Η αστρολογική συμβουλή της ημέρας

Τι πρέπει να προσέξουμε και τι να εκμεταλλευτούμε σήμερα;

Η αστρολογική συμβουλή της ημέρας

Εξισώνει ο Karl-Heinz Ottinger

Karl Heinz Ottinger



Καλημέρα σε όλους. Οι παρελάσεις τέλειωσαν και σε πολλές πόλεις έγινε το έλα να δεις, πλην των Αθηνών όπου ακόμα και τα περιστέρια στο Σύνταγμα ήταν αστυνομικοί …μεταμφιεσμένοι. Και βέβαια οι Τούρκοι τέτοιες ώρες κάνουν τους μάγκες, αφού η Ελληνική κυβέρνηση κοιμάται τον ύπνο του δικαίου….

Η εξίσωση της ημέρας

Ερμής/Αφροδίτη= Πλούτωνας/Poseidon= Βόρειος Δεσμός / Apollon = Hades/Kronos= Wi/Kronos:

Αλλαγές στο τρόπο σκέψης. Σχέσεις μέσα από κοινωνικές δικτυώσεις. Έρευνες που αποδίδουν καρπούς. Σχέσεις γεμάτες μυστήριο.

Το «ανακάτεμα» με διαφορετικές κουλτούρες και νοοτροπίες, μπορεί σίγουρα να διευρύνει τους ορίζοντες. Αλλά και στα αισθηματικά, προσπαθήστε να δώσετε στην σχέση σας φρεσκάδα μιας και τα νερά, όταν λιμνάζουν …μυρίζουν!

Αποικία news

Ξεκινάμε σε πνεύμα Μάτα Χάρι.... Έμαθα πως υπάρχει ένας μηχανισμός καταβαράθρωσης με σκάνδαλα, φήμες και λοιπά προς τα δεξιά κόμματα (πλην της Νου-Δούλας των Γερμανών), προκειμένου ο Αντώνης ο Φαήλος και τ’ άλλα παιδιά να έρθουν στην εξουσία.

Όμως, φοβάμαι πως με τον Ποσειδώνα «βοηθό», ο Δίδυμος Αντώνης θα δει αυτοδυναμία, όταν θα κάνουν χαλάουα οι φάλαινες στις πατούσες τους!

Από την άλλη, τόσο ο Λέων Καρατζαφέρης, όσο και ο Ταύρος Καμμένος είναι ιδιαίτερα ευφυείς και ξέρουν πότε πρέπει να χτυπήσουν ή να γυρίσουν μπούμερανγκ τις κατηγορίες. Όσο για την Ντόρα, που... στην αναμπουμπούλα χαίρεται, θα δώσει και αυτή τον υπέρ πάντων αγώνα, αφού ως καλή Ταυρίνα έχει και αυτήν τον τρόπο και τον...Δία της!

-Με τις επερχόμενες εκλογές πάντως, είναι ευκαιρία να δούμε ποιοί ακόμη θα γίνουν κιμονό Ιαπωνίας δηλαδή ρόμπα και μάλιστα ξεκούμπωτη στην Νέα Ελληνική γλώσσα.

Η εξίσωση για την Ελλάδα

Ήλιος= Ποσειδώνας/Poseidon= Άρης/Cupido= Αφροδίτη/Kronos = Βόρειος Δεσμός/Cupido:

Το άτομο που ακολουθεί λανθασμένη πίστη ή υποστηρίζει ένα καταστρεπτικό δόγμα ή που εργάζεται για την καταστροφή της υπάρχουσας έννοιας δόγματος ή κόσμων. Μηδενιστής-καταστροφολόγος. Προετοιμασία ενός γάμου-μιας τελετής. Φιλανθρωπικές δράσεις. Λαμβάνοντας ένα βραβείο. Γάμοι. Μορφές κοινωνίας. Ενώσεις. Συνεταιρισμοί.

Το απόφθεγμα της ημέρας: «Συμβιβασμός, ταπείνωση, αποδοχή. Όλα αυτά είναι το εισιτήριο που πληρώνουμε για τον Παράδεισο» Robert Lindner

Το τραγούδι της ημέρας: Κάποτε θα ‘ρθουν-Παύλος Σιδηρόπουλος

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved