Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 30/3 έως 1/4

Σελήνη στον Καρκίνο

Παπασταύρου Λίντα
Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 30/3 έως 1/4

από την Κατερίνα Σαλωνίκη


katerinanew1.jpg






Η μυστηριώδης γυναίκα ξεκινά το πλανητικό της συναπάντημα με τους υπόλοιπους 9 πλανήτες, βρισκόμενη μπροστά από την πόρτα του ζωδίου του Καρκίνου, σήμερα 30/3 στις 2:08 το βράδυ.

Από την πιο οικεία γι αυτήν θέση θα έρθει σε επαφή με όλους τους πλανητικούς της εταίρους, επηρεάζοντας άμεσα την καθημερινότητά μας.

Ξεκινώντας την πρώτη της επαφή με το τρυφερό εξάγωνο με τον Ποσειδώνα στις 6:05 το πρωί, αρχίζει μία ημέρα στην οποία οι τόσες εναλλαγές της διάθεσης σπανίζουν τόσο πολύ, όσο και οι πεταλούδες στο κέντρο της Αθήνας.

Η ρομαντική, ζεστή και καλλιτεχνική διάθεση που μας διέπει τις πρώτες πρωινές ώρες, δίνει γρήγορα τη θέση της σε μια άλλη αγριεμένη εφόσον στις 11:37 κορυφώνεται η δύσκολη όψη του τετραγώνου με τον Ουρανό.

Νιώθουμε σαν να περπατάμε σε μια μοναχική παραλία απολαμβάνοντας το φεγγάρι και κάτι αλλόκοτο μας ανησυχεί ξαφνικά, δημιουργώντας μας εκνευρισμό και αναστάτωση.

Λίγο αργότερα στις 12:06 το μεσημέρι το εξάγωνο με τον ανάδρομο Άρη, μας παρακινεί να δράσουμε προς κάποια κατεύθυνση, ώστε να καθησυχάσουμε τις ανησυχίες μας, ωστόσο τα εμπόδια που συναντάμε δεν μας εξισορροπούν όσο θα θέλαμε.

Ως το απόγευμα θα είμαστε αποσυντονισμένοι και ανάλογα με τις υποχρεώσεις μας θα αισθανόμαστε πως σε ότι κάνουμε, λείπει η αίσθηση της ασφάλειας.

Στις 20:47 το βράδυ η κορύφωση της αντίθεσης με τον Πλούτωνα έρχεται για να μας δείξει όλα τα τρωτά μας σημεία, εφόσον το συναίσθημα μας κατακλύζει ενώ παράλληλα ψάχνει μια ανταπόδοση που δεν έρχεται.

Κυριευόμαστε από αρνητικές σκέψεις, ενώ παράλληλα ένα αίσθημα ματαιοδοξίας υπερβαίνει κάθε καλή μας πρόθεση.

Στις 22:41 το τετράγωνο με τον Ήλιο σηματοδοτεί μια εσωτερική σύγκρουση, στην οποία διχαζόμαστε ανάμεσα σε εκείνο που επιθυμούμε και σε εκείνο που πρέπει να πράξουμε λογικά. Η ευαισθησία που μας κατακλύζει έχει σχέση με την κυκλοθυμική μας διάθεση η οποία μας φέρνει στο νου όλα όσα δεν έχουμε καταφέρει να επιλύσουμε και παραμένουν απωθημένα. Το βράδυ αυτό είναι καλύτερα να βρούμε να κάνουμε κάτι, το οποίο θα μας απαλλάξει από σκέψεις και νοσταλγίες και το οποίο θα αφομοιώσει κάθε τι που μας βαραίνει ψυχολογικά. Αυτό μπορεί να είναι ένα σήριαλ στην τηλεόραση, μια χειρονακτική εργασία, ή μια βόλτα στο πάρκο που σε καμία περίπτωση δεν θα είναι ερημικό. Η απομόνωση δεν ενδείκνυται αυτή την ημέρα.

Στις 31/1 στις 3:40 το πρωί, το ευεργετικό εξάγωνο με τον Δία, θα το απολαύσουν μόνο όσοι για κάποιο λόγο δεν κοιμούνται και έχουν κάποια δραστηριότητα. Όλη η υπόλοιπη ημέρα θα κυλήσει στον απόηχο αυτής της όψης η οποία θα μοιράζει απλόχερα και γενναιόδωρα συναισθήματα και υπερβολές.

Στις 1/4 στις 1:13 το πρωί το τρίγωνο με τον ανάδρομο Ερμή, επηρεάζει από το προηγούμενο βράδυ κάνοντάς μας να πιστέψουμε ότι ακούμε και ανάλογα οι άλλοι να πιστέψουν ότι τους πούμε γι αυτό προσοχή γιατί η όψη αυτή τυγχάνει με το παραδοσιακό ξεγέλασμα της πρωταπριλιάς.

Στις 6:31 το πρωί το τετράγωνο με τον Κρόνο μας φρενάρει, αλλά στις 7.21 το πρωί, το εξάγωνο με την Αφροδίτη μας οδηγεί σε μια ξέφρενη διάθεση διασκέδασης, δοσίματος και εκτόνωσης όλης της πίεσης, που έχουμε υποστεί.

Νιώθουμε την ανάγκη να εκφραστούμε χωρίς να υπολογίσουμε καμία συνέπεια και καμία απόρριψη. Είμαστε απλά ο εαυτός μας και το χαιρόμαστε ιδιαιτέρως.

Στις 11:37 το πρωί, η Σελήνη περνάει στον Λέοντα για να μας δώσει να καταλάβουμε, πως αν είμαστε καλά με τον εαυτό μας, τίποτα και κανείς δεν μπορεί να μας διαπεράσει αρνητικά.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved