Star Stylist 30 Μαρτίου - Διαλέξτε τα απαλά και γλυκά χρώματα

 

Καθημερινές συμβουλές ομορφιάς με στυλίστα σας... τ' άστρα!

Παπασταύρου Λίντα
Star Stylist 30 Μαρτίου - Διαλέξτε τα απαλά και γλυκά χρώματα

καθοδηγεί η Στέλλα Κουρή

stella

Εγώ έχω τον Ερμή… εσύ έχεις τον Άρη και η νύχτα μας ξημέρωσε μέρα χωρίς φεγγάρι! Ελπίζω να καταλάβατε ότι σήμερα… άλλα λόγια να αγαπιόμαστε. Η ημέρα δεν είναι ό, τι καλύτερο για την ομορφιά.

Στα μαλλιά σας καλό είναι να αποφύγετε ακόμα και το λούσιμο (που λέει ο λόγος). Αν και κάτω υπό άλλες συνθήκες θα έλεγα ότι μπορείτε να τα κουρέψετε, κάντε το σήμερα μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε άλλη μέρα,. Αν θέλετε απλά να δώσετε στυλ, διαλέξτε τις μπούκλες που μπορούν να κολακέψουν το πρόσωπο σας ή οτιδήποτε που θα γλυκάνει τις άκρες.

Στα νύχια σας διαλέξτε τα απαλά και γλυκά χρώματα ή χρησιμοποιείστε σχέδια λουλουδιών (να μπαίνουμε και στο κλίμα της άνοιξης).

Για το μακιγιάζ σας διαλέξτε ζεστές αποχρώσεις. Μπορείτε να παίξετε με το καφέ και το σωμόν, καθώς και το πράσινο με το μπεζ. Σήμερα, τονίστε όποιο σημείο του προσώπου σας κολακεύει!

Αν θα ευωδίαζε κάτι στον χώρο σας σήμερα, θα ήταν σίγουρα το αιθέριο έλαιο της βανίλιας που θα γλύκαινε την αίσθηση του σπιτιού (εκτός βέβαια από τις μυρωδιές του φαγητού)!

Η συμβουλή της ημέρας: Η μάσκα προσώπου από άργιλο μια φορά τον μήνα μπορεί να σας προσφέρει βαθύ καθαρισμό και να ενεργήσει σαν peeling, επειδή τρίβοντάς την διώχνει τα νεκρά κύτταρα. Το μόνο που χρειάζεται είναι να την τοποθετήσετε και όταν στερεοποιηθεί να την τρίψετε απαλά και κατόπιν να απομακρύνεται τα υπολείμματα με χλιαρό νερό.

Οι πρωταγωνίστριες της ημέρας: Οι Καρκίνες που το πάλεψαν και δεν το έβαλαν στα πόδια, οι Ζυγίνες που θέλουν και αυτές να μπουν στο παιχνίδι και οι Παρθένες που μπορεί να είναι ταλαιπωρημένες αλλά τα καταφέρουν!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved