Η αστρολογική συμβουλή της ημέρας

Τι πρέπει να προσέξουμε και τι να εκμεταλλευτούμε σήμερα;

Παπασταύρου Λίντα
Η αστρολογική συμβουλή της ημέρας

Εξισώνει ο Karl-Heinz Ottinger

Karl Heinz Ottinger

Καλημέρα σε όλους. Τετάρτη λοιπόν και τελικά σε κόντρα κάποιων που λένε εκλογές δεν θα γίνουν οι δικές μου πληροφορίες λένε για πρώτη Κυριακή του Μάιου. Εάν πάντως την έχει επιλέξει αστρολόγος με βάση το συμφέρον του Αντώνη Σαμαρά, τότε θα πρέπει όλοι μαζί να ξανακάτσουμε στα αστρολογικά θρανία.

Η εξίσωση της ημέρας

Αφροδίτη= Πλούτωνας= Κρόνος/Cupido= Ουρανός/Zeus= Βόρειος Δεσμός /Δίας:

Η συναισθηματική ελπίδα. Χαρά που δίνει ένα φλερτ. Εγκυμοσύνη. Η πραγμάτωση μιας επιθυμίας. Ευτυχισμένη σχέση. Επωφελούμενος από μια γνωριμία.

Ερωτικά η μέρα είναι καλή αλλά κατά τα άλλα υπάρχει ένταση, αφού ψεματάκια και ίντριγκες έρχονται στην επιφάνεια. Προσπαθήστε να κρατήσετε την ψυχραιμία σας και να θυμάστε πως ο ...αναμάρτητος πρώτος τον λίθον βαλέτω!.

Αποικία news

-Τα ...καλύτερα έρχονται, αφού το κράτος πρόνοιας φροντίζει να φτιάξει 30 κέντρα φιλοξενίας αλλοδαπών. Φιλοξενία σε λαθραίους με κάγκελα. Κάποτε ήταν οι πολιτικοί κρατούμενοι στην ίδια θέση. Do you remember?.

-Υπάρχει μάλιστα η σοφή σκέψη να τεθεί ως επικεφαλής της εκκαθάρισης των αλλοδαπών ο Dirty Adonis. Τον σκέφτομαι ήδη να κοιτάζει κατάματα έναν Αφγανό: D' you feel lucky punk, ha? Well do you?

-Στο ΠΑΣΟΚ τώρα βγάλανε αφίσα με τον Vangel και να γράφει «ΝΑΙ ΓΙΝΕΤΑΙ». Θα μπορούσε η αφίσα να λέει «Έλληνα, γίνεται να πιστεύεις τόσα ψέματα;» αλλά μάλλον η ενθαρρυντική διαβεβαίωση απευθύνεται στον ίδιο. Κι εγώ θα τον πιστέψω μόνον αν τον δω αδύνατο με κορμί «φέτες»!

Το απόφθεγμα της ημέρας: «Δεν είναι οι τηγανητές πατάτες που παχαίνουν. Είναι η μπύρα που τις συνοδεύει» Grégoire Lacroix

Το τραγούδι της ημέρας: Η αίθουσα του θρόνου-Instrumental της μεγάλης Ευανθίας Ρεμπούτσικα

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved