Star Stylist 29 Μαρτίου - Με βοηθό τα αιθέρια έλαια

 

Καθημερινές συμβουλές ομορφιάς με στυλίστα σας... τ' άστρα!

Παπασταύρου Λίντα
Star Stylist 29 Μαρτίου - Με βοηθό τα αιθέρια έλαια

καθοδηγεί η Στέλλα Κουρή

stella

Καλημέρα! Η επικοινωνία καλά κρατεί αλλά επειδή όλοι γνωρίζουμε ότι τα πολλά λόγια είναι φτώχια, καλό θα ήταν να είναι μετρημένα. Αν δεν ξεμπλοκάρατε την ενέργεια χθες και σήμερα μέρα είναι! Σήμερα σκέφτηκα κάτι διαφορετικό για την ομορφιά σας από ό, τι σας γράφω συνήθως. Να υπάρχει ομορφιά, απλά να βγαίνει από μέσα σας.

Για το σώμα σας ένας πολύ καλός τρόπος για να ξεμπλοκάρετε τα ενεργειακά σημεία είναι το ρείκι. Σίγουρα θα ενεργοποιηθεί η επικοινωνία σας και θα σας βοηθήσει να χαλαρώσετε.

Τον χώρο σας καλό θα ήταν να τον αρωματίσετε. Τα αιθέρια έλαια που θα μπορούσαν να προσφέρουν χαλάρωση είναι η λεβάντα, το ιεροβότανο και για τις πιο αφροδισιακές διαθέσεις είναι το γιασεμί και το σανταλόξυλο. Αν κάνουμε κάτι, να το κάνουμε καλά.

Τα μαλλιά σας σήμερα χτενίστε τα όσο πιο ανάλαφρα μπορείτε. Χρειάζονται αέρα και δεν είναι δύσκολο να τους το δώσετε, εξάλλου το χτένισμα έχει αρκετές πιθανότητες να κρατήσει.

Για το μακιγιάζ σας μην κάνετε πολλά πράγματα. Προτιμήστε νεανικές αποχρώσεις χωρίς να βαρύνετε πολύ το πρόσωπο σας. Βέβαια το lip gloss είναι απαραίτητο αν θέλετε να έχετε χείλια για φίλημα.

Η συμβουλή της ημέρας: το λάδι κανέλας τονώνει την κυκλοφορία του αίματος στα χείλη με αποτέλεσμα να δείχνουν ροδοκόκκινα!

Οι πρωταγωνίστριες τις ημέρας: Οι Διδυμίνες που περιέργως δάγκωσαν την γλώσσα τους, οι Ιχθύες που τις συνεπήρε και τις συνεσήκωσε και οι Ζυγίνες που προσπαθούν να σηκώσουν το ανάστημα τους.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved