Η αστρολογική συμβουλή της ημέρας

Τι πρέπει να προσέξουμε και τι να εκμεταλλευτούμε σήμερα;
Η αστρολογική συμβουλή της ημέρας


Εξισώνει ο Karl-Heinz Ottinger

Karl Heinz Ottinger

Καλημέρα σε όλους. Σήμερα το μενού έχει πάνω-πάνω ...ευφυολόγημα!

Οι κομμουνιστές αποκαλούν ο ένας τον άλλον ως «σύντροφε». Στους Ανεξάρτητους Έλληνες πως αποκαλούνται αλήθεια μεταξύ τους; Συγ-καμμένε?

Η εξίσωση της ημέρας

Αφροδίτη/Άρης = Zeus= Ήλιος/Βόρειος Δεσμός =Σελήνη/Zeus = Βόρειος Δεσμός /Αφροδίτη:

Έντονη ερωτική δραστηριότητα. Επαφές με άτομα αυτοδημιούργητα. Ερωτική απόλαυση. Ερωτικές υποσχέσεις που τηρούνται.

Ωραία, κατά το ...ήμισυ, αφού οι άτυχοι της υπόθεσης θα πρέπει να έχουν κατά νου τα κάτωθι:

Ερωτικά, τα πράγματα δεν είναι όπως φαίνονται και ειδικά μετά τις 12 το μεσημέρι προσέξτε γιατί οι όρκοι αιώνιας πίστης ίσως αποδειχθούν … φθηνοί made in China. Χρειάζεται επίσης προσοχή αφού σε οποιαδήποτε «δραστηριότητα» πέραν της σχέσης σας υπάρχει ο κίνδυνος των αποκαλύψεων. Γενικά, περίεργη μέρα και προσέξτε που λέτε τι και που στέλνετε μηνύματα.

Αποικία news

Εκλογές έρχονται και ήδη υπάρχουν φήμες πως στο Hollywood ετοιμάζουν πυρετωδώς το «Ηλίθιος & ο Πανηλίθιος» Νο 2. Για τους ψηφοφόρους κτυπάει η καμπάνα!

Όσο για τους πολιτικούς έχουν ήδη κλείσει τα συμβόλαια τους ο Γιώργος και ο Αντώνης (Οι Ανεπάγγελτοι), ο κ Παπακωνσταντίνου (Ληστεία αλά Ελληνικά), ο Michael Goldkraft (Μιχάλης Χρυσοχοΐδης) στο «Αρχιπέλαγος Γκουλάγκ» και φυσικά ο Βαγγέλης ως Terminator-Brizolator, που με την γνωστή ατάκα έρχεται να σώσει την Ελλάδα από τα χρέη (I ll be back).

-Πάντως να μου το θυμηθείτε μετά τις εκλογές, αφού δεν θα βγουν κάποια βαριά ονόματα, να δεις τι αντιμνημονιακό αγώνα θα ρίξουν.

-Και για να μην ξεχνιόμαστε, τα Μέσα Μαζικής Αποχαύνωσης δεν γράφουν για την άρνηση των Ιρλανδών να πληρώσουν εκ νέου χαράτσι αλλά ούτε λένε πως οι Τράπεζες είναι λίγο πριν την χρεωκοπία.

Η εξίσωση για την Ελλάδα

Ουρανός=Zeus= Αφροδίτη/Άρης= Σελήνη/Zeus = Άρης/Πλούτωνας:

Τα τύμπανα του πολέμου. Η προετοιμασία για αυτόν. Οι νόμοι της φύσης. Παύσατε και άρξαστε πυρ. Πυρκαγιές. Ανακοίνωση μιας επανασύνδεσης. Ξαφνική συγκίνηση. Για να υποκινήσει μια εκρηκτική κατάσταση. Ηλεκτρονική ανάφλεξη. Αυτοσχεδιασμός. Ένα θερμό επεισόδιο.

Το απόφθεγμα της ημέρας: «Μια κοινωνία προβάτων θα βγάλει, αναπόφευκτα κάποια στιγμή, μια κυβέρνηση λύκων» Henry de Jouvenel

Το τραγούδι της ημέρας: Βρέχει φωτιά στην στράτα μου. Ερμηνεία Στράτος Διονυσίου και ζεϊμπέκικο Νίκος Κούρκουλος… Όταν η Ελλάδα έβγαζε μάγκες. Αφιερωμένο σε όλους, εξαιρετικά!


Γράφει ο Karl Heinz Ottinger

Karl Heinz Ottinger



©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved