Τα SOS της εβδομάδας

 

«Οι πλανήτες κάνουν την δουλειά τους κι εμείς την δική μας»

Παπασταύρου Λίντα
Τα SOS της εβδομάδας

Όλοι γνωρίζουμε πως στην φύση ακόμη και ένα εξαιρετικά ανθυγιεινό περιβάλλον για κάποιο είδος, μπορεί να είναι γόνιμο για ένα άλλο. Το ίδιο συμβαίνει και με τις κοσμικές επιρροές, που ενώ μπορεί να ευνοούν συγκεκριμένες δραστηριότητες, την ίδια στιγμή να είναι ασύμβατες με κάποιες άλλες.

Γι’ αυτό είναι σκόπιμο να προσαρμοζόμαστε στο εκάστοτε κλίμα των ημερών, αποκομίζοντας τα περισσότερα δυνατά οφέλη, στην λογική πάντα του «συν Αθηνά και χείρα κίνει».

Από 24 έως 31 Μαρτίου

Η εβδομάδα δεν είναι και από τις εύκολες, ωστόσο με εξαίρεση το τετράγωνο Ήλιου-Πλούτωνα που θα επηρεάσει κυρίως από την ερχόμενη Τετάρτη μέχρι και την Παρασκευή, η κατάσταση είναι μάλλον διαχειρίσιμη.

Ας τα πάρουμε όμως με τη σειρά

Αν και αρχικά φαίνεται να επικρατούν οι αναθεωρητικές-ανατρεπτικές τάσεις του Ουρανού, τελικά ο Κρόνος παίρνει το πάνω χέρι και όσες αλλαγές ...πρόλαβαν να δρομολογηθούν θα συναντήσουν ισχυρή αντίσταση. Η «εμπλοκή» των δύο αργών πλανητών, παρ’ ότι είναι γόνιμη σε επιστημονικά θέματα ή κοινωνικές μελέτες αναμένεται να χωρίσει τον κόσμο σε δύο «στρατόπεδα», από τις διαπροσωπικές σχέσεις μέχρι τις διεθνείς, με τις εκατέρωθεν πρακτικές μάλιστα να υπερβαίνουν τα όρια.

Πάντως, το Σ/Κ αναμένεται σχετικά πιεστικό ή στενόχωρο, με τα καθήκοντα και τις υποχρεώσεις να τρώνε τον περισσότερο χρόνο. Όσον αφορά τις αγορές σας προσέξτε αφού κυκλοφορεί πολύ «σκάρτο» πράμα.

Σάββατο-Κυριακή

Main stream: Καθήκοντα, υποχρεώσεις. Σοβαρή και υπεύθυνη στάση. Λιτότητα, περιορισμός για ένα σκοπό. Τήρηση των κανόνων, πρόνοια. Δικαίωση μιας σκληρής προσπάθειας. Εκπαίδευση, εξέταση, κριτική.

SOS: Αγορές, διασκεδάσεις. Ανευθυνότητα που κάνει ζημιά.

__________

Κυριακή-Δευτέρα

Main stream: Δημόσιες σχέσεις. Δέσμευση. Σχέσεις με διαφορά ηλικίας.

SOS: Οικονομικές απώλειες, αγορές ειδών ένδυσης ή τροφίμων. Ακατάλληλα καλλυντικά, δερματικά προβλήματα. Συναισθηματική απογοήτευση. Σχέσεις που οδηγούνται σε στασιμότητα ή αδιέξοδο.

__________

Όμως την Δευτέρα έχει πολύ ...κίνηση στους ουρανούς!

Παράλληλα, γίνεται και ένα «κρυφό» τετράγωνο ανάμεσα στον αστρικό Άρη και τον τροπικό Δία, με αποτέλεσμα να υπάρχουν πληθωρικές εκδηλώσεις αλλά και ενέργειες μεγάλου ρίσκου. Το που θα καταλήξουν όλα αυτά εξαρτάται κατά πολύ από τις προδιαγραφές του γενέθλιου χάρτη σας. Προσέξτε πάντως, μήπως άθελα σας ανάψουν μεγάλες φωτιές, μεταφορικά και κυριολεκτικά.

Main stream: Υψηλές επιδόσεις, νικηφόρο πνεύμα. Μεγάλα κέρδη, μεγαλεπήβολα σχέδια.

SOS: Υπερκόπωση, υπερκατανάλωση, υπεραισιοδοξία. Εμπρησμός, φωτιά, έκρηξη. Σεισμός.

Ακόμη ο Ερμής παρ’ ότι ανάδρομος, έχει τα κέφια του, προσφέροντας εναλλακτικές δυνατότητες και λύσεις σε τεχνικά κυρίως θέματα. Έτσι τόσο την Δευτέρα, όσο και την Τρίτη, μπορείτε να προμηθευτείτε ή να αγοράσετε συσκευές που κάνουν την ζωή μας απλούστερη αλλά και να εκπαιδευτείτε σε κάποιο ειδικό αντικείμενο.

__________

Από την Τετάρτη, ο ουρανός «γκριζάρει» με τον Ποσειδώνα αλλά και τον Πλούτωνα να κάνουν την καθημερινότητα μας λίγο πιο δύσκολη

Όσον αφορά την «κρυφή» σύνοδο του αστρικού Ερμή με τον Ποσειδώνα, έχει βέβαια και τις θετικές της πλευρές αλλά σε καθαρά πρακτικά θέματα είναι ...άστα να πάνε!

Main stream: Έμπνευση, διαίσθηση, επαφή με θείες δυνάμεις. Ύπνος, χαλάρωση, διαλογισμός. Φυγή, απόκρυψη και παραλλαγή. Καλλιτεχνικές-πολιτιστικές δραστηριότητες. Επισκέψεις σε ψυχολόγους, αστρολόγους ή θεραπευτές. Αγορές ειδών διακόσμησης ή έργων τέχνης. Φιλανθρωπικό έργο.

SOS: Αναβολή, αναίρεση, ακύρωση. Τεχνικά προβλήματα, σύγχυση, χάος. «Ανθυγιεινά» downloads, ιοί, ψεύτικα προφίλ. Ψέματα, παραπλάνηση, αντικατοπτρισμοί. Χρήση ουσιών. Λεκέδες, ρύπανση. Κλοπές.

__________

Την Πέμπτη γίνεται και το τετράγωνο του Ήλιου με τον Πλούτωνα, ορίζοντας πρακτικά το τέλος ενός κύκλου και -κάτι το ευκτέον- την αρχή ενός νέου. Αποφύγετε ωστόσο να ξεκινήσετε κάτι σημαντικό άμεσα, αφού ενδέχεται να το ...φάει το σκοτάδι!

Main stream: Τέλος, ξεκαθάρισμα, κλείσιμο λογαριασμών. Απαλλαγή από ανεπιθύμητα πρόσωπα ή πράγματα. Αποκάλυψη παρανομιών, εξάρθρωση κυκλωμάτων. Έρευνα μυστηρίων. Νυχτερινή ζωή.

SOS: Αίσθηση ματαιότητας ή απώλειας. Μια καταστροφή. Καταδικασμένη αρχή. Εξάρτηση από ισχυρούς-εκβιασμοί. Τοκογλυφία. «Σκοτεινές» προθέσεις, υπόγειες διαδρομές. Άγνωστοι κίνδυνοι.

Γ.Ρ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved