Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 3 έως 5/4

Σελήνη στην Παρθένο

Παπασταύρου Λίντα
Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 3 έως 5/4

από την Κατερίνα Σαλωνίκη


katerinanew1.jpg






Η μυστηριώδης γυναίκα βηματίζει συλλογισμένη και βυθισμένη στις σκέψεις της, βρισκόμενη έξω από την πόρτα του ζωδίου της Παρθένου σήμερα 3/4 στις 17:54 το απόγευμα.

Η εκ διαμέτρου συνάντηση με τον Ποσειδώνα στις 20:34 δημιουργεί στο βράδυ μας ένα ψυχολογικό μπέρδεμα που θολώνει τις αποφάσεις μας.

Οι επιθυμίες μας προσπαθούν να ιεραρχηθούν φτιάχνοντας λίστες στο μυαλό μας με πρακτικές και μεθοδικές προθέσεις, αλλά η αμφιβολία χτυπάει διαρκώς το καμπανάκι της προειδοποίησης. Το βράδυ αυτό είναι προτιμότερο να μην πάρουμε αποφάσεις και να μην συζητήσουμε κανένα σοβαρό θέμα, εφόσον υπάρχει η τάση να εξαπατηθούμε και να μην βρούμε τη λύση που ψάχνουμε, συνυπολογίζοντας την ανάδρομη κίνηση του Ερμή που τείνει σε στάση, για να γυρίσει σε ορθή φορά. Αντίθετα κάθε ρομαντική διάθεση καλό θα ήταν να επιδοθεί σε μια χειρωνακτική εργασία.

Στις 4/4 πλέον στις 00:15 μετά τα μεσάνυχτα η σύνοδος με τον ανάδρομο Άρη που επηρεάζει από το προηγούμενο βράδυ, επιβεβαιώνει πως δεν είναι σωστό διάστημα να κάνουμε σχέδια ούτε να ψάχνουμε για τρόπους εφαρμογής τους. Ο εκνευρισμός που αισθανόμαστε έχει την τάση να γίνει επικίνδυνος και ιδιαίτερα προσβλητικός για τους άλλους, δημιουργώντας μια τεταμένη ατμόσφαιρα.

Στις 9:02 το πρωί το τρίγωνο με τον Πλούτωνα ξεκινά την ημέρα με καλύτερη διάθεση και περισσότερη ενέργεια, δίνοντάς μας την ευκαιρία να κοιτάξουμε τις ανάγκες μας βαθύτερα και να υπολογίσουμε και τις ανάγκες των άλλων. Γινόμαστε οι καλύτεροι βοηθοί στις δύσκολες στιγμές και μπορούμε να επιλύσουμε θέματα προσφέροντας χαρά σε εμάς και στους γύρω μας.

Ως το απόγευμα η διάθεσή μας και η σωματική μας αντοχή θα είναι σε πολύ καλά επίπεδα και στις 16:35 το τρίγωνο με τον Δία θα μας χαρίσει ένα όμορφο βράδυ, με εποικοδομητικές προεκτάσεις, χρήσιμες συναναστροφές και γενναιόδωρα αισθήματα, ακόμα και αν έχουμε την τάση να τα περνάμε από κόσκινο για λόγους καθαρά πρακτικούς.

Χωρίς να παραδινόμαστε στο έλεος της υπερβολής, βιώνουμε μια ισορροπημένη κατάσταση που δεν μας κουράζει από ανώφελα σκαμπανεβάσματα.

Στις 5/4 στις 8:37 το πρωί η αντίθεση με τον Ερμή είναι απαγορευτική για κάθε είδους συνδιαλλαγές ειδικά με δημόσιες υπηρεσίες, διευθετήσεις εκκρεμοτήτων και οποιασδήποτε προσωπικής κόντρας ή απωθημένου έως το απόγευμα.

Στις 18:33 η Σελήνη περνάει στον Ζυγό για να ένα συντροφικό σφιχταγκάλιασμα, που χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή για να μην πνιγούμε από ασφυξία.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved