Αστρολογικό δελτίο για όλα τα ζώδια από 23 έως 26 Μαρτίου

 

Κάγκελα παντού...

Παπασταύρου Λίντα
Αστρολογικό δελτίο για όλα τα ζώδια από 23 έως 26 Μαρτίου

από τον Γιάννη Ριζόπουλο

20100627_John Rizopoulos02JPEG

Σύνοδο Ήλιου-Ουρανού έχουμε την Παρασκευή αλλά πριν καλά-καλά προλάβει ο Ουρανός να βγάλει την αναποδιά του, τον πιάνει ο Κρόνος και του λέει:

-Άκου να δεις αγόρι μου, όσο ριζοσπαστικός κι αν είσαι, για μένα δουλεύεις. Ό, τι αλλαγές ή αναθεωρήσεις κι αν κάνεις σε αυτήν την φάση, εγώ θα τις ενσωματώσω στο δικό μου σύστημα κι ο χαμένος της υπόθεσης θα είσαι εσύ που θα βρεις παρηγοριά μόνον στους αναρχοαυτόνομους, παρέα με τον φίλο σου τον Άρη. Και τα μέτρα που θα επιβληθούν, θα τα ζήλευε κι ο Στάλιν... Όσον αφορά τα κολεγιόπαιδα που το παίζουν αντάρτες, μην το ψάχνεις τους έχω στο τσεπάκι μου, όπως ακριβώς γίνεται κάθε φορά με τους αρχικούς επαναστάτες που μόλις πιάνουν μια καρέκλα, γίνονται ...χειρότεροι από τους προκατόχους τους!

-Αφού θες κόντρα, θα την έχεις!

Έτσι απάντησε ο Ουρανός κι άρχισε το πάρτι των προκλήσεων και των αντί. Άσπρο ο Κρόνος; Μαύρο ο Ουρανός! Μαύρο ο Κρόνος; Το κατάλευκο λευκό ο Ουρανός...

Όμως τελικά, ο έμπειρος παππούς, παλιά καραβάνα στο κουρμπέτι, ξέρει κάτι παραπάνω κι από το Σάββατο αρχίζουν να σκάνε οι λυπητερές για όσες και όσους δεν συμμορφώθηκαν με τις υποδείξεις: Αντίσταση κατά της Αρχής; Ανασκολοπισμός και μπαλαούρο. Στάση πληρωμών; Κατάσχεση περιουσιακών στοιχείων όσων διαμένουν στο τετράγωνο. Στάση Λυσσιατρείο; Τον ζουρλομανδύα και μέσα. Στάση 69; Από το αυτί και στον παπά της ενορίας για αναμόρφωση.

Κάπου εδώ εμφανίζεται και η Αφροδίτη τραγουδώντας: «Οι κυβερνήσεις πέφτουνε, μα η αγάπη μένει»...

-Καλά, μας τα ’παν κι άλλοι, λέει ο Κρόνος κουνώντας με νόημα το χέρι του.

Έλα κοντά μου νυφούλα να σε στρώσω...

Και την αρχίζει στις ανάστροφες και τα πουσάπς, μέχρι να ομολογήσει.

-Αγαπάς; Απόδειξη!

Μα που να βρει αποδείξεις η δόλια, αφού ο έρωτας δεν φορολογείται (ακόμη), ούτε κρατά βιβλία εσόδων-εξόδων. Και απόδειξη από το κομμωτήριο δεν πήρε, γιατί η Λίτσα είναι φίλη της, χώρια την έκπτωση που τώρα θα της βγει ξινή.

-Και καλλωπισμένη χωρίς απόδειξη;

Δύο ημέρες στέρηση εξόδου και αγγαρεία στην Καλλιόπη! Όσο για τον έρωτα την κυνηγάει μέσα στο στρατόπεδο με την μορφή γέρο-τράγου «έλα στον παππού» ή πονεμένου δίγαμου -και βάλε- που ψάχνει σε ποια ακόμη θα πασάρει τα κουσούρια του.

Προβληματικός μόνος ψάχνει...

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved