Η αστρολογική συμβουλή της ημέρας

Τι πρέπει να προσέξουμε και τι να εκμεταλλευτούμε σήμερα;

Η αστρολογική συμβουλή της ημέρας

Εξισώνει ο Karl Heinz Ottinger

Karl Heinz Ottinger


Καλημέρα σε όλους. Οι ειδήσεις τρέχουν αλλά πολλά Μέσα έχουν παρατεταμένη πρωταπριλιά. Και αρκετοί τηλεοπτικοί και ραδιοφωνικοί πρωταγωνιστές ανακάλυψαν πως ο Ιούδας ήταν ανόητος μόνο και μόνο επειδή δεν ήξερε να κάνει παζάρια κι ο Πινόκιο χαζός γιατί με κάθε ψέμα μεγάλωνε η μύτη του και όχι ο τραπεζικός του λογαριασμός.

Που θα πάει όμως... Ήδη η τηλεόραση αρχίζει και παίρνει την κατηφόρα αφού πλέον τα Ιντερνετικά κανάλια κάνουν δειλά –δειλά την εμφάνιση τους, χωρίς τον «χαλκά» των συχνοτήτων και χωρίς απαραίτητα «σφικτό» πατρονάρισμα.

Η εξίσωση της ημέρας

Βόρειος Δεσμός/Άρης = Αφροδίτη/Vulcanus = Ήλιος /Κρόνος = Κρόνος/Zeus= Ουρανός/ Cupido:

Μια μεγάλη αγάπη. Το άτομο οπού ο διακαής πόθος και το πάθος λειτουργούν ως συναισθηματικό «ντοπέ». Το άτομο που είναι πολύ σοβαρό. Η σχέση που σχηματίζεται στα τέλη μιας άλλης σχέσης.

Στα αισθηματικά παίζουμε ρέστα. Έρωτας, καψούρα, απελπισία, ελπίδα και χαρά όλα μαζί αντάμα. Αυτό που τώρα σας φαίνεται δυσάρεστο μετά από λίγο θα σας φαίνεται πως όλα καλά και πάμε για άλλα. Αναλογιστείτε πως οτιδήποτε φεύγει, στην πραγματικότητα είναι ένα «σημάδι» πως ποτέ δεν το είχατε!

Από την άλλη σε περιπτώσεις που είχατε ένα συναισθηματικό τέλος, δεν αποκλείεται να υπάρξει κίνηση για επανασύνδεση.

Δελτίο πολιτικών φαινομένων

Από το μεσημέρι και μετά ίσως να υπάρξει ένα μπαράζ ανακοινώσεων ή ακόμα και επιθέσεων. Προσέξτε τα νεύρα σας και έχετε τις «κεραίες» σας ανοικτές γιατί ίσως να έχουμε κάποιες ηγετικές κινήσεις και ομιλίες σε πολιτικό επίπεδο. Πολλά πράγματα αλλάζουν.

Εγώ πάντως είχα μιλήσει και για άνοδο των εθνικιστικών-πατριωτικών κομμάτων αλλά και για την «πτώση» όποιων συμμετείχαν στην Κυβέρνηση Εθνικής (Στ)Ενότητας. Μάλιστα πολύ πριν «αρχίσουν» τα όργανα. Οπότε μην ακούτε για αυγά του φιδιού και αυγά μελάτα. Το πολιτικό σύστημα έστρεψε το κοινό σε «ακραίους» κύκλους. Και όπου να ναι θα θερίσει αυτά που έσπειρε.

Το ωραίο είναι πως σε πολιτικό επίπεδο θέλουν να πάνε σε εκλογές με αντιμνημονιακό προφίλ αυτοί που υπέγραψαν φαρδιά πλατιά. Για αυτό θα πρέπει όταν μπείτε στο παραβάν να ψηφίσετε αυτό που προτάσσει η δική σας λογική και να θυμάστε πως μετά την απομάκρυνση από την κάλπη… ουδέν λάθος αναγνωρίζεται!

Το απόφθεγμα της ημέρας: «Η φύση δεν μού είπε μην είσαι φτωχός ή να είσαι πλούσιος. Μού είπε όμως να είσαι ανεξάρτητος» Nicolas Chamfort

Το τραγούδι της ημέρας: Κερδισμένος είναι αυτός που χαμογελάει μπροστά στη καρμανιόλα …γιατί ο χαμένος τα παίρνει όλα!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved