4 Απριλίου 2012 - Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

από τη Χρίστινα Δημοπούλου

Παπασταύρου Λίντα
4  Απριλίου 2012 - Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

4_apr

Γενικό προφίλ

Η σημερινή μέρα είναι «οριακή» και κρίσιμη αφού πολλά θέματα που τόσο καιρό είχαν κολλήσει, ενδέχεται να πάρουν μπροστά με γρήγορους ρυθμούς. Ο Ερμής είναι πλέον ορθόδρομος και σταδιακά αίρονται οι κοσμικές «επιφυλάξεις» σε θέματα επικοινωνίας. Ίσως όμως «πάρει» 2-3 ημέρες ακόμη μέχρι να «στρώσουν» εντελώς τα πράγματα.

ΚΡΙΟΣ

Η σημερινή μέρα σας καλεί να κάνετε σωστή διαχείριση στα επαγγελματικά σας. Κάποια ζητήματα σε σχέση με την οικία θα σας προβληματίσουν για το πώς πρέπει να τα χειριστείτε, αισθηματικά όμως δεν πρέπει να κάνετε του κεφαλιού σας. Χρειάζεται να σκεφτείτε εάν αυτό που κάνετε βρίσκει σύμφωνο το ταίρι σας. Ίσως δεχτείτε μια αιφνιδιαστική πρόταση. Οι γεννημένη το 1961 κάποια πράγματα αλλάζουν έστω και χωρίς εσάς.

ΤΑΥΡΟΣ

Η Αφροδίτη στον 2ο οίκο ίσως σας κάνει να ξοδέψετε αναίτια χρήματα. Ένα πράγμα θα βγείτε να αγοράσετε, με γεμάτο καρότσι θα γυρίσετε. Επαγγελματικά, αφήστε τους άλλους να κάνουν την δουλειά τους χωρίς όμως να παρεμβαίνετε. Αισθηματικά, κάποια πράγματα χρειάζεται να τα συζητήσετε. Σήμερα θα σας ζητηθεί να δείξετε την αγάπη σας. Οι γεννημένοι το 1978 κινηθείτε με καθαρό μυαλό.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Αφροδίτη μέσα στο ζώδιό σας σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα κάνει τα πράγματα να αδυνατείτε να τα δείτε στην πραγματική τους διάσταση. Προσέχετε στα ερωτικά γιατί ίσως βρεθείτε σε θέση απολογίας γιατί το ταίρι σας αντιλαμβάνεται πως το μυαλό σας δεν είναι στην σχέση. Πολλά πράγματα θα βελτιωθούν, αν κινηθείτε με γνώμονα την αλήθεια. Οι γεννημένοι το 1970 ίσως απογοητευθείτε από την στάση κάποιων.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η σημερινή μέρα δεν είναι τόσο άσχημη μιας και η Σελήνη λειτουργεί αγχολυτικά και σας βοηθά να ζείτε μέσα σε ένα παραμύθι, στο δικό σας κόσμο. Από την άλλη η Αφροδίτη εντός του 12ου οίκου σας αναγκάζει να κινηθείτε με μεγαλύτερη σύνεση. Επαγγελματικά, αφήστε τα πράγματα να κυλήσουν ομαλά. Αισθηματικά, μια αγκαλιά θα σας κάνει να νοιώσετε καλύτερα. Οι γεννημένοι 1993 μήπως ήρθε η ώρα για το μεγάλο βήμα;

ΛΕΩΝ

Πλέον τα πράγματα θα πρέπει να τα δείτε σοβαρά, αν θέλετε να αντιμετωπιστείτε με αυτόν τον τρόπο κι εσείς. Η Σελήνη είναι στον 2ο οίκο και θα σας βοηθήσει να εξωτερικεύσετε με σύνεση την όρεξη για αγορές. Επαγγελματικά, είστε έτοιμοι να πείτε ένα μεγάλο όχι που είναι προϊόν κούρασης. Αισθηματικά, κάπου θα χρειαστεί να δείξετε την πρέπουσα σοβαρότητα. Οι γεννημένοι το 1965 κάτι αλλάζει στα οικονομικά σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Σελήνη μέσα από τον 1ο οίκο σας κάνει πιο άνετους και με μεγαλύτερη πειθώ. Παράλληλα, ο ορθόδρομος πλέον Ερμής στον 7ο σας βοηθά να ξεκαθαρίσετε με τον πιο αναίμακτο τρόπο κάποια παρελθοντικά ζητήματα που είχαν προκύψει. Αισθηματικά, προσπαθήστε να κάνετε κινήσεις οι οποίες θα βοηθήσουν τον σύντροφο σας να ανοίξει και αυτός την καρδιά του. Οι γεννημένοι το1977 σήμερα ίσως φτάσετε στα όρια σας με κάποιους.

ΖΥΓΟΣ

Η Αφροδίτη σήμερα τονίζει ιδιαίτερα τα της επικοινωνίας και σας βάζει στην pole – position των επιλογών. Με την Σελήνη στον 12ο δεν κάνετε κινήσεις που σας εκθέτουν. Επαγγελματικά, τα πράγματα αρχίζουν και αλλάζουν, αφού παρελθοντικές επιλογές σας δικαιώνουν πλήρως. Μην αφήνετε τίποτα στην τύχη στα αισθηματικά και ανοιχτείτε στο ταίρι σας. Οι γεννημένοι το 1991 ο υπερσυγκεντρωτισμός δεν κάνει καλό.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο απώτερος σκοπός σας για μια ήρεμη μέρα στα επαγγελματικά θα επιτευχτεί. Όμως χρειάζεται να γνωρίζετε πως υπάρχουν μεγάλες προσδοκίες κάποιων προς το πρόσωπο σας. Οικονομικά ζητήματα θα σας απασχολήσουν ιδιαίτερα οπότε καλό θα είναι τόσο στις αγορές όσο και στις παροχές να είσαστε φειδωλοί. Αισθηματικά, κάτι νέο ετοιμάζεται να εισέλθει… Οι γεννημένοι το 1976, αφήστε τα πράγματα να εξελιχτούν.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Μια μέρα που τόσο στα επαγγελματικά όσο και στα αισθηματικά θα κρύβουν εντάσεις. Δεν χρειάζεται να συμφωνήσετε με τις απόψεις των άλλων, απλά δείξτε πως έχουν δίκιο. Επιπλέον, καθυστερήσεις, απεργίες και ματαιώσεις μπορεί να φέρουν «τυχαίες» συναντήσεις με πρόσωπα του παρελθόντος. Αισθηματικά, αποφύγετε συζητήσεις για την πορεία και την προοπτική της σχέσης. Οι γεννημένοι το 1989, τώρα αρχίζετε να παίρνετε τα πάνω σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Τα πολλά λόγια ίσως τελικά σας αναγκάσουν να δείτε τον κόσμο από μια άλλη οπτική. Απαλλαγμένοι από επαγγελματικά άγχη είσαστε πιο χαλαροί και βγάζετε έναν πιο ευδιάθετο εαυτό. Στα προσωπικά σας ζητήματα, ίσως κάπου πρέπει να γίνετε πιο διεκδικητικοί, αφού τόσο καιρό είχατε πέσει με τα μούτρα στην δουλειά. Τηλεφωνήματα και μηνύματα θα σας δώσουν χαρά. Οι γεννημένοι το 1973, προσέξτε ζητήματα οικονομικά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Σήμερα, έχετε την ανάγκη και την επιθυμία να εναρμονιστείτε με τους άλλους. Αυτό, ιδιαίτερα στα επαγγελματικά, χρειάζεται μελέτη, αφού κάποιοι προσπαθούν να σας πλησιάσουν για να αποκομίσουν οφέλη και προνόμια. Αισθηματικά, μάλλον έχετε χτυπήσει φλέβα χρυσού. Εμπιστευτείτε το ένστικτο σας και επιπλέον, δημιουργήστε μικρές πινελιές χαράς όπου και αν βρίσκεστε. Οι γεννημένοι το 1991 μια νέα γνωριμία δίνει …όραμα και προοπτικές.

ΙΧΘΥΕΣ

Η παρουσία του Άρη απέναντι συμβάλλει στο να φουντώσουν πάθη και επιθυμίες και έτσι είστε σε μια υπερένταση. Η Σελήνη ομοίως απέναντι σας βοηθά να δείτε που σφάλατε και σας προτρέπει να δώσετε στα άτομα που σας αγαπούν εξηγήσεις αλλά και ενδείξεις πως η καρδιά σας εξακολουθεί να είναι ζεστή για αυτούς. Τέλος, με τον Ερμή ορθόδρομο στον 1ο οίκο αρχίζετε και καταλαβαίνετε τους άλλους καλύτερα. Οι γεννημένοι το 1992, αδιαφορήστε για το τι λένε κάποιοι.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved