ είπε σε συνέντευξη του: «Αν βρουν σε μένα έστω ένα ευρώ θα αυτοκτονήσω». Μετά από την υπόθεση του ατόμου από τον καλλιτεχνικό χώρο που ζήτησε 2ο τεστ πατρότητας …πιστεύω τα πάντα.

Κατά τ’ άλλα Μεγάλη Εβδομάδα έρχεται και όσοι βρεθούν στην Εκκλησία για να ανάψουν ένα κερί, ας κρατούν μαζί τους ένα εκκαθαριστικό και ένα Ε9. Οι γιαγιάδες που θα βάζουν λουλούδια θα χρειαστεί να αντιπαραβάλουν την φορολογική τους δήλωση.

Βόρειος Δεσμός/Αφροδίτη= Σελήνη/Πλούτωνας= Admetos/Vulcanus=Ερμής/Διας= Πλούτωνας/Apollon: άξονας των ωραίων και επιτυχημένων αλλαγών. Οι αλλαγές στο δημόσιο προφίλ. Αλλαγές (*ακόμα και αισθητικές) που έχουν ως σκοπό την βελτίωση της εικόνας αλλά που τελικώς επιδρούν πολύ βαθειά ψυχικά. Δυσκολίες στα ερωτικά και ένα δίλημμα που οδηγεί σε ένα τέλος για να υπάρξει μια νέα αρχη. «Φιλικές» σχέσεις κρύβουν μέσα τους έναν ερωτισμό.

Το απόφθεγμα της ημέρας: Νυν η ταπείνωση των Θεών
Νυν η σπόδος του Ανθρώπου
Νυν Νυν το μηδέν
και Αιέν ο κόσμος ο μικρός, ο Μέγας!

Οδυσσέας Ελύτης

Το τραγούδι της ημέρας: Μικρή Πατρίδα ….με Θηβαίο και Φραγκούλη (σημείωση: ΔΕΝ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ο Γ. ΝΤΑΛΑΡΑΣ)

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved