23 Μαρτίου έχω τα γενέθλια μου - Τι λένε τα άστρα;

Μία αστρολογική εκτίμηση και πρόβλεψη για όσους έχουν τα γενέθλια τους σήμερα

23 Μαρτίου έχω τα γενέθλια μου - Τι λένε τα άστρα;

H συμβολική κάθε μοίρας του ζωδιακού

Δεν είναι βέβαια η πρώτη φορά που παρουσιάζεται η συμβολική των 360 μοιρών του ζωδιακού. Με το θέμα έχουν ασχοληθεί πολλοί αστρολόγοι, ξένοι αλλά και Έλληνες, μεταφέροντας-αποδίδοντας, κυρίως την εκδοχή του Ιταλού αστρολόγου Adriano Carelli.

Εμείς θα σας θυμίζουμε μέρα-μέρα την συμβολική της μοίρας που «πατάει» ο Ήλιος βοηθώντας όσες ή όσους έχουν τα γενέθλια τους να πάρουν μια εικόνα για τις προδιαγραφές τους. Φυσικά, αντί για τον Ήλιο, μπορεί κανείς να έχει σε αυτήν την μοίρα, τον Ωροσκόπο, την Σελήνη, έναν πλανήτη ή κάποιο άλλο ευαίσθητο σημείο του χάρτη του.









2 έως 3 Κριού

Σύμβολο: «Ένα παιδί καβάλα σε άλογο»

Ερμηνεία: Αρκετά είναι τα πλεονεκτήματα αυτής της μοίρας που συγκεντρώνει πολλά από τα βασικά χαρακτηριστικά του Κριού: Μεγάλη καρδιά, έμφυτη καλοσύνη, θάρρος ειλικρίνεια και πρωτοποριακό πνεύμα. Ο άνθρωπος έχει έναν άμεσο και αυθόρμητο χαρακτήρα χωρίς υστερόβουλη σκέψη και κρυψίνοια. Επιπλέον διαθέτει φιλόξενη διάθεση και ευρύτητα πνεύματος.

Τα αντίστοιχα ελαττώματα θα είναι απερισκεψία, παρορμητικότητα, τάση για ριψοκίνδυνες αποφάσεις, έλλειψη αυτοέλεγχου. Το άτομο μπορεί να κινδυνεύσει από την ίδια του την επιπολαιότητα.

Το απόφθεγμα της μοίρας: «Όταν η εργασία είναι χαρά, η ζωή είναι ωραία. Όταν η εργασία είναι καθήκον, η ζωή είναι δυσβάστακτη» Μαξίμ Γκόρκι

Χ.Δ.

Οι τάσεις μέχρι τα επόμενα γενέθλια

Αισθηματικά

Με τις συνολικές εξελίξεις να είναι ραγδαίες, οι σχέσεις σας φαίνεται να μπαίνουν σε δεύτερη μοίρα και ...καλύτερα να παραμείνουν εκεί, αφού αν γίνουν κεντρικό ζήτημα θα τις «αναλάβουν» ο Κρόνος με τον Ουρανό. Όπερ σημαίνει ρήξη και ανατροπή, με την νέα κατάσταση όμως να είναι ...χειρότερη της προηγούμενης!

Ως προς την θετική διάσταση -που πάντα υπάρχει- θα έχετε την ευκαιρία να πειραματιστείτε με τα όρια σας επιλέγοντας διαδοχικά τύπους σχέσεων με όλως διόλου αντίθετα χαρακτηριστικά. Για παράδειγμα, ύστερα από έναν κατά πολύ μικρότερο ερωτικό σύντροφο, να «κτυπήσετε» τα ...ΚΑΠΗ ή το αντίστροφο.

Οικονομικά

Της ...ανισορροπίας το ανάγνωσμα! Τόσο στον επαγγελματικό, όσο και τον οικονομικό τομέα, οι εξελίξεις αναμένεται να είναι απρόβλεπτες και ενίοτε «σκληρές», υπό την έννοια ότι δεν χωρούν ημίμετρα, παρά μόνον ρεαλιστικές λύσεις με πολλά «αυγά» να σπάνε. Ουσιαστικά καλείστε να ισορροπήσετε πάνω σε τεντωμένο σκοινί, συνδυάζοντας την ανανέωση με την συντήρηση ή το παλιό με το καινούριο, έχοντας μάλιστα «στην κόντρα» τους υποστηρικτές είτε της μιας είτε της άλλης άποψης. Δύσκολο αλλά όχι ...ακατόρθωτο! Το πιθανότερο είναι να περάσετε διαδοχικά από φάσεις ανέχειας και ισχυρών πιέσεων σε μια ανέλπιστη ευδαιμονία και τανάπαλιν... Σε κάποιες περιπτώσεις θα είστε θύματα πραξικοπηματικής συμπεριφοράς ή ακραίων-παράλογων αντιλήψεων που καθιστούν δύσκολη κάθε προσπάθεια συνδιαλλαγής.

Γ.Ρ

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved