Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 24 έως 27/3

Σελήνη στον Ταύρο
Παπασταύρου Λίντα
Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 24 έως 27/3



από την Κατερίνα Σαλωνίκη


katerinanew1.jpg






Η μυστηριώδης γυναίκα, αφού πέρασε σαν τυφώνας αφήνοντας πολλά μηνύματα και ευκαιρίες για αναθεωρήσεις και αναδιατάξεις, βρίσκεται έξω από την πόρτα του ζωδίου του Ταύρου, σήμερα 24/3 στις 23:44 το βράδυ.

Η Εθνική μας εορτή της 25ης Μαρτίου θα γιορταστεί με πατροπαράδοτη νοσταλγία, ρομαντισμό αλλά και σφοδρότητα συναισθημάτων.

Στις 4:26 το πρωί (με την καινούργια πλέον θερινή ώρα), το εξάγωνο με τον Ποσειδώνα που επηρεάζει ως το μεσημέρι, δημιουργεί ένα κλίμα συγκίνησης σαν τη μυρωδιά του θυμιατού με το λιβάνι, που μνημονεύει ανθρώπους και καταστάσεις.

Πέραν αυτού η πρακτική Ταυρίσια Σελήνη ξεγλιστρά για να βρει τις απολαύσεις της, που ο Ποσειδώνας μετατρέπει σε ερωτικές και φαντασιακές δραστηριότητες, συνοδευμένες από ένα καλό πιάτο φαγητό και ένα δυνατό μπουκάλι κρασί.

Στις 13:13 το μεσημέρι το τρίγωνο με τον Άρη μας χαρίζει έως το απόγευμα πολλή ενέργεια, ευχάριστη διάθεση και τάση να αναλάβουμε υποχρεώσεις που θα βγάλουμε εις πέρας με άψογο τρόπο. Πολύ καλή ημέρα για να βρεθούμε με πολλούς ανθρώπους αναλαμβάνοντας πρωτοβουλίες και απολαμβάνοντας την ατμόσφαιρα.

Στις 19:58 το βράδυ το τρίγωνο με τον Πλούτωνα κλείνει την ημέρα με ένα χορταστικό βράδυ, στο οποίο μπορούμε να οργανώσουμε την επόμενη, μέσα από μια συνομιλία με τον εαυτό μας.

Στις 26/3 στις 1:01 το πρωί η σύνοδος με τον Δία που επηρεάζει από το προηγούμενο βράδυ, μας δίνει την ευκαιρία να δημιουργήσουμε άριστες προϋποθέσεις για όσα μας απασχολούν και χρειάζονται να μπουν σε ένα ρυθμό.

Η μέρα θα κυλήσει με αισιοδοξία και αρκετή υπερβολή, τακτοποιώντας θέματα που εκκρεμούν και σε άλλη περίπτωση τα αισθανόμασταν σαν βάρος ή αγγαρεία. Πολλοί θα ξοδέψουμε χρήματα και συναισθήματα προκειμένου να αισθανθούμε καλύτερα και γενικότερα θα κάνουμε πράγματα που θα φέρουν χαρά και απόλαυση.

Στις 22:25 το βράδυ η σύνοδος με την Αφροδίτη που επηρεάζει από το απόγευμα, πυροδοτεί ακόμα περισσότερο την τάση της προηγούμενης όψης και το βράδυ αναμένεται άκρως ερωτικό και αισθησιακό, με τρυφερές στιγμές με αγαπημένα μας πρόσωπα, ψυχαγωγία και ξεφάντωμα.

Στις 27/3 στις 13:44 το μεσημέρι η Σελήνη περνάει στους Διδύμους, για να επικοινωνήσει όλα όσα συνέλεξε, από το πρόσφορο διήμερο που προηγήθηκε.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved