Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 1 έως 3/4

Σελήνη στον Λέοντα

Παπασταύρου Λίντα
Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 1 έως 3/4



από την Κατερίνα Σαλωνίκη


katerinanew1.jpg






Η μυστηριώδης γυναίκα με ακατάδεκτο ύφος για το παραδοσιακό ξεγέλασμα που συνοδεύει την πρωταπριλιάτικη ημέρα, βρίσκεται απαστράπουσα έξω από την πόρτα του ζωδίου του Λέοντα, σήμερα 1/4 στις 11:37 το πρωί.

Γεμάτοι αυτοπεποίθηση και αίγλη, αισθανόμαστε σαν βασιλιάδες που περιμένουν τους υπηκόους τους για να διοργανώσουν όλοι μαζί μια λαμπερή γιορτή.

Στις 20:43 το βράδυ το τρίγωνο με τον Ουρανό που επηρεάζει από το αργά το μεσημέρι μας δίνει ώθηση να δημιουργήσουμε, να προβάλλουμε τις ανατρεπτικές ιδέες μας αλλά και να τις επιβάλλουμε, αναμένοντας το χειροκρότημα και τις κολακείες από τους εμβρόντητους συνδαιτυμόνες μας. Η μέρα προσφέρεται για φιλικές συγκεντρώσεις, εκδηλώσεις και συμμετοχή μας σε ομαδικές δραστηριότητες στις οποίες οι απόψεις και οι επιθυμίες είναι ντυμένες με πανάκριβα και εκθαμβωτικά ρούχα. Προσοχή στην αλαζονεία και την επιμονή να πείσουμε, πως μόνο εμείς γνωρίζουμε το δέον.

Στις 2/4 στις 11:14 το πρωί, το τρίγωνο με τον Ήλιο ξεκινά την ημέρα μας με άφθονη ενέργεια, καλή ψυχολογία και την αίσθηση πως ότι και να κάνουμε θα μας γεμίσει ικανοποίηση και χαρά.

Κάθε σημαντικό και απαιτητικό ραντεβού, μπορεί να γίνει αυτή την ημέρα, ειδικά έως το απόγευμα.

Παρόλα αυτά θα πρέπει να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί, εφόσον στις 12:19 το μεσημέρι το τετράγωνο με τον Δία που επηρεάζει παράλληλα φέρνει υπερβολή και αρκετή έπαρση.

Θα πρέπει να ακούμε τους άλλους και να συγκρατήσουμε την αυτοπεποίθησή μας, ώστε να μην λάβουμε τα αντίθετα από όσα προσδοκούμε.

Επιπλέον η τάση μας για απόκτηση φήμης, δόξας και ακριβών αντικειμένων θα πρέπει αν όχι να κατασταλεί, τουλάχιστον να δαμαστεί.

Στις 3/4 στις 11:57 το πρωί, το εξάγωνο με τον Κρόνο μας βάζει να κάνουμε την αυτοκριτική μας και να βγούμε νικητές. Στον απολογισμό που έχουμε την τάση να κάνουμε θα αισθανθούμε τη σιγουριά πως οι καταστάσεις που χειριστήκαμε τις προηγούμενες ημέρες θα δώσουν άφθονους καρπούς αργότερα.

Στις 17:47 το απόγευμα το τετράγωνο με την Αφροδίτη που επηρεάζει από το μεσημέρι, απογειώνει τη διάθεση, ψάχνοντας τρόπους να ξεφαντώσουμε, κλείνοντας εισιτήρια για μελλοντικές παραστάσεις, πηγαίνοντας σε εκδηλώσεις, ένα σινεμά, ή σε κάποιο ιδιαίτερα ξεχωριστό μέρος για να διασκεδάσουμε. Τα συναισθήματά μας είναι γενναιόδωρα, το ίδιο και οι προθέσεις μας, ενώ δεν αποκλείεται πολλοί να ξοδέψουν χρήματα για αγορές, ή να δωρίσουν πράγματα σε αγαπημένους.

Αυτά ως τις 17:54 το απόγευμα, που η Σελήνη περνάει στην πρακτική και συνετή Παρθένο, βάζοντας φρένο στην εξαλλοσύνη, που μας έχει συνεπάρει με τόση ηδυπάθεια.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved