Star Stylist 31 Μαρτίου - Τα αξεσουάρ θα κάνουν τη διαφορά

Καθημερινές συμβουλές ομορφιάς με στυλίστα σας... τ' άστρα!

Star Stylist 31 Μαρτίου - Τα αξεσουάρ θα κάνουν τη διαφορά

καθοδηγεί η Στέλλα Κουρή

stella

Τα άστρα και τα ζώδια μας φέρανε εμπόδια ή μικρόβια λόγω του Άρη; Ό, τι και να είναι μια ζωή την έχουμε! Πάει και αυτός ο μήνας! Ήρθε ο Απρίλης!

Για τα μαλλιά σας διαλέξτε ένα ανάλαφρο και απλό χτένισμα. Μην κάνετε κάτι ιδιαίτερο. Σήμερα τα αξεσουάρ θα αναλάβουν την ομορφιά σας, οπότε δρομολογήστε ότι λουλουδάκια έχετε και σε περίπτωση που δεν, χρησιμοποιήστε καπέλα που σας προσφέρουν τύπο ή οποιοδήποτε άλλο αξεσουάρ!

Στα νύχια σας φτιάξτε τον ουρανό με τα άστρα… όχι δεν αστειεύομαι αν σκεφτείτε ότι κάθε δάχτυλο ανήκει σε ένα πλανήτη δεν θα ήταν και άσχημο (αλλά μάλλον μόνο εγώ θα το έκανα). Βέβαια μπορείτε να τους κάνετε ένα απλό βάψιμο. Προτιμήστε τις γήινες αποχρώσεις!

Στο μακιγιάζ θα κυριαρχήσουν τα γλυκά χρώματα. Άρα διαλέξτε σκιές σε χρώματα μωβ και γκρι, λευκό με ασημί και ροζ, φτιάχνοντας ένα ρομαντικό και γοητευτικό βλέμμα. Μην ξεχάσετε την μάσκαρα και το ρουζ για να τονίσετε τα μήλα!

Η συμβουλή της ημέρας: Προτιμήστε να κουρεύετε τα μαλλιά αντί να κάνετε καθάρισμα της ψαλίδας. Με αυτόν τον τρόπο αναπνέουν και μακραίνουν πιο εύκολα.

Οι πρωταγωνίστριες της ημέρας: Οι Καρκίνες που ετοιμάζονται να φτιάξουν πουτανέσκα (για την μακαρονάδα λέω… μην παρεξηγηθούμε κιόλας!), οι Ταυρίνες που έχουν ήδη στρωθεί στο τραπέζι και περιμένουν και οι Παρθένες που φοβούνται να φάνε μην και παχύνουν!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved