Η αστρολογική συμβουλή της ημέρας

Τι πρέπει να προσέξουμε και τι να εκμεταλλευτούμε σήμερα;

Παπασταύρου Λίντα
Η αστρολογική συμβουλή της ημέρας

Εξισώνει ο Karl-Heinz Ottinger

Karl Heinz Ottinger

Καλημέρα, μηδέν και σήμερα έμεινε και ο Μάρτης φεύγει αφήνοντας πίσω του συντρίμμια μα και ελπίδες. Ήδη οι Uranian Χρησμοί βγαίνουν από την ...χρησμό-χύτρα ταχύτητος και αποστέλλονται προς τέρψη του κοινού. Δεν θέλω να σας προϊδεάσω αλλά αλλάζουν δομή, στυλ και μπουζί, λαδάκια και τσιμούχες.

Σάββατο σήμερα και οι «μύστες» των μυστηρίων και της Αστρολογίας λένε πως είναι μέρα Κρόνου και υποτίθεται πως είναι μια «αυστηρή» μέρα αλλά εδώ είναι Βαλκάνια και Σάββατο τα σπάμε. Παντού ανάποδα… το ίδιο και ο Ερμής και ο Άρης.

Από εκεί και ύστερα, Σαββατιάτικα μην περιμένετε πολιτικά και κομματικά. Μόνο για τον αποφυλακισμένο -πλέον- Ηγούμενο θα πω ότι κατά τύχη και ύστερα από Θεϊκή παρέμβαση είχε κλείσει από καιρού επίσκεψη ο Βλαδίμηρος στην Μονή του Εφραίμ. Μέγας είσαι Κύριε και θαυμαστά τα έργα σου….

Η ερωτική εξίσωση της ημέρας

Ερμής/Cupido= Ήλιος/Άρης = Ουρανός /Vulcanus= Βόρειος Δεσμός/ Πλούτωνας:

Τα ενεργά και δραστήρια άτομα. Η ενέργεια που εκκρίνει το σώμα. Σεξουαλική ορμή. Μεγάλη ένταση. Μετασχηματισμός, αλλαγή. Ανάπτυξη που επιτυγχάνεται δια μέσω της θέλησης μα και της ικανότητα για μεταμόρφωση

Άντε ορμάτε γιατί λίγα πράγματα μας έχουν μείνει.

Το απόφθεγμα της ημέρας: «Η παράνοια σε άτομα είναι σχετικά σπάνια. Όμως σε ομάδες, κόμματα, έθνη και εποχές είναι μάλλον ο κανόνας» Φρειδερίκος Νίτσε

Το τραγούδι της ημέρας: Πάμε μια βόλτα με ένα Crazy train με τον καλύτερο (κατά την γνώμη μου) κιθαρίστα του κόσμου τον Randy Rhoads).

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved