27 Μαρτίου έχω τα γενέθλια μου - Τι λένε τα άστρα;

Μία αστρολογική εκτίμηση και πρόβλεψη για όσους έχουν τα γενέθλια τους σήμερα

Παπασταύρου Λίντα
27 Μαρτίου έχω τα γενέθλια μου - Τι λένε τα άστρα;



Η συμβολική κάθε μοίρας του ζωδιακού





Δεν είναι βέβαια η πρώτη φορά που παρουσιάζεται η συμβολική των 360 μοιρών του ζωδιακού. Με το θέμα έχουν ασχοληθεί πολλοί αστρολόγοι, ξένοι αλλά και Έλληνες, μεταφέροντας-αποδίδοντας, κυρίως την εκδοχή του Ιταλού αστρολόγου Adriano Carelli.



Εμείς θα σας θυμίζουμε μέρα-μέρα την συμβολική της μοίρας που «πατάει» ο Ήλιος βοηθώντας όσες ή όσους έχουν τα γενέθλια τους να πάρουν μια εικόνα για τις προδιαγραφές τους. Φυσικά, αντί για τον Ήλιο, μπορεί κανείς να έχει σε αυτήν την μοίρα, τον Ωροσκόπο, την Σελήνη, έναν πλανήτη ή κάποιο άλλο ευαίσθητο σημείο του χάρτη του.









6 έως 7 Κριού

Σύμβολο: «Ένας άρχοντας προστατευμένος με την πανοπλία του»

Ερμηνεία: Ο άνθρωπος εδώ είναι συνήθως επιφυλακτικός προσεκτικός και συντηρητικός, που αναζητά ...μονίμως την ησυχία του! Οι εντάσεις και το ρίσκο είναι «κόκκινο πανί» και προκειμένου να αποφύγει κάθε εμπλοκή σε αυτά, προτιμά να εξαφανιστεί από προσώπου γης. Αγαπάει την ηρεμία της εξοχής, απεχθάνεται τη βία και είναι επιδέξιος διπλωμάτης.

Η επιτυχία είναι εξασφαλισμένη, αρκεί να μπορέσει να παραμείνει στο φυσικό του περιβάλλον και να αποφύγει τους «μισητούς» νεωτερισμούς.

Το απόφθεγμα της μοίρας: «Καλύτερα να είσαι μόνος παρά με κακή παρέα» Thomas Fuller

Χ.Δ.

Οι τάσεις μέχρι τα επόμενα γενέθλια

Αισθηματικά

Η χρονιά σας αναμένεται να είναι σχετικά ταραγμένη και επεισοδιακή και από αυτήν την άποψη οι λάτρεις της περιπέτειας και των δυνατών συγκινήσεων θα μείνουν απόλυτα ευχαριστημένοι. Από την άλλη πλευρά, οι ήδη δεσμευμένοι ενδέχεται να δοκιμαστούν από ανεπιθύμητες αλλαγές ή προκλήσεις κι αν δεν μπουν στην διαδικασία να αναθεωρήσουν κάποια πράγματα, η ίδια η ζωή θα αναλάβει να τους οδηγήσει σε νέους δρόμους.

Οικονομικά

Δείχνετε πρόθυμοι να κυνηγήσετε ένα μεγάλο στόχο και τα καλά νέα είναι ότι μπορείτε πράγματι να τον πετύχετε. Σε αυτήν την περίπτωση η κατάσταση θα αλλάξει θεαματικά προς το καλύτερο και με τη λήξη της χρονιάς τίποτε δεν θα θυμίζει τις παλιές ,,,κακές ημέρες! Αν πάλι δεν επιθυμείτε να ρισκάρετε, πιστεύοντας πως με αυτόν τον τρόπο διασφαλίζετε τα κεκτημένα σας, τότε δεν θα αργήσετε να διαπιστώσετε πως ματαιοπονείτε, αφού «όποιος θέλει την ειρήνη, πρέπει να προετοιμάζεται για πόλεμο». Η ζωή απαιτεί από εσάς να δοκιμάσετε τις δυνάμεις σας σε ποικίλες «μάχες» κι όσο καλύτερα εξοπλισμένοι είστε γι’ αυτό, τόσο το καλύτερο.

Γ.Ρ

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved