Star Stylist 24 Μαρτίου - Λιτά και απέριττα

 

Καθημερινές συμβουλές ομορφιάς με στυλίστα σας... τ' άστρα!

Παπασταύρου Λίντα
Star Stylist 24 Μαρτίου - Λιτά και απέριττα

καθοδηγεί η Στέλλα Κουρή

stella

Ποιος μίλησε για ομορφιά σήμερα? Κανένας… ούτε και εγώ. Σήμερα, οι όψεις στον ουρανό μας λένε να μην σκεφτούμε τον καλλωπισμό! Οπότε σήμερα, σας προτείνω τι να αποφύγετε.

Για τα μαλλιά σας εάν σκεφτόσασταν την βαφή καλύτερα να την ξεχάσετε, ιδιαίτερα τις ξανθές αποχρώσεις που είναι πιο δυνατές. Η ημέρα εγκυμονεί αλλεργίες και μικρές ταλαιπωρίες των μαλλιών. Αφήστε τα μαλλιά σας φυσικά ή απλά πιάστε τα μια κοτσίδα.

Για τα νύχια σας η σημερινή ημέρα δεν προβλέπετε για μανικιούρ. Ακόμα και να το κάνετε, φροντίστε τα εργαλεία που θα χρησιμοποιήσετε να τα έχετε απολυμάνει. Ένα απλό βάψιμο σήμερα είναι αρκετό.

Για το πρόσωπο σας αποφύγετε τις μάσκες και το peeling. Δεν είναι μια ημέρα θρέψης αλλά μια που μπορεί να αποφέρει αντίθετα αποτελέσματα από αυτά που θα θέλατε. Τώρα εάν σκεφτείτε το μακιγιάζ, απλά διαλέξτε ζωηρές αποχρώσεις.

Η συμβουλή της ημέρας: Να θυμάστε ότι πάντα υπάρχει κατά περιόδους η ευαισθητοποίηση στο τριχωτό της κεφαλής. Αν δείτε ότι είστε αλλεργική στην κλασσική βαφή, προτιμήστε φυσικά προϊόντα χωρίς χημικές ουσίες. Μην ξεχνάτε να κάνετε το τεστ βαφής για 48 ώρες σε κάποιο μικρό σημείο στο δέρμα σας.

Οι πρωταγωνίστριες της ημέρας: οι Κριαρίνες που μαζί με την άνοιξη… ήρθε και η αλλεργία, οι Παρθένες που είναι ταλαιπωρημένες και οι Αιγοκερίνες δεν μπορούν να ισιώσουν!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved