26 Μαρτίου έχω τα γενέθλια μου - Τι λένε τα άστρα;

Μία αστρολογική εκτίμηση και πρόβλεψη για όσους έχουν τα γενέθλια τους σήμερα

Παπασταύρου Λίντα
26 Μαρτίου έχω τα γενέθλια μου - Τι λένε τα άστρα;



Η συμβολική κάθε μοίρας του ζωδιακού





Δεν είναι βέβαια η πρώτη φορά που παρουσιάζεται η συμβολική των 360 μοιρών του ζωδιακού. Με το θέμα έχουν ασχοληθεί πολλοί αστρολόγοι, ξένοι αλλά και Έλληνες, μεταφέροντας-αποδίδοντας, κυρίως την εκδοχή του Ιταλού αστρολόγου Adriano Carelli.



Εμείς θα σας θυμίζουμε μέρα-μέρα την συμβολική της μοίρας που «πατάει» ο Ήλιος βοηθώντας όσες ή όσους έχουν τα γενέθλια τους να πάρουν μια εικόνα για τις προδιαγραφές τους. Φυσικά, αντί για τον Ήλιο, μπορεί κανείς να έχει σε αυτήν την μοίρα, τον Ωροσκόπο, την Σελήνη, έναν πλανήτη ή κάποιο άλλο ευαίσθητο σημείο του χάρτη του.









5 έως 6 Κριού

Σύμβολο: «Ένας αητός διασχίζει τα σύννεφα»

Ερμηνεία: Ο άνθρωπος εδώ είναι πλασμένος για να πετάει είτε με τον νου, αποστασιοποιημένος από την καθημερινή φθορά, είτε κατακτώντας υψηλούς στόχους. Η άνοδός του, τόσο ουσιαστικά όσο και μεταφορικά, θα είναι εύκολη και ομαλή. Θα κοιτάζει από ψηλά το φουριόζικο αλλά και συχνά άσκοπο «πήγαινε-έλα» των μαζών «Υψηλά ιστάμενος», χάρη σε πολιτική εξουσία, πλούτο ή κάθε άλλο είδος δύναμης, απλός αεροπόρος, ορειβάτης ή επιστήμονας, αφοσιωμένος στη μελέτη κάθε θέματος που άπτεται των συλλογικών αξιών, της συλλογικής δράσης, των υψηλών ιδανικών ή της φιλοσοφίας.

Παράλληλα όμως θα πρέπει να διαθέτει και την ανάλογη φρόνηση ή τον ρεαλισμό, ώστε να μην αποκοπεί εντελώς από τον κόσμο ή -ακόμη χειρότερα- αποκτήσει μια πνευματική υπεροψία, η οποία τελικά μπορεί να επιφέρει και την πτώση του.

Σύμφωνα με έναν Ιταλικό στίχο: «Όποιος σηκώνεται πολύ ψηλά, συχνά

πέφτει τόσο γοργά όσο σωριάζεται στη γη μια μπάλα που κλότσησες ψηλά».

Το απόφθεγμα της μοίρας: «Το πιο άσχημο παιχνίδι που μπορεί να παίξει σε κάποιον η μοίρα, είναι να του δώσει λίγες ικανότητες και μεγάλη φιλοδοξία» Marquis de Vauvenargues

Χ.Δ.

Οι τάσεις μέχρι τα επόμενα γενέθλια

Αισθηματικά

Όσον αφορά την δημιουργία νέων σχέσεων, η χρονιά συνολικά αναμένεται να είναι επεισοδιακή με τις εξελίξεις να είναι μεν θεαματικές αλλά και μάλλον... αποκαρδιωτικές ως προς το τελικό αποτέλεσμα. Και αναφέρομαι κυρίως στην περίπτωση όπου θα δημιουργηθούν υψηλές προσδοκίες, αφού οι αρχικά υπέροχες εντυπώσεις δεν θα έχουν ανάλογη συνέχεια. Αντίθετα, για τους απανταχού «τυχοδιώκτες» του έρωτα, το κόστος θα είναι μηδαμινό, για να μην πω ότι οι άλλοι είναι εκείνοι που θα έχουν το πρόβλημα...

Για όσες ή όσους πάλι, παίρνουν τη ζωή στα ...σοβαρά και είναι πρόθυμοι να περάσουν σε μια φάση μόνιμης δέσμευσης θα υπάρξει μεν η ευκαιρία αλλά όλα θα γίνουν με τον δύσκολο τρόπο. Καθυστερήσεις και εμπόδια θα δοκιμάσουν την σχέση τους, τόσο που ίσως τελικά να μην αξίζει μια τέτοια ...υπερπροσπάθεια!

Αν τώρα έχετε ήδη μια σχέση, αναμένεται κι αυτή να δοκιμαστεί στην πράξη, με τις «πικρές» στιγμές να γίνονται κάποια στιγμή main stream. Όμως, όσες σχέσεις περάσουν το τεστ, θα «δέσουν» ουσιαστικά.

Οι πιο τυχεροί της υπόθεσης πάντως, είναι οι άνω των 40 ετών, που μπορεί να αποκτήσουν έναν αρκετά νεαρότερο σύντροφο.

Οικονομικά

Από την μια πλευρά δεν θα λείψουν οι έκτακτες υποχρεώσεις και οι αρκετά πιεστικές στιγμές, με τους προνοητικούς και ...λιτοδίαιτους χαρακτήρες να έχουν σίγουρα το πλεονέκτημα. Από την άλλη ωστόσο, όσες ή όσοι κυνηγούν τις μεγάλες ευκαιρίες, θα έχουν την ευκαιρία να κάνουν μια «μεγάλη μπάζα» με μόνο κίνδυνο να πέσουν θύματα του ...γνωστού «ανεμομαζώματα, διαβολοσκορπίσματα»!

Ανάλογο είναι το κλίμα και στα επαγγελματικά, με τους πιο συντηρητικούς να δουλεύουν περισσότερο στην προοπτική ενός διασφαλισμένου μέλλοντος αλλά να συναντούν «αγκάθια» στις συνεργασίες τους και τους υπόλοιπους να επιχειρούν το «μεγάλο κόλπο» σε στυλ «όλα για όλα», κάτι που μπορεί να πιάσει αν δεν επηρεαστούν από πρόσωπα του στενού περιβάλλοντος τους. Σε κάθε περίπτωση το τελικό αποτέλεσμα θα κριθεί από τις προδιαγραφές του γενέθλιου ωροσκοπίου αλλά λίγο-πολύ γνωρίζετε σε ποιά από τις δύο κατηγορίες ανήκετε, οπότε πράξτε αναλόγως!

Γ.Ρ

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved