29 Μαρτίου 2012 - Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

 

από τη Χρίστινα Δημοπούλου

 

 

 

Παπασταύρου Λίντα
29 Μαρτίου 2012 - Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια
29_mar

Γενικό Προφίλ

Η σημερινή ημέρα είναι γεμάτη ένταση αφού το τετράγωνο Ηλίου-Πλούτωνα έχει τεράστια δυναμική προς το ...μηδέν! Ωστόσο πολλά εμπόδια μπορούν να ξεπεραστούν με την επικουρία του Χείρωνα, δηλαδή με αγάπη αλλά και ...τεχνάσματα. Ακόμη η Σελήνη μέσα από τους Διδύμους δίνει μια έμφαση στην επικοινωνία, με τις πληροφορίες σε κάποιες περιπτώσεις να είναι too much...

ΚΡΙΟΣ

Στα επαγγελματικά σας ίσως χρειάζεται να χρησιμοποιήσετε και άλλες μεθόδους για την επίτευξη του σκοπού σας. Οι συζητήσεις σήμερα ίσως έχουν ένταση, αφού κανένας δεν θα θέλει να κάνει πίσω. Η υποχώρηση, χρειάζεται να θυμάστε, είναι κίνηση στρατηγικής και όχι ένδειξη αδυναμίας. Αισθηματικά, αρπάξτε την ευκαιρία και δώστε χρόνο στην σχέση. Οι γεννημένοι το 1960, μην αφήνετε για αύριο εργασίες που μπορούν να γίνουν σήμερα.

ΤΑΥΡΟΣ

Η αξιοπρέπεια και ο εγωισμός σας ίσως «καπελώνουν» την λογική να δείτε κάποια πράγματα ως έχουν. Ο επαγγελματικός τομέας περνά μια φάση αναδιοργάνωσης όπως και εσείς οι ίδιοι. Η παρουσία πλανητών στον 12ο οίκο φέρνει στην επιφάνεια κάποιες προσωπικές ανασφάλειες. Η προσωπική σας ζωή αρχίζει και φουντώνει. Οι γεννημένοι το 1976 θα χρειαστεί σήμερα κάπου να συνταχθείτε με τις θέσεις κάποιων.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Σελήνη στο ζώδιό σας είναι ένα δυνατό όπλο. Η μέρα σήμερα είναι πολύ δυνατή, έχει ένταση, νεύρο αλλά εσείς έχετε την ικανότητα να αυξομειώνετε την ένταση και τον ρυθμό. Στα αισθηματικά, η κατάσταση είναι κάπως περίεργη, αφού στην καθημερινότητα φαίνεται πως η σχέση έχει λόγο και ρόλο στην ζωή σας αλλά η συμπεριφορά σας είναι κάπως. Οι γεννημένοι το 1992, αφήστε τις εξελίξεις να τρέξουν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η παρουσία της Σελήνης στον 12ο οίκο σας κάνει κάπως πιο ανήσυχους, αφού για εσάς σήμερα θα εξαρτηθούν πολλά. Επαγγελματικά, τα πράγματα δείχνουν να ομαλοποιούνται αλλά, ακόμα και αν υπάρχουν μικρό-καθυστερήσεις, δεν χρειάζεται να ανησυχείτε. Αισθηματικά, μια ξαφνική και αυθόρμητη κίνηση κάποιου θα σας βοηθήσουν να δείτε πιο αισιόδοξα τα πράγματα. Οι γεννημένοι το 1989, αφήστε κάποιους να σας πλησιάσουν.

ΛΕΩΝ

Προσπαθήστε να τρέξετε τις εργασίες της ημέρας με τρόπο άμεσο αλλά όχι επιτακτικό. Λειτουργήστε πιο ομαδικά και το αποτέλεσμα θα σας δικαιώσει. Προσπαθήστε να γεφυρώσετε τα χάσματα. Οικονομικά, πολλά πράγματα θα είναι ιδιαίτερα αισιόδοξα αλλά μόνο σε επίπεδο υποσχέσεων. Αφήστε, στα αισθηματικά, τον χρόνο να σας δικαιώσει, αφού η πλάστιγγα γέρνει υπέρ σας. Οι γεννημένοι το 1971, δημιουργήστε το αύριο από σήμερα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αισθηματικά τερτίπια θα σας κάνουν να νευριάσετε, αφού πλέον νοιώθετε πως κάποιοι πρέπει να ωριμάσουν. Επαγγελματικά, οι όποιες αντιρρήσεις κάποιων παρακάμπτονται, αφού η οξυδέρκεια σας επιτρέπει να αναγνωρίζετε τέτοια φαινόμενα. Ζητήματα που σχετίζονται με φίλους θα σας απασχολήσουν, αφού και αυτοί σας έχουν σταθεί. Οι γεννημένοι το 1976, μην αφήνετε τις ευκαιρίες να περνούν.

ΖΥΓΟΣ

Σήμερα, ίσως θα έπρεπε να αφήσετε πίσω τις φωνές των «Σειρήνων» και να πορευθείτε με γνώμονα την εμπειρία που έχετε αποκομίσει όλα αυτά τα χρόνια. Η επαγγελματική σας ζωή αρχίσει σιγά-σιγά να βελτιώνεται αλλά χρειάζεται να είσαστε άμεμπτοι. Αισθηματικά, μπορείτε να ανοιχτείτε και να πείτε τα πράγματα πως έχουν. Οι γεννημένοι το 1961 θα χρειαστεί να φορτσάρετε στα επαγγελματικά σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η ερωτική συμπεριφορά σας σήμερα ίσως κάποιους να τους «θορυβήσει», αφού θα θεωρήσουν πως είναι κάπως υπερβολική. Στα επαγγελματικά σας, ίσως πρέπει να ξεκαθαρίσετε την ήρα από το στάρι. Αν κάποιοι γκρινιάξουν, σκεφτείτε απλά πως κάποιος πρέπει να πάρει αυτές τις αποφάσεις. Οικονομικά θέματα θα σας δημιουργήσουν «πονοκέφαλο». Οι γεννημένοι το 1991 τα λόγια κάποιων θα σας βγάλουν εκτός εαυτού.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αποφύγετε να πάρετε αποφάσεις ή να κλείσετε ραντεβού, καθότι τα πάντα μπορούν να πάρουν διαφορετική πορεία από τη μια στιγμή στην άλλη. Επαγγελματικά, ίσως σας ανατεθούν εργασίες που είναι εκτός των καθηκόντων σας γι’ αυτό αποφύγετε να τις αναλάβετε. Αισθηματικά, αλλάζουν τα πράγματα μέσα από την δική σας θέληση. Οι γεννημένοι το 1962, μην προσπαθήσετε να αποφύγετε τις ευθύνες σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η σημερινή μέρα απαιτεί να εστιάσετε την προσοχή σας σε θέματα εργασίας και να δείξετε ενδιαφέρον σε ζητήματα που αφορούν την κοινωνική σας ζωή. Αποφύγετε όμως να αντιπαρατεθείτε κι αφήστε το για αργότερα. Δεν αποκλείεται να υπάρξει ένα μπλοκάρισμα στην εκδήλωση συναισθημάτων, αφού οι συνθήκες τώρα δεν είναι και τόσο ευνοϊκές. Οι γεννημένοι το 1970, αποφύγετε να πάρετε ρίσκα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ιδανική μέρα για να κυνηγήσετε τα όνειρά σας και να πραγματοποιήσετε επιθυμίες μικρές ή μεγάλες. Μία συναισθηματική πρόταση ή μια κοινωνική πρόσκληση μπορεί να σας ευχαριστήσει ή να σας ψυχαγωγήσει, ανάλογα με το ύφος και το περιεχόμενό της. Αποφύγετε να παίξετε διπλό παιχνίδι στα αισθηματικά γιατί ίσως αποκαλυφθείτε. Οι γεννημένοι το 1962, προσοχή στις μετακίνησης σας.

ΙΧΘΥΕΣ

Η σημερινή μέρα θα σας βοηθήσει να χαλαρώσετε και να έχετε την ικανότητα να εκφράσετε περισσότερο ελεύθερα τα συναισθήματά σας. Από την άλλη, αποφύγετε να καταπονήσετε το σώμα σας με δραστηριότητες που δεν είναι επείγουσες. Επαγγελματικά, η εμμονή σας σε πρόσωπα και καταστάσεις τελικά δεν θα βγάλει πουθενά. Οι γεννημένοι το 1990 κάπου κάνετε λάθος.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved