Η αστρολογική συμβουλή της ημέρας

Τι πρέπει να προσέξουμε και τι να εκμεταλλευτούμε σήμερα;

Παπασταύρου Λίντα
Η αστρολογική συμβουλή της ημέρας

Εξισώνει ο Karl-Heinz Ottinger

Karl Heinz Ottinger

Καλημέρα και καλή εβδομάδα. Έχουμε ήδη βάλει πλώρη για την σούπερ Πανσέληνο της Παρασκευής. Super Moon με ακραία φαινόμενα κι αυτό δεν το λέω εγώ αλλά η NASA. Βέβαια, ως άνθρωπος με κρίση σκέπτομαι, μα καλά αυτά δεν είναι αστρολογικές προκαταλήψεις; Λένε μάλιστα πως με μια τέτοια Super Moon βύθισε τον Τιτανικό. Φαντάσου τα κόμματα στις εκλογές…..

Η εξίσωση της ημέρας:

Αφροδίτη/Άρης = Άρης /Zeus= Kronos/Apollon= Ερμής/Poseidon= Ποσειδώνας:

Άρνηση της σεξουαλικής επαφής. Για να πρέπει να δημιουργήσει κάτι από τίποτα ή χωρίς τη βοήθεια από κανέναν.

Άρνηση της δημιουργικής ενέργειας. Μολυσμένη προκατασκευή. Άμβλωση.

Απώλεια από τον καπνό. Δηλητηρίαση καπνού.

Κρυμμένα πυροβόλα. Ένας πυροβολισμός από την ενέδρα.

Ένα άτομο με μεταφυσικές κλίσεις.

Κάπως...άγρια ή απογοητευτικά δείχνουν τα πράγματα, γι’ αυτό χρειάζεται να προσέχουμε και να αφήσουμε τις υψηλές προσδοκίες γι αργότερα.

Αποικία news

-Συζητήσεις επί συζητήσεων υπάρχουν σχετικά με την ημερομηνία των εκλογών. Ο κ Παπαδήμος είναι διατεθειμένος να παρατείνει την θητεία του γιατί πάνω από όλα είναι η πατρίς. Υπέρ βωμών και Goldman Sachs γιατί το αίμα € (ευρώ) δεν γίνεται….

Και τα καινούργια μέτρα που έρχονται… θα είναι πολύ δυνατά.

-Τελικά ο Ερμής ανάδρομος δουλεύει. Γνωστός ενάντιος των λαθρομεταναστών αρχίζει τώρα που άλλαξε μαντρί να ομιλεί υπέρ αυτών.

Την πάνω βόλτα πήραν οι αντικειμενικές αξίες των κελιών, μετά το 300ρι του Εφραίμ και μερικοί...υποψήφιοι άρχισαν ήδη να αποταμιεύουν για την δύσκολη ώρα. Η επιστροφή του Ηγούμενου πάντως, ήταν ανάλογη της εγγύησης με καμπάνες και σήμαντρα να βαράνε εν χορώ...

Το απόφθεγμα της ημέρας: "Η τέχνη του πολέμου έγκειται στο να κερδίζουμε χρόνο, όταν έχουμε κατώτερες δυνάμεις" Ναπολέων Βοναπάρτης

Το τραγούδι της ημέρας: R.E.M. - Losing My Religion


©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved