Η αστρολογική συμβουλή της ημέρας

Τι πρέπει να προσέξουμε και τι να εκμεταλλευτούμε σήμερα;
Παπασταύρου Λίντα
Η αστρολογική συμβουλή της ημέρας

Εξισώνει ο Karl-Heinz Ottinger

Karl Heinz Ottinger

Καλημέρα σε όλους. Εκατό εκατομμυριάκια (τουλάχιστον) θα μοιραστούν στον στρατό των Ευρωπαίων τεχνοκρατών του κ Ράιχενμπαχ, που θα καταφθάσουν στην Ελλάδα για να εξετάσουν από κοντά τους «πρωτόγονους». Τώρα γίνεσαι ανθρωποφάγος ή όχι;

Αισθηματικά, σήμερα Παρασκευή σας θέλω Duracell σε αντοχές και BMW σε επιδόσεις. Η μέρα αρχίζει και προβάρει τα πρώτα ερωτικά vibes και φέρνει την Άνοιξη στην καρδιά σας …κάπως πιο νωρίς.

Η εξίσωση της ημέρας

Άρης/Cupido= Kronos=Apollon=Ερμής/Ποσειδώνας:

Ένας έρωτας πρωτόγνωρος. Σχέσεις που δημιουργούνται σε μέρη όπου έχει πολλά άτομα. Ευπροσάρμοστα θεωρητικά ταλέντα. Λεπτή διαίσθηση. Νοιώθοντας περίεργα με κάποιον σαν να τον έχω ξαναδεί.(déjà vu)

Προσπαθήστε να είσαστε ανοικτοί στις προκλήσεις και συνειδητοποιημένοι γιατί τα καλύτερα (έστω και περίεργα) έρχονται!

Αποικία news

-Ιφιγένεια εν Μαξίμω σε σκηνοθεσία Γιώργου Παπακωνσταντίνου, έπαιξε το «πρωινό» του Mega. Ο πρώην υπουργός Οικονομικών αποποιήθηκε -εκ νέου- πάσα ευθύνη για το φούσκωμα του ελλείμματος, κατηγορώντας βασικά τους ...δημοσιογράφους. «Ψάχνουν για Ιφιγένειες» είπε, αλλά με σύνοδο Ήλιου-Άρη-Ποσειδώνα, ο ίδιος σίγουρα χρειάζεται ένα θαύμα για να μην «θυσιαστεί».

-Τοστ διαίτης πρόσφεραν στους υποσιτιζόμενους μαθητές, αντί για κανονικό πρωινό. Φανταστείτε τι θα γινόταν αν πήγαινε ακόμη σχολείο ο μικρός Πάγκαλος. «Μαζί τα έφαγα» θα έλεγε και θα το εννοούσε... Όλα!

-Κλείνω πάω να προσευχηθώ με νηστεία αφού και ο Θεός έδωσε τα 300.000€ για την εγγύηση και ο ηγούμενος Εφραίμ αποφυλακίζεται. Καλά λένε πως η πίστη σώζει.

Το απόφθεγμα της ημέρας: «Ο έρωτας είναι σαν την θάλασσα. Χίλιοι την χαίρονται, ένας την πληρώνει» Ντίνος Χριστιανόπουλος

Το τραγούδι της ημέρας: Άνοιξη-Σοφία Βόσσου (η μεγαλύτερη αδικία στην Eurovision –ever)

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved