3 Απριλίου 2012 - Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

από τη Χρίστινα Δημοπούλου
Παπασταύρου Λίντα
3 Απριλίου 2012 - Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια
3_apr

Γενικό προφίλ

Τα πράγματα από σήμερα γίνονται κάπως πιο ...θερμά αφού η Αφροδίτη μπαίνει στους Διδύμους κι ετοιμάζεται να συναντήσει τον Ποσειδώνα και τον Άρη. Η Σελήνη μπαίνει από τον Λέοντα στην Παρθένο και έτσι σιγά-σιγά ξέχωρα από την όρεξη για φλερτ και περιπέτειες δρομολογούνται και κάποια πρακτικά θέματα. Πολλά πράγματα ίσως επιχειρηθούν να «κλείσουν» με συνοπτικές διαδικασίες.

Κριός

Η μέρα σήμερα αποκτά επικοινωνιακό μπρίο και άνεση. Η Σελήνη με την είσοδο της στον 6ο οίκο θα σας κάνει επαγγελματικά πιο άνετους, αφού θα μπορείτε να λειτουργήσετε πιο πρακτικά. Πολλά ζητήματα που σας απασχολούν αρχίζουν να σας απαλλάσσουν από τις σκοτούρες μέσα από την επέμβαση τρίτων. Η αισθηματική σας ζωή χρειάζεται ένα φρεσκάρισμα. Οι γεννημένοι το 1983 αφήστε τις τυπικότητες.

Ταύρος

Η αισθηματική σας ζωή στέλνει μηνύματα S.O.S, αφού μάλλον είσαστε σίγουροι για το πρόσωπο που έχετε δίπλα σας. Όμως πρέπει και εσείς να κάνετε τις κινήσεις σας, προκειμένου το ταίρι σας να αποκτήσει και αυτό σιγουριά. Στα επαγγελματικά, προχωράτε πλέον με συνέπεια και πλάνο. Προσπαθήστε να κάνετε πράγματα, ώστε να βάλετε μια πινελιά χαράς και αισιοδοξίας. Οι γεννημένοι το 1960, αφήστε την ευθυνοφοβία.

Δίδυμοι

Η Αφροδίτη από το ζώδιό σας πλέον σας δίνει τη δυνατότητα να γίνετε κάπως πιο άνετοι στην επικοινωνία. Επαγγελματικά, θα νοιώσετε πως σε κάθε δυσκολία έχετε και κάποιον να σας στηρίξει και να σας διευκολύνει. Οικονομικά θέματα σας απασχολούν και χρειάζονται ρύθμιση, προκειμένου να γίνουν πιο άνετα και βιώσιμα. Αισθηματικά, πιστέψτε στην σχέση. Οι γεννημένοι το 1993, μην ανησυχείτε τόσο με τα αισθηματικά.

Καρκίνος

Η είσοδος της Αφροδίτης στους Διδύμους και στον 12ο οίκο σας κάνει κάπως πιο σκεφτικούς όσο αφορά για τις μελλοντικές εξελίξεις και προοπτικές. Σε προσωπικό επίπεδο, μια τάση νοσταλγίας υπάρχει, αφού ώρες-ώρες αναπολείτε τις χαμένες ευκαιρίες και τα μεγαλεία. Επαγγελματικά, φροντίζετε να κρίνετε τους άλλους με γνώμονα την συνολική εικόνα και όχι αποσπασματικά. Οι γεννημένοι το 1977, μην αφήνετε τις ευκαιρίες να χαθούν.

Λέων

Πολλά ζητήματα χρειάζονται καλύτερο χειρισμό, κυρίως όμως χωρίς έπαρση. Στα επαγγελματικά, η μέρα μπορεί να είναι ιδιαίτερα καλή αλλά η αδυναμία του να κρατήσετε τα χρήματα κάπου θα σας εκνευρίσει. Αισθηματικά, στην διάρκεια της σημερινής ημέρας θα καταφέρετε να δείτε τι αποζητά η σχέση, προκειμένου να δυναμώσει και να αντέξει στον χρόνο. Οι γεννημένοι το 1961 ίσως χρειαστεί να προτιμήσετε τον «δύσκολο» δρόμο.

Παρθένος

Η μέρα χρειάζεται προσοχή, αφού η σύνοδος Σελήνης- Άρη στο ζώδιό σας κατά τις απογευματινές-βραδινές θα πυροδοτήσει τόσο νεύρα όσο και ορμές. Η αδιαλλαξία κάποιων ίσως σας φέρει σε δύσκολη θέση. Προσπαθήστε να περάσετε τις θέσεις σας, όσο το δυνατόν με τον πιο αναίμακτο τρόπο. Αισθηματικά, απλά συνταχθείτε με τα θέλω της σχέσης σας. Οι γεννημένοι το 1977 ίσως λησμονήσετε κάποια σημαντική υποχρέωση.

Ζυγός

Η παρουσία της Σελήνης στον 12ο οίκο κάπου σας κουράζει. Η Αφροδίτη από τους Διδύμους σας προσδίδει λέγειν μα σας στερεί την υπομονή. Στα αισθηματικά, αν και αναζητάτε το κάτι παραπάνω, τελικά αναθεωρείτε τελευταία στιγμή την κίνησή σας. Επαγγελματικά, αφήστε τον χρόνο να δουλέψει για εσάς, ειδικά στον τομέα χειρισμού κάποιων σχέσεων εντός του χώρου εργασίας. Οι γεννημένοι το 1990 κάποια ιδέα ξεπηδά.

Σκορπιός

Σήμερα, οι τσέπες σας θα είναι ...τρύπιες μιας και δεν μπορείτε να σταματήσετε να ξοδεύετε χρήματα. Ικανότατοι χειριστές της γλώσσας μπορείτε και τα καταφέρετε άψογα αλλά χρειάζεται να μετριάσετε κάπως τον τόνο της φωνής σας. Αισθηματικά, ίσως μέσα από συζητήσεις να θελήσετε να κάνετε κάτι σοβαρό. Οι γεννημένοι το 1980 αφήστε τους άλλους να σας πλησιάσουν

Τοξότης

Σήμερα, ενώ επικοινωνιακά έχετε ρέντα χρειάζεται να ελέγχετε την όποια παρόρμηση. Στα συναισθηματικά σας, ίσως παίζετε με την πλάτη στον τοίχο εξαιτίας της συμπεριφοράς σας. Δώστε λίγο περισσότερο χρόνο στη σχέση σας, προκειμένου να προσαρμοστεί. Επαγγελματικά, μια πρόταση ίσως σας αναγκάσει να ξανασκεφτείτε το μέλλον σας. Οι γεννημένοι το 1963, απολαύστε τις χαρές που σας δίνονται… Οι γεννημένοι το 1992 χρειάζεστε σκέψη και θάρρος.

Αιγόκερως

Σήμερα μπορείτε να επικοινωνήσετε με όλους και να κερδίσετε αυτά που ζητάτε. Κάποια ζητήματα ανασφάλειας που υπάρχουν εντός του χώρου εργασίας τελικά μπορείτε να τα αντιμετωπίζετε. Δώστε χρόνο στον εαυτό σας και σκεφτείτε λίγο το ταίρι σας, που μάλλον ζει στην «σκιά» της εργασίας σας και από πρωταγωνιστής νοιώθει κομπάρσος. Οι γεννημένοι το 1964 θα λάβετε απρόσμενη βοήθεια.

Υδροχόος

Σήμερα, ίσως έρθετε αντιμέτωποι με τον ίδιο σας τον εαυτό (κατ’ αρχάς) και με τους άλλους (εν συνεχεία). Ζητήματα που σχετίζονται με οικονομικά δεν ευνοούνται, ειδικά αν εξαρτώνται από τρίτους. Ο έρωτας, είναι το καλύτερο φάρμακο, αφού τελικά η κατάσταση που ξεκινήσατε δείχνει σοβαρή και ικανή να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων. Οι γεννημένοι το 1992, δείξτε ένα πιο φιλικό προφίλ προς τα έξω.

Ιχθύες

Ίσως, σήμερα η ζωτικότητά σας, να είναι λίγο πεσμένη. Η παρουσία του Άρη μα και της Σελήνης στο απέναντι ζώδιο σας εξασθενεί. Στα επαγγελματικά, δεν αποκλείεται να βρεθείτε εν μέσω συζητήσεων και εκεί θα αναγκαστείτε να πείτε τη γνώμη σας. Προσέξτε το ύφος σας γιατί με τη φόρα που θα έχετε ίσως ο λόγος σας θα είναι χείμαρρος. Οι γεννημένοι το 1987 θα χρειαστεί να αφιερώσετε χρόνο σε φίλους και συγγενείς.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved