Star Stylist 2 Απριλίου - Tο glitter και η τόλμη σε πρώτο πλάνο

Καθημερινές συμβουλές ομορφιάς με στυλίστα σας... τ' άστρα!

Star Stylist 2 Απριλίου - Tο glitter και η τόλμη σε πρώτο πλάνο

καθοδηγεί η Στέλλα Κουρή

stella

Καλημέρα και καλή εβδομάδα! Επιτέλους ήρθε η ώρα για λίγη δράση. Η ομορφιά σας σε συνδυασμό με την λάμψη. Σήμερα θα λάμπετε!

Για τα μαλλιά σας ξεκινήστε την ημέρα σας κάνοντας αλλαγές. Η πιο τρελή σας ιδέα σήμερα μπορεί να πραγματοποιηθεί και να έχετε πολύ καλά αποτελέσματα. Οπότε μη έχετε ενδοιασμούς και τολμήστε. Η ημέρα προωθεί το κούρεμα και την βαφή κάνοντας σας με αυτόν τον τρόπο να λάμψετε. Το μόνο που θα πρέπει να αποφύγετε είναι η περμανάντ. Αυτό σας το λέω επειδή μπορεί να βγει με πολύ όγκο και πολύ σγουρή (ξέρετε κάτι σαν τα προβατάκια).

Για τα νύχια σας φυσικά σήμερα κάντε τους το εβδομαδιαίο μανικιούρ και επειδή καλοκαιριάζει (ξέρετε ακόμα δεν τον είδαμε… Γιάννη τον βαφτίσαμε!) ήρθε η ώρα να ξεκινήσετε και το πεντικιούρ. Φυσικά το χρώμα που θα διαλέξετε σήμερα θα είναι το κόκκινο αλλά της φωτιάς!

Για το μακιγιάζ σας θα πρότεινα να τονίσετε τα μάτια επειδή το έντονο βλέμμα γίνεται πολλές φορές σύμμαχος. Διαλέξτε αποχρώσεις του γκρι για την γωνία του ματιού σε συνδυασμό με το λευκό και το μωβ (προσέξτε να μην σας βγει πολύ έντονο το αποτέλεσμα). Βάλτε μολύβι ή eyeliner τραβήξτε μια λεπτή γραμμή στο πάνω και στο κάτω βλέφαρο του ματιού. Η μάσκαρα δεν πρέπει να λείπει όπως και το ελαφρύ ρουζ, καθώς και το lip-gloss.

Η συμβουλή της ημέρας: Το κούρεμα το μαλλιών σας καλό θα ήταν να γίνεται κάθε δύο μήνες. Μπορεί να φαίνεται συχνό αλλά με αυτόν τον τρόπο θα μακραίνουν πιο εύκολα. Αρκεί να τα κόβετε ελάχιστα στις άκρες.

Οι πρωταγωνίστριες τις ημέρας: Οι Λιονταρίνες που από την λάμψη τους έχουν τυφλώσει τον κόσμο, Οι Ταυρίνες που τους ήρθε απότομα το κούνημα, οι Κριαρίνες που τρέχουν για να προλάβουν και όλο καινούρια βγαίνουν και οι Τοξοτίνες που κοιτάνε μπροστά!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved