Η αστρολογική συμβουλή της ημέρας

Τι πρέπει να προσέξουμε και τι να εκμεταλλευτούμε σήμερα;
Η αστρολογική συμβουλή της ημέρας

Εξισώνει ο Karl-Heinz Ottinger

Karl Heinz Ottinger

Έφτασε η μέρα της -τότε- Εθνικής Παλιγγενεσίας. Μια ημέρα όπου κάποιοι ρακένδυτοι και φτωχοί δεν άντεξαν την σκλαβιά. Η μέρα δεν ενδείκνυται για μεγάλες ιστορίες, αφού η σιωπή είναι ένδειξη και απότιση φόρου τιμής. Για βεβήλωση θα φροντίσουν οι γνωστοί που και καλά είναι άγνωστοι.

Η εβδομάδα είναι κατάλληλη, ειδικά την Τρίτη και το Σάββατο, αν θέλετε να δώσετε την άγουσα για τα αποδυτήρια σε μια σχέση που σας κουράζει. Αν ντε και καλά πρέπει να κάνετε εργασίες καλλωπισμού και η Πέμπτη και το Σάββατο είναι κατάλληλες αλλά με μια ελαφρά προτίμηση στην πρώτη. Αγορές ηλεκτρονικών ειδών καλό θα ήταν να τις αποφύγετε αλλά, εάν δεν γίνεται, τότε η Τρίτη, ειδικά μετά το μεσημέρι, θα μπορούσε να ήταν ευνοϊκή…

Ερωτικά, την εβδομάδα αυτή, ίσως θα έπρεπε να προσέχετε να μην υπόσχεστε πράγματα ανέφικτα γιατί πολύ σύντομα θα βρείτε τις συνέπειες μπροστά σας. Καλή μέρα η Δευτέρα αλλά και η Πέμπτη μετά τις 21:09 και όλη η Παρασκευή….

Η εξίσωση της αγάπης

Αφροδίτη/Δίας= Ερμής/Ουρανός = Βόρειος Δεσμός /Vulcanus = Ήλιος/Ερμής: Ειδήσεις. Τηλεγραφήματα. Email, fax, sms ξαφνικές ειδήσεις, σκέψεις που δεν «κολλάνε» σε τύπους και ηθική. Επαφές οι οποίες έχουν την δυνατότητα ν’ αλλάξουν την ροη κάποιων πραγμάτων. Ημερήσιες επαφές & συμβάντα.

Το απόφθεγμα της ημέρας: «Μπορεί η γνώμη μου να έχει αλλάξει, αλλά αυτό που δεν άλλαξε είναι ότι έχω δίκαιο» Ashleigh Brilliant

Το τραγούδι της ημέρας: Σώπα όπου να ‘ναι θα σημάνουν οι καμπάνες ……..

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved