2 Απριλίου έχω τα γενέθλια μου - Τι λένε τα άστρα;

Μία αστρολογική εκτίμηση και πρόβλεψη για όσους έχουν τα γενέθλια τους σήμερα

Παπασταύρου Λίντα
2 Απριλίου έχω τα γενέθλια μου - Τι λένε τα άστρα;

Η συμβολική κάθε μοίρας του ζωδιακού





Δεν είναι βέβαια η πρώτη φορά που παρουσιάζεται η συμβολική των 360 μοιρών του ζωδιακού. Με το θέμα έχουν ασχοληθεί πολλοί αστρολόγοι, ξένοι αλλά και Έλληνες, μεταφέροντας-αποδίδοντας, κυρίως την εκδοχή του Ιταλού αστρολόγου Adriano Carelli.



Εμείς θα σας θυμίζουμε μέρα-μέρα την συμβολική της μοίρας που «πατάει» ο Ήλιος βοηθώντας όσες ή όσους έχουν τα γενέθλια τους να πάρουν μια εικόνα για τις προδιαγραφές τους. Φυσικά, αντί για τον Ήλιο, μπορεί κανείς να έχει σε αυτήν την μοίρα, τον Ωροσκόπο, την Σελήνη, έναν πλανήτη ή κάποιο άλλο ευαίσθητο σημείο του χάρτη του.



12 έως 13 Κριού

Σύμβολο: «Μια φωτιά που λιώνει το μέταλλο σ' ένα καμίνι»

Ερμηνεία: Ο χαρακτήρας του ανθρώπου αυτού τον προδιαθέτει σε ασυνήθιστες εμπειρίες. Στη νιότη του ίσως περάσει από δοκιμασίες που θα ήταν δύσκολο ν' αντέξει ένας λιγότερο δυνατός άνθρωπος. Οι δυσκολίες όμως θα τον δυναμώσουν και σε ώριμη ηλικία θα ανταμειφθεί για τα βάσανα της νιότης του, μπορεί μάλιστα η αναγνώριση και η φήμη του να ξεπεράσει τα όρια της πατρίδας του. Μπορεί πάλι να πρόκειται για μια πολύ ιδιαίτερη προσωπικότητα που δυσκολεύεται να αποφασίσει τι απ’ όλα της ταιριάζει και αναλώνεται σε ποικίλες δραστηριότητες μέχρι τελικά να κατασταλάξει στην ώριμη ηλικία.

Αν ο άνθρωπος δεν διαθέτει ποιότητα τότε η δύναμη του εξελίσσεται σε τραχύτητα, επιθετικότητα και καταστρεπτικότητα. Ο ίδιος θα νοιάζεται πιο πολύ για υλικά αγαθά, θα είναι ματαιόδοξος και φιλάρεσκος.

Το απόφθεγμα της μοίρας: «Η γριά κότα έχει το ζουμί» Λαϊκή παροιμία

Χ.Δ.

Οι τάσεις μέχρι τα επόμενα γενέθλια

Αισθηματικά

Οι προτεραιότητες σας για την επίτευξη ενός στόχου, ενδέχεται να στρέψουν την προσοχή σας σε άλλα θέματα και όχι στην αισθηματική σας ζωή. Από αυτήν την άποψη, μια «ξεκούραστη» σχέση, χωρίς πολλές απαιτήσεις, θα σας ...εξυπηρετούσε απόλυτα, ωστόσο στις περισσότερες περιπτώσεις θα συμβεί ακριβώς το αντίθετο. Φαίνεται πως οι επιθυμίες και οι προθέσεις του συντρόφου σας δεν εναρμονίζονται με τις δικές σας, γι’ αυτό δεν θα έπρεπε ούτε να ασκήσετε έντονες πιέσεις, ούτε όμως και να ενδώσετε σε απαιτήσεις που σας βάζουν έξω από τα νερά σας. Ουσιαστικά, η προσωπική σας ζωή είναι σε μια φάση κρίσης ή «εξετάσεων», όσον αφορά το τι πραγματικά θέλετε και το τι μπορείτε να πετύχετε με βάση τα πραγματικά δεδομένα.

Οικονομικά

Χρονιά εξετάσεων και για τα οικονομικά-επαγγελματικά θέματα, με την κούραση και την υπερπροσπάθεια να αποδίδουν ανάλογα με το υπόβαθρο και τις πραγματικές ικανότητες σας. Αυτό σημαίνει πως δεν θα πρέπει να υπολογίζετε και τόσο τον παράγοντα τύχη ή σε μια έξωθεν βοήθεια αλλά αντίθετα να στηριχτείτε στις δικές σας δυνάμεις. Αποφύγετε τις συνεργασίες.

Γ.Ρ







©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved