Star Stylist 23 Μαρτίου - Ήρθε η ώρα να κάνετε τη διαφορά

Καθημερινές συμβουλές ομορφιάς με στυλίστα σας... τ' άστρα!

Star Stylist 23 Μαρτίου - Ήρθε η ώρα να κάνετε τη διαφορά

καθοδηγεί η Στέλλα Κουρή

stella

Καινούρια ξεκινήματα… καινούρια μαλλιά, νύχια, μακιγιάζ … να μην αναφέρω κι άλλα! Φυσικά και η Νέα Σελήνη καλά κρατεί! Εκμεταλλευτείτε την και κάντε αλλαγές αλλιώς θα έρθουν αυτές και θα κατσικωθούν από μόνες τους και δεν μας συμφέρει.

Στα μαλλιά σας εκμεταλλευτείτε την χθεσινή ενέργεια (που είναι ακόμα δυνατή) και μαζί με τον Ουρανό που παίζει σημαντικό ρόλο τολμήστε κάτι πιο προχωρημένο. Μια καλή πρόταση είναι να διαλέξετε έντονα χρώματα και να κάνετε διάφορες τεχνικές στο κεφάλι σας (φυσικά στο κομμωτήριο). Ας έχετε δύο διαφορετικές αποχρώσεις που δεν έχουν μεγάλη διαφορά μεταξύ τους, αρκεί να είναι ζωηρό και πρωτότυπο το αποτέλεσμα.

Στα νύχια σας η πιο πρωτοποριακή και όμορφη εκδοχή που έχετε είναι να κάνετε γαλλικό με μπλε και ασημί. Μην βάλετε το κλασικό χρώμα για την βάση του γαλλικού, προτιμήστε να τα περάσετε με διαφανή βάση.

Για το μακιγιάζ σας διαλέξτε έντονα χρώματα. Σήμερα δεν είναι ανάγκη να τονίσετε τα μάτια σας, τονίστε τα χείλια σας! Βάλτε στα μάτια μια ελαφριά κοραλλί σκιά σε συνδυασμό με μια λευκή. Το κραγιόν που θα διαλέξετε φροντίστε να είναι έντονο. Το κόκκινο και οι αποχρώσεις του θα τονίσει την πιο προκλητική του εμφάνιση.

Η συμβουλή της ημέρας: Πάντα, όταν βάφεστε μην ξεχνάτε μια μικρή αλλά πολύ σημαντική λεπτομέρεια. Να περνάτε τα φρύδια σας με το ειδικό μολύβι σε ένα χρώμα που δεν έχει μεγάλη διαφορά από το φυσικό σας για να γεμίσετε τα κενά. Η λεπτομέρεια κάνει την διαφορά!

Οι πρωταγωνίστριες της ημέρας: Φυσικά οι Κριαρίνες και με διαφορά (με την χθεσινή Νέα Σελήνη τρέχουν λες και τους έχουν βάλει νέφτι-non stop), οι Ζυγίνες που δεν μπορούν να κάνουν διαφορετικά, οι Ταυρίνες που ο κόσμος γύρισε τούμπα και αυτές δεν λένε να κουνηθούν, οι Καρκίνες που κάνουν δέκα βόλτες για να τελειώσουν μια δουλειά και οι Αιγοκερίνες που πήραν αμπάριζα τους συγγενείς!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved