1 Απριλίου έχω τα γενέθλια μου - Τι λένε τα άστρα;

Μία αστρολογική εκτίμηση και πρόβλεψη για όσους έχουν τα γενέθλια τους σήμερα

1 Απριλίου έχω τα γενέθλια μου - Τι λένε τα άστρα;



Η συμβολική κάθε μοίρας του ζωδιακού





Δεν είναι βέβαια η πρώτη φορά που παρουσιάζεται η συμβολική των 360 μοιρών του ζωδιακού. Με το θέμα έχουν ασχοληθεί πολλοί αστρολόγοι, ξένοι αλλά και Έλληνες, μεταφέροντας-αποδίδοντας, κυρίως την εκδοχή του Ιταλού αστρολόγου Adriano Carelli.



Εμείς θα σας θυμίζουμε μέρα-μέρα την συμβολική της μοίρας που «πατάει» ο Ήλιος βοηθώντας όσες ή όσους έχουν τα γενέθλια τους να πάρουν μια εικόνα για τις προδιαγραφές τους. Φυσικά, αντί για τον Ήλιο, μπορεί κανείς να έχει σε αυτήν την μοίρα, τον Ωροσκόπο, την Σελήνη, έναν πλανήτη ή κάποιο άλλο ευαίσθητο σημείο του χάρτη του.









11 έως 12 Κριού

Σύμβολο: «Ένας αϊτός στη φωλιά του»

Ερμηνεία: Θεωρείται η μοίρα του «ιερού εγωισμού». Δίνει ένα ισχυρό πατρικό ή μητρικό ένστικτο, μια οξεία αντίληψη του «εγώ», της ατομικότητας και της ανεξαρτησίας. Συχνά οδηγεί σε μια σύγκρουση με το κατεστημένο. Αν το όλο ωροσκόπιο είναι απαλλαγμένο από ακρότητες, το άτομο μπορεί να διακριθεί κοινωνικά ξεπερνώντας τις συνθήκες στις οποίες έχει γεννηθεί. Αν, μάλιστα, χρησιμοποιήσει σωστά τις εγωιστικές του τάσεις μπορεί να εξελιχθεί σε εξαιρετικά ιπποτικό και γενναιόδωρο άνθρωπο.

Το απόφθεγμα της μοίρας: «Δεν είναι κακό να νομίζει ο άνθρωπος ότι έχει κάτι τί δικό του. Είναι φυσικό να αγαπάει κανείς τον εαυτό του, μόνο δε ο εγωισμός πρέπει να κατακρίνεται. Δηλαδή όχι το να αγαπάς απλώς τον εαυτό σου, αλλά το να τον αγαπάς περισσότερο απ' ό,τι πρέπει» Αριστοτέλης

Χ.Δ.

Οι τάσεις μέχρι τα επόμενα γενέθλια

Αισθηματικά

Σχετικά «στριμωγμένη» αναμένεται να είναι η χρονιά σας, αφού οι καταστάσεις πιέζουν προς την λήψη αποφάσεων που δεν είναι ευχάριστες. Οι σχέσεις σας βρίσκονται σε κρίση και μάλλον απαιτούνται ...έκτακτα μέτρα. Φυσικά υπάρχει και το ενδεχόμενο να αναλάβετε μια μεγάλη δέσμευση (ακόμη και ο γάμος «παίζει»), ωστόσο σε μια τέτοια περίπτωση όλα μπορεί να θυμίζουν το γνωστό «όλα του γάμου δύσκολα κι η νύφη γκαστρωμένη»!

Οικονομικά

Το κυρίως πρόβλημα έχει να κάνει με τις συνεργασίες και τα θέματα που θα μπορούσαν να προκύψουν από αυτές. Σε μερικές περιπτώσεις θα κληθείτε να πληρώσετε τα σπασμένα των λανθασμένων επιλογών των άλλων, γι αυτό καλό είναι να έχετε ασφαλιστικές δικλείδες. Γενικότερα πάντως οι συνθήκες δεν ευνοούν την ανάπτυξη αλλά αντίθετα την απόρριψη όλων εκείνων που τελικά δεν αποδίδουν στην πράξη.

Γ.Ρ


©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved