Star Stylist 1η Απριλίου - Μόκα μαλλί και νύχια κοραλί

Καθημερινές συμβουλές ομορφιάς με στυλίστα σας... τ' άστρα!

Star Stylist 1η Απριλίου - Μόκα μαλλί και νύχια κοραλί

καθοδηγεί η Στέλλα Κουρή

stella

Είναι η μοναδική ημέρα που μπορούμε και με την βοήθεια της σημαίας να πούμε ψέματα. Βέβαια όλοι οι πολιτικοί μας δεν περιμένουν την πρωταπριλιά αλλά αυτό είναι μια μεγάλη κουβέντα!

Καλή πρωταπριλιά και πολύ μεγάλη προσοχή στα ψέματα! Όπως λέει και η διαφήμιση «ελάτε ρε παιδιά να οργανωθούμε για να κάνουμε μια ληστεία της προκοπής»!

Τα μαλλιά σας είναι μια πολύ καλή ευκαιρία να τα φτιάξετε έστω σε μικρές λεπτομέρειες ή ακόμα και να τα βάψετε. Για όσες τα βάφετε μόνες σας διαλέξτε καφέ χρώματα ή αποχρώσεις που να είναι μόκα.

Στα νύχια σας δεν χρειάζεται να κάνετε κάτι ιδιαίτερο, όμως ένα γλυκό βάψιμο είναι μια καλή ιδέα. Για το γαλλικό σήμερα διαλέξτε τον συνδυασμό του ροζ και του άσπρου.

Το μακιγιάζ σας σήμερα θα πρέπει να είναι παιχνιδιάρικο. Με τις αποχρώσεις του κοραλλί στα χείλια σας και στα μάγουλα σας σίγουρα θα κερδίσετε πολλά βλέμματα. Μην ξεχάσετε το μαύρο μολύβι ή το eyeliner και την μάσκαρα.

Η συμβουλή της ημέρας: Αν επιμένετε να βγαίνετε έξω χωρίς να βάφετε τα χείλια σας φροντίστε απλά να είναι ενυδατωμένα.

Οι πρωταγωνίστριες της ημέρας: οι Καρκίνες που σκάσανε στο φαγητό από χθες, οι Ταυρίνες που κάθε μέρα ομορφαίνουν και στρογγυλεύουν και οι Κριαρίνες που περιμένουν να ορθοδρομήσει ο Ερμής- φτάνει πια!

.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved