1 Απριλίου 2012 - Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

 

από τη Χρίστινα Δημοπούλου

 

Παπασταύρου Λίντα
1 Απριλίου 2012 - Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια
1_apr

Γενικό προφίλ

Μέχρι και τις πρωινές ώρες, η Σελήνη στον Καρκίνο τονίζει τις οικογενειακές ανάγκες και σχέσεις αλλά μετά τις 10:35΄ το σκηνικό αλλάζει και τον λόγο έχουν πλέον οι αγάπες ...πάσης φύσεως! Παιδιά, σκυλιά και φυσικά το «πρόσωπο» παίρνουν πρωταγωνιστικό ρόλο. Μαζί και οτιδήποτε άλλο συμπεριλαμβάνεται στις χαρές της ζωής, με την υποσημείωση όμως ότι σε πολλές περιπτώσεις οι παρεξηγήσεις είναι ante portas.

Κριός

Η μέρα είναι υπέροχη για εσάς και μπορεί να γίνει ακόμα καλύτερη, αρκεί να αναλογιστείτε πως σήμερα είναι μέρα ξεκούρασης και διασκέδασης. Μικρές αποδράσεις μπορεί να έχουν ευεργετικά αποτελέσματα, αν να είναι σωστά προετοιμασμένες. Στα αισθηματικά, προσπαθήστε να εισχωρήσετε στο ψυχικό κόσμο του συντρόφου σας και να συμπορευτείτε με αυτόν.

Ταύρος

Σήμερα, πρέπει να επικεντρωθείτε τόσο σε οικογενειακά ζητήματα όσο και στην προετοιμασία κάποιων συζητήσεων ή διαδικασιών. Η ανάγκη για επικοινωνία ίσως σας φέρει πιο κοντά με κάποια άλλα άτομα, δίνοντάς σας έτσι να καταλάβετε πως αυτά που σας ενώνουν είναι περισσότερα από αυτά που σας χωρίζουν. Κάποιες συναντήσεις σας βρίσκουν απροετοίμαστους.

Δίδυμοι

Η αισθηματική σας ζωή υφίσταται μεταλλάξεις, αφού για συναισθήματα που νιώθατε απόλυτα σίγουροι αρχίζετε και εκφράζετε κάποιες αμφιβολίες. Τόσο ο Ποσειδώνας όσο και οι ανάδρομοι Ερμής και Άρης ελαττώνουν την ικανότητα να εστιαστείτε κάπου. Ερωτικά, μια νέα γνωριμία σας κάνει να δείτε τη ζωή μέσα από ένα εντελώς διαφορετικό πρίσμα.

Καρκίνος

Η είσοδος της Σελήνης στον 2ο οίκο θα σας αναγκάσει να βάλετε το χέρι στη τσέπη. Η σημερινή μέρα ενδείκνυται για περιπάτους και ψυχαγωγία που εναρμονίζεται με τα δικά σας γούστα. Ίσως σε κάποια πράγματα διακρίνετε πως έχετε δίκαιο όμως αυτό δεν σας δίνει το δικαίωμα να το χτυπάτε συνέχεια. Μια ξαφνική επίσκεψη ίσως σας χαλάσει το πρόγραμμα.

Λέων

Η παρουσία της Σελήνης στο δικό σας ζώδιο έρχεται να σας δώσει επιπλέον λάμψη αλλά και άνεση τόσο στην κίνηση όσο και στην επικοινωνία. Προσπαθήστε να προσφέρετε κάτι από τον ελεύθερο χρόνο σας για άσκηση, προκειμένου να κρατηθείτε σε φόρμα, καθώς η καλοπέραση και η χαλάρωση έχουν αρνητικές επιπτώσεις στο σώμα σας. Το τηλέφωνο σήμερα θα είναι ο αχώριστος σύντροφος σας.

Παρθένος

Ίσως χρειάζεται να καταλάβετε πως πολλά πράγματα δεν εξαρτώνται αποκλειστικά από εσάς. Ο Ερμής ανάδρομος στον 7ο ηλιακό οίκο και ο Άρης στον 1ο τελικώς σας μπερδεύουν και σας αναγκάζουν να κάνετε πράγματα πέρα των δυνατοτήτων σας. Αισθηματικά, η συζήτηση για την επίλυση κάποιων θεμάτων ίσως τελικά έχει τα αντίθετα αποτελέσματα από αυτά που επιθυμείτε.

Ζυγός

Προσπαθήστε μέσα σας να ξεκαθαρίσετε το τι ζητάτε από τη σχέση. Η παρουσία του Ηλίου στον 7ο οίκο καθώς και του Ουρανού σας κάνει ιδιαίτερα απαιτητικούς. Ωστόσο, επιχειρήστε να λειτουργήσετε πιο ομαδικά και κυρίως να συνταχθείτε με τη γνώμη κάποιων που έχουν περισσότερη γνώση και εμπειρία. Η ερωτική κίνηση κάποιου θα σας ξαφνιάσει.

Σκορπιός

Η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο του Λέοντα έρχεται να μπλοκάρει τη μέχρι τώρα κατάσταση που φαινόταν να παίζετε μόνοι σας στον αισθηματικό τομέα. Σήμερα, πράγματα που εξοβελίζατε τα βρίσκετε μπροστά σας και ίσως συναισθηματικά να οδηγηθείτε να κάνετε την πιο σωστή και ασφαλή επιλογή. Μια συζήτηση θα σας αναστατώσει ευχάριστα.

Τοξότης

Η είσοδος της Σελήνης στον πύρινο Λέοντα έρχεται να υπερκεράσει την αβεβαιότητα του ανάδρομου Ερμή αλλά και την επιθετική δραστηριότητα του επίσης ανάδρομου Άρη. Κάποια τηλεφωνήματα έρχονται να σας δώσουν μια ανέλπιστη χαρά αλλά χρειάζεται προσοχή μην τυχόν υπάρξουν παρανοήσεις. Τέλος, αισθηματικά κάντε τη σωστή αξιολόγηση και προσπαθήστε να αφήσετε πίσω το παρελθόν.

Αιγόκερως

Σήμερα μπορείτε να εκμεταλλευτείτε την ευκαιρία να προσφέρετε στον εαυτό σας όσο χρόνο χρειάζεται για δραστηριότητες της αρεσκείας σας. Επαγγελματικά, μέσα από συζητήσεις θα καταλάβετε πως κάτι πάει να αλλάξει όμως το δυνατό σημείο της ημέρας είναι ότι μέσα από μια επικοινωνία θα αναθερμανθεί μια συναισθηματική κατάσταση του παρελθόντος.

Υδροχόος

Η παρουσία της Σελήνης στο Λέοντα θα σας βοηθήσει να καταφέρετε με ιδιαίτερη άνεση και πειθώ να περάσετε τις θέσεις σας. Θα χρειαστεί ωστόσο να αφιερώσετε λίγο παραπάνω χρόνο στη σχέση σας, αφού ίσως βγουν στην επιφάνεια κάποια παράπονα σε σχέση με τη διαχείριση του χρόνου που έχετε στη διάθεση σας. Συζητήσεις με διάφορα άτομα ίσως κάπου σας εκνευρίσουν.

Ιχθύες

Η ικανότητα να βλέπετε κάτω από την επιφάνεια των πραγμάτων σας δίνει ένα σημαντικό πλεονέκτημα. Η δεινότητά σας στην επικοινωνία αφήνει ελεύθερο χώρο και διευκολύνει τα ζητήματα προσέγγισης του άλλου φύλου. Σήμερα νιώθετε τυχεροί, έτοιμοι να κυνηγήσετε την τύχη σας αλλά αυτό πρέπει να γίνει με μέτρο. Καλή μέρα για επαφές με άτομα μεγαλύτερης ηλικίας.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved