28 Μαρτίου έχω τα γενέθλια μου - Τι λένε τα άστρα;

Μία αστρολογική εκτίμηση και πρόβλεψη για όσους έχουν τα γενέθλια τους σήμερα
28 Μαρτίου έχω τα γενέθλια μου - Τι λένε τα άστρα;





H συμβολική κάθε μοίρας του ζωδιακού





Δεν είναι βέβαια η πρώτη φορά που παρουσιάζεται η συμβολική των 360 μοιρών του ζωδιακού. Με το θέμα έχουν ασχοληθεί πολλοί αστρολόγοι, ξένοι αλλά και Έλληνες, μεταφέροντας-αποδίδοντας, κυρίως την εκδοχή του Ιταλού αστρολόγου Adriano Carelli.

Εμείς θα σας θυμίζουμε μέρα-μέρα την συμβολική της μοίρας που «πατάει» ο Ήλιος βοηθώντας όσες ή όσους έχουν τα γενέθλια τους να πάρουν μια εικόνα για τις προδιαγραφές τους. Φυσικά, αντί για τον Ήλιο, μπορεί κανείς να έχει σε αυτήν την μοίρα, τον Ωροσκόπο, την Σελήνη, έναν πλανήτη ή κάποιο άλλο ευαίσθητο σημείο του χάρτη του.










7 έως 8 Κριού

Σύμβολο: «Ένα αγρίμι»

Ερμηνεία: Ο άνθρωπος εδώ καλείται να παλέψει με τα ένστικτα του που συχνά κινούνται σε πρωτόγονο επίπεδο. Γι’ αυτό και ανεξάρτητα από την μόρφωση ή την καλλιέργεια του μπορεί να διακρίνεται από δεσποτισμό, έλλειψη ελέγχου και βιαιότητα. Αν μάλιστα ο εγωισμός συνδυάζεται με την απερισκεψία, μπορεί να προκύψουν ακόμη πιο σοβαρά προβλήματα.

Γι’ αυτό απαιτείται μια ενίσχυση με σταθερές ηθικές αξίες και προπαντός αγάπη, η οποία είναι γνωστό ότι μπορεί να θεραπεύσει τα πάντα..

Στον αντίποδα, αν το άτομο ενταχθεί από νωρίς σε έναν μηχανισμό-οργάνωση που διαθέτει κανόνες και νόμους, όπως πχ ο στρατός, θα μπορέσει να διοχετεύσει δημιουργικά την ενεργητικότητα του, περιθωριοποιώντας τις ακραίες τάσεις.

Τέλος, ένα αναμφισβήτητο πλεονέκτημα του έχει να κάνει με το σεξ, αφού ...ξέρει να το ζει ολοκληρωτικά!

Το απόφθεγμα της μοίρας: «Όταν ένας άντρας σκοτώνει μια τίγρη, λέμε ότι κάνει σπορ. Όταν μια τίγρης σκοτώσει ένα άντρα, το λέμε αγριότητα» Τζώρτζ Μπέρναντ Σω

Χ.Δ.

Οι τάσεις μέχρι τα επόμενα γενέθλια

Αισθηματικά

Η χρονιά είναι κρίσιμη, αφού καλείστε να πάρετε σημαντικές αποφάσεις που θα καθορίσουν το μέλλον σας. Και αναμφισβήτητα θα εγκαταλείψετε τον τρόπο ζωής ή το «μοντέλο» της σχέσης σας, προχωρώντας σε πιο ...δραστικές λύσεις. Αυτό μπορεί να σημαίνει είτε το τέλος μιας σημαντικής σχέσης, είτε έναν ...γάμο, που αλλάζει τα πάντα. Οι προδιαγραφές του γενέθλιου χάρτη σας είναι που θα κρίνουν το προς τα που θα πορευτείτε. Σε κάθε περίπτωση πάντως, στις σχέσεις σας δεν θα λείψουν οι ίντριγκες και τα ψέματα, αθώα ή ...πονηρά, και έχετε τον νου σας μήπως κρίνετε πρόσωπα ή καταστάσεις με λάθος στοιχεία.

Οικονομικά

«Έκλειψη» αθωότητας, αυτό είναι που χαρακτηρίζει την χρονιά που μόλις ξεκίνησε για σας. Τόσο στον οικονομικό, όσο και τον επαγγελματικό τομέα, καλείστε να ξεδιαλύνετε «δύσοσμες» καταστάσεις που εμποδίζουν την πρόοδο σας, αφού αν δεν το πράξετε, θα βρεθείτε προ τετελεσμένων γεγονότων. Και βέβαια δεν αποκλείεται να έρθετε σε επαφή με κάπως «σκοτεινούς» μηχανισμούς που απαιτούν είτε την πλήρη υποταγή σας στους όρους τους, είτε την ...εξολόθρευση τους! Από αυτήν την άποψη θα σας είναι δύσκολο να τηρήσετε μια ουδέτερη στάση, αντίθετα όσο καλύτερα εξοπλισμένοι είστε απέναντι σε κακόβουλες προθέσεις, τόσο το καλύτερο.

Ακόμη, θα πρέπει να θυμάστε πως αν τυχόν ενδώσετε σε πιέσεις, η εξάρτηση σας από πρόσωπα ή φορείς θα είναι μακροχρόνια.

Σε γενικές γραμμές είναι σοφό να προετοιμαστείτε για μια αλλαγή πορείας, εγκαταλείποντας τις μέχρι τώρα σταθερές σας.

Γ.Ρ

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved