Η αστρολογική συμβουλή της ημέρας

Τι πρέπει να προσέξουμε και τι να εκμεταλλευτούμε σήμερα;

Παπασταύρου Λίντα
Η αστρολογική συμβουλή της ημέρας

Εξισώνει ο Karl-Heinz Ottinger

Karl Heinz Ottinger

Καλημέρα σε όλους. Πέμπτη σήμερα και οι εξελίξεις τρέχουν με χίλια. Θα προσπαθήσω να είμαι σύντομος και περιεκτικός. Οφείλω να ξεκινήσω με τα ερωτικά καθότι «έρως ανίκατε μάχαν» αλλά και γιατί εδώ είναι Μεσόγειος και το κλίμα είναι ερωτικό.

Η μέρα σήμερα έχει πολλά «φύγε εσύ –έλα εσύ» που έλεγε και ο αείμνηστος Μπονάτσος. Στα αισθηματικά, εκεί που θα λέτε «εντάξει, όλα καλά» να σου κάτι θα στραβώνει και θα την βλέπεις την δικιά σου κάτω στα πατώματα σαν την Λυδία Κονιόρδου στην Επίδαυρο. Έτσι, η μέρα έχει πολύ σασπένς αλλά θα πρέπει εσύ από μεριά σου να κάνεις κάπως υπομονή. Όχι νεύρα, όχι ίντριγκες, όχι σκουπίδια και πλαστικά σε θάλασσες και ακτές….

Η ερωτική εξίσωση της ημέρας

Αφροδίτη/Δίας = Vulcanus= Σελήνη/Zeus= Ποσειδώνας/Cupido: Μεγάλη αισιοδοξία. Ευτυχία και χαρά. Ικανότητα αναπαραγωγής. Τα πράγματα φτάνουν σε ένα επιθυμητό σημείο. Μια ξαφνική ρήξη –ένας αναίτιος χωρισμός.

Τώρα βέβαια στην καθημερινότητα και στην πολιτική σκηνή με πήρε ένας φίλος που είναι στα μέσα και στα έξω στα γεωστρατηγικά θέματα ενέργειας και μου είπε: «Τελικά έχεις δίκιο». Η κατάσταση με την Αμερική στραβώνει, αφού θέλει να βάλει στο παιχνίδι των πετρελαίων και την Τουρκία. Κάπου το πράγμα πάει να στραβώσει και να μου το θυμηθείτε κάπου εδώ θα σκάσει και ο Vladimir για να δείξει τόσο στους Τούρκους όσο και στον Barack τον Μπάρμαν πως δεν μασάει.

Το απόφθεγμα της ημέρας:

Καημένε Μακρυγιάννη να 'ξερες

γιατί το τζάκισες το χέρι σου.

το τζάκισες για να χορεύουν σέικ

τα κωλόπαιδα

Ντίνος Χριστιανόπουλος

Το τραγούδι της ημέρας: Λ. Μαχαιρίτσας - Ο σουλτάνος της Βαβυλώνας & η γυναίκα

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved