Δευτέρα 27 Μαρτίου 2023
ΟΙ ΠΛΑΝΗΤΕΣ:
ΗΛΙΟΣ - 06° 21' 24" ΚΡΙΟΣ
ΣΕΛΗΝΗ - 16° 03' 43" ΔΙΔΥΜΟΙ
ΕΡΜΗΣ - 16° 16' 50" ΚΡΙΟΣ
ΑΦΡΟΔΙΤΗ - 12° 25' 15" ΤΑΥΡΟΣ
ΑΡΗΣ - 00° 52' 43" ΚΑΡΚΙΝΟΣ
ΔΙΑΣ - 17° 59' 34" ΚΡΙΟΣ
ΚΡΟΝΟΣ - 02° 13' 48" ΙΧΘΥΕΣ
ΟΥΡΑΝΟΣ - 16° 34' 14" ΤΑΥΡΟΣ
ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ - 25° 32' 37" ΙΧΘΥΕΣ
ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ - 00° 03' 57" ΥΔΡΟΧΟΟΣ
ΒΟΡΕΙΟΣ ΔΕΣΜΟΣ - 04° 19' 22" ΤΑΥΡΟΣ

26 Μαρτίου 2012 - Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

 

από τη Χρίστινα Δημοπούλου

 

 

 


26 Μαρτίου 2012 - Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

 

 

26_mar

 

 

 

 

 

 

 


Γενικό προφίλ

Η Σελήνη στον Ταύρο έρχεται να δώσει το κάτι παραπάνω στην ημέρα προσπαθώντας παράλληλα να κλείσει και τα όποια κακώς κείμενα. Όμως η χιαστί Ηλίου – Ουρανού με τον Άρη ίσως πυροδοτήσει ανεξέλεγκτες καταστάσεις που σιγοβράζανε εδώ και καιρό. Κατάλληλη μέρα για επιμέλεια σε ζητήματα εμφάνισης όχι όμως και για πειραματισμούς διότι ίσως τα αποτελέσματα να μην είναι τα ιδανικά.

 

Κριός

Οι σημερινές προσπάθειες θα εστιαστούν στην ανοικοδόμηση σχέσεων εμπιστοσύνης με τρίτους που στο παρελθόν είχαν χαλάσει. Επαγγελματικά, θα νιώσετε πως οι όποιες ευθύνες ανακύψουν είναι σε συλλογικό επίπεδο και όχι ατομικό. Προσπαθήστε στα οικονομικά να κάνετε καλύτερη αξιοποίηση. Αισθηματικά, νιώθετε πως φτάνει η ώρα για μεγάλες αποφάσεις. Οι γεννημένοι του 1968 ίσως χρειαστεί να κάνετε καλύτερη διαπραγμάτευση.

 

Ταύρος

Η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιό σας βοηθά να κάνετε εξοικονόμηση πόρων και δυνάμεων ενώ επικοινωνιακά θα σας κάνει πιο λακωνικούς. Στο χώρο εργασίας ίσως χρειαστεί να αποδείξετε πως κάποια πράγματα γίνονται με λανθασμένο τρόπο. Αισθηματικά, η ανάγκη για αποδοχή και ανταπόκριση ίσως σας οδηγήσει σε βεβιασμένες καταστάσεις που τελικά θα φέρουν ημιτελή αποτελέσματα. Οι γεννημένοι του 1982, μην αφήνετε να σας καταβάλλει η απογοήτευση.

 

Δίδυμοι

Επαγγελματικά θα χρειαστεί να καταβάλλετε προσπάθειες, προκειμένου να ικανοποιήσετε τις παράλογες απαιτήσεις κάποιου πελάτη σας. Παράλληλα, προσπαθήστε να μεταδώσετε στον περίγυρό σας κάτι από την ηρεμία που σας προσφέρει η Σελήνη στον 12ο. Επαγγελματικά, μην αφήνετε να περιφέρονται άτομα που δεν έχουν εργασία και αξιοποιήστε το χρόνο σας δημιουργικά. Οι γεννημένοι του 1972 μέσα από μια συνάντηση θα λάβετε ενθαρρυντικά μηνύματα.

 

Καρκίνος

Ζητήματα καθημερινότητας αλλά και ουσίας θα σας αναγκάσουν να λάβετε δραστικές αποφάσεις. Η παρουσία της Σελήνης στον Ταύρο βοηθά στην επίτευξη των στόχων, ωστόσο το σημείο κλειδί είναι η διαχείριση έκτακτων αναγκών και η ψυχραιμία σε αυτές. Αισθηματικά, πρέπει να απεγκλωβιστείτε από το παρελθόν, κοιτάζοντας με πιο αισιόδοξη ματιά το μέλλον. Οι γεννημένοι του 1991, δώστε στους άλλους την ευκαιρία να σας πλησιάσουν.

 

Λέων

Σε πολλά πράγματα θα χρειαστεί να κάνετε ένα συμμάζεμα, αφού μέχρι τώρα η πολιτική «έχω λεφτά και ξοδεύω» δεν οδήγησε πουθενά. Ζητήματα που σχετίζονται με την οικογένεια ίσως σας απασχολήσουν, ωστόσο θα πρέπει να τους δώσετε να καταλάβουν πως πρέπει και αυτοί να καταβάλλουν ανάλογες προσπάθειες. Εργασιακά, ίσως βρεθείτε μπροστά σε ένα δίλημμα για το τι θα πρέπει να κάνετε. Οι γεννημένοι του 1978, χρειάζεται να πάρετε τη ζωή στα χέρια σας.

 

Παρθένος

Προσπαθήστε σήμερα να κρατήσετε τις επιφυλάξεις σας και να εκμεταλλευτείτε το χρόνο σας όσο το δυνατόν πιο δημιουργικά. Στα επαγγελματικά αυτό που αναζητάτε είναι χρηματικές απολαβές αλλά αυτό είναι δύσκολο να επιτευχθεί λόγω της ανάδρομης φοράς του Άρη που σας κάνει να διεκδικείτε αυτά που θέλετε σε λάθος χρονική στιγμή. Οι γεννημένοι του 1988 ίσως μέσα από την οικογένεια σας βρείτε την υποστήριξη που αναζητάτε.

 

Ζυγός

Μια μέρα που θα προσπαθήσετε να βάλετε πολλά καρπούζια κάτω από μια μασχάλη. Η αδυναμία σας να δεχτείτε ζητήματα ιεραρχίας ίσως σας οδηγήσουν υπόλογους και απολογούμενους ενώπιο τρίτων. Αισθηματικά, η βελτίωση των συνθηκών είναι αποτέλεσμα τόσο δικής σας προσπάθειας όσο και καλής θέλησης από την πλευρά του ερωτικού σας συντρόφου. Οι γεννημένοι του 1961, χρειάζεται να καταλάβετε πως πολλά πράγματα δεν εξαρτώνται μόνο από εσάς.

 

Σκορπιός

Οι δυνατότητες που σας δίνονται σήμερα σχετίζονται με την αντιμετώπιση διάφορων καταστάσεων, πράγμα που σημαίνει πως θα βοηθηθείτε τόσο από την τύχη όσο και από ανθρώπους του περίγυρού σας. Τα προβλήματα που σχετίζονται από την απειθαρχία τρίτων ίσως σας εκνευρίσουν, κάνοντας σας να μη σας αναγνωρίζουν. Τηλεφωνικές επικοινωνίες θα σας δώσουν μια ανέλπιστη είδηση. Οι γεννημένοι του 1971, προσπαθήστε να είσαστε ο εαυτό σας.

 

Τοξότης

Πολλά θέματα που σχετίζονται με συναντήσεις και συζητήσεις έρχονται στο προσκήνιο, προσπαθώντας να αποσπάσουν τόσο το ενδιαφέρον όσο και την προσοχή σας. Ερωτικά, υιοθετείτε νέες κινήσεις που, αν και δεν έχουν το αναμενόμενο αποτέλεσμα, εντούτοις δημιουργούν ένα όμορφο και ευχάριστο κλίμα. Αποφύγετε να ανακοινώσετε ειδήσεις που δεν πρέπει. Οι γεννημένοι του 1984 θα έχετε την τύχη να κάνετε μια συμφέρουσα συμφωνία.

 

Αιγόκερως

Τη σημερινή μέρα θα χρειαστεί να κάνετε κατάλληλη χρήση του χρόνου σας, αφού θα διαπιστώσετε πως σε κάθε περίπτωση πολλά πράγματα δεν είναι υπέρ σας. Η παρουσία του Ηλίου και του Άρη στον Κριό σας δημιουργούν προβλήματα συντονισμού ενώ νιώθετε πως δεν υπάρχει από τους άλλους η έννοια της κατανόησης. Αισθηματικά, η διεκδίκηση από το ταίρι σας θα είναι έντονη. Οι γεννημένοι του 1984 θα έχετε τη χαρά να συναντήσετε ένα σπουδαίο πρόσωπο.


Υδροχόος

Προσπαθήστε σήμερα να βάλετε σε μια τάξη τόσο τη σκέψη σας όσο και τις εργασίες που έχετε προγραμματίσει να γίνουν. Κάτι τα ερωτικά, κάτι συζητήσεις με φίλους, δεν χρειάζεται και πολύ να αποπροσανατολιστείτε από αυτά που θέλετε να κάνετε σήμερα. Επαγγελματικά, οι δυνατότητες που σας δίνονται είναι τέτοιες που σας βοηθούν να κάνετε καλύτερο καταμερισμό εργασιών. Οι γεννημένοι του 1969, τώρα μπορείτε να πετύχετε πολλά περισσότερα.

 

Ιχθύες

Με σημαία σας την κατανόηση ξεκινάτε σήμερα επαφές και συναντήσεις με πρόσωπα που αγαπάτε και σας αγαπούν. Επαγγελματικά, διεκδικείτε αυτά που δικαιούστε μετά από πολύ καιρό σιωπής. Μην τσακώνεστε με το ταίρι σας για πράγματα που δεν σας ενδιαφέρουν ιδιαίτερα, αντίθετα πείτε αυτά που πραγματικά σας απασχολούν. Καλή μέρα για βόλτες. Οι γεννημένοι του 1982 θα μάθετε νέα που θα σας συγκλονίσουν.

ΤΑΙΡΙΑΖΕΤΕ;

ΚΡΙΟΣ
ΚΡΙΟΣ
©2011-2023 Astrology.gr - All rights reserved