3 Απριλίου έχω τα γενέθλια μου - Τι λένε τα άστρα;

Μία αστρολογική εκτίμηση και πρόβλεψη για όσους έχουν τα γενέθλια τους σήμερα

3 Απριλίου έχω τα γενέθλια μου - Τι λένε τα άστρα;





Η συμβολική κάθε μοίρας του ζωδιακού





Δεν είναι βέβαια η πρώτη φορά που παρουσιάζεται η συμβολική των 360 μοιρών του ζωδιακού. Με το θέμα έχουν ασχοληθεί πολλοί αστρολόγοι, ξένοι αλλά και Έλληνες, μεταφέροντας-αποδίδοντας, κυρίως την εκδοχή του Ιταλού αστρολόγου Adriano Carelli.

Εμείς θα σας θυμίζουμε μέρα-μέρα την συμβολική της μοίρας που «πατάει» ο Ήλιος βοηθώντας όσες ή όσους έχουν τα γενέθλια τους να πάρουν μια εικόνα για τις προδιαγραφές τους. Φυσικά, αντί για τον Ήλιο, μπορεί κανείς να έχει σε αυτήν την μοίρα, τον Ωροσκόπο, την Σελήνη, έναν πλανήτη ή κάποιο άλλο ευαίσθητο σημείο του χάρτη του.










13 έως 14 Κριού

Σύμβολο: «Ένας μοναχικός καβαλάρης»

Ερμηνεία: Ιδιότυπος άνθρωπος, που ξεχωρίζει κινούμενος μακριά από τη μετριότητα. Χωρίς αμφιβολία έχει έναν δυναμισμό μέσα του, επίμονες επιθυμίες και θέτει έναν τουλάχιστον μεγάλο στόχο. Μοναχικός και «κλειστός» στο βάθος, δύσκολα μοιράζεται τα προβλήματά του με τους άλλους, αφοσιώνεται στην καριέρα του και συνήθως πετυχαίνει, αφού έχει ηγετικές ικανότητες και μπορεί να επηρεάζει τις μάζες.

Η αχίλλειος πτέρνα του είναι οι σχέσεις του, αφού στην πραγματικότητα αποζητά έναν μεγάλο έρωτα που είναι δύσκολο να έρθει. Κι αν πληγωθεί ή απογοητευτεί από τις εξελίξεις, μπορεί κάποια στιγμή να αποσυρθεί από τα δρώμενα, ζώντας μοναχικά.

Το απόφθεγμα της μοίρας: «Η μοναξιά ευνοεί τις μεγάλες αρετές και καταστρέφει τις μικρές» Sydney Smith

Χ.Δ.

Οι τάσεις μέχρι τα επόμενα γενέθλια

Αισθηματικά

Η χρονιά έχει αρκετές «στενωπούς» και δεν αποκλείεται κάποια στιγμή να αποσυρθείτε από κάθε διεκδίκηση, ζώντας στον «δικό σας» κόσμο. Πιέσεις και κατηγορίες ενδέχεται να σας κουράσουν ή να σας απογοητεύσουν, όλα αυτά όμως δεν είναι παρά η αρχή ενός «ξεκαθαρίσματος» στις σχέσεις σας, όπου τελικά θα μείνουν δίπλα σας όσοι και όσες πραγματικά το αξίζουν.

Οικονομικά

Η χρονιά απαιτεί οικονομία δυνάμεων και χαμηλούς ρυθμούς. Το μεγάλο «αγκάθι» είναι οι συνεργασίες σας, που είτε δεν ευοδώνονται, είτε σας δημιουργούν πολλά περισσότερα προβλήματα από αυτά που υποτίθεται πως θα έλυναν. Καλό είναι λοιπόν να στηριχτείτε στις δικές σας δυνάμεις, έστω και αν σε πρώτη φάση χρειαστεί να εγκαταλείψετε κάποια από τα σχέδια σας. Αν επιμείνετε ή φορτωθείτε κι άλλες υποχρεώσεις, δεν θα σας βγει σε καλό. Έτσι κι αλλιώς χρειάζεστε ξεκούραση και «φρεσκάρισμα», ώστε να ξαναμπείτε ορεξάτοι στο παιχνίδι της ζωής.

Γ.Ρ

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved