Η αστρολογική συμβουλή της ημέρας

Τι πρέπει να προσέξουμε και τι να εκμεταλλευτούμε σήμερα;
Παπασταύρου Λίντα
Η αστρολογική συμβουλή της ημέρας

Εξισώνει ο Karl-Heinz Ottinger

Karl Heinz Ottinger

Καλημέρα αγαπημένοι φίλοι και φίλες. Έφτασε Παρασκευή και σιγά –σιγά οδεύουμε προς Σ/Κ και φυσικά παρέλαση. Γι αυτό ο Δήμος της Αθήνας καθάρισε όλα τα δένδρα από τα νεράντζια μιας και οι πολιτικοί θέλουν από γλυκά κουταλιού μόνο συκαλάκι άντε και κανένα «υποβρύχιο».

-Από την άλλη οι αδελφοί μας οι Τούρκοι συνοδοιπόροι στους εορτασμούς έφτασαν μέχρι Μύκονο με το Πίρι Ρέις χωρίς να ανοίξει ρουθούνι. Άντε και την επόμενη φορά στο Artisti macaroni στο Μικρολίμανο…

-Ο Μεσσήνιος διάδοχος του Ιωάννη Μελισσανίδη, ο Οδυσσέας Βουδούρης από το σκέφτομαι αντιμνημονιακά –ψηφίζω- δεν ψηφίζω εντάχτηκε στην Δημοκρατική Αριστερά. Είναι οπωσδήποτε αριστερός. Το σπίτι του είναι όπως κατεβαίνεις τον δρόμο αριστερά στην γωνία.

-Ο Λοβέρδος έκανε ταξίδι αστραπή στην Κρήτη αλλά η επίσκεψη ήταν υπό μεγάλη μυστικότητα. Πληροφορία ασφαλής από τα βουνά του Ψηλορείτη μου λέει πως κατέβηκε να οργανώσει λίγο την κατάσταση, αφού γνωστός βουλευτής, με τα ποσοστά που έχει, θα βρεθεί με την άσπρη μπλούζα στο φαρμακείο του μπαμπά να φτιάχνει γιατροσόφια για το μαύρισμα.

.

Η εξίσωση της ημέρας

Αφροδίτη/Hades = Ουρανός/Hades = Wi/Ουρανός= Ερμής/Ουρανός

Μυστικές σχέσεις οι οποίες αποκαλύπτονται. Σχέσεις που «δεν τις μετρά το μάτι» σου έρχονται και δημιουργούν σκάνδαλο. Αποκαλύψεις.

Η μέρα είναι γεμάτη έρωτα και κυνηγητό. Το κυνηγητό θα προκύψει, εάν φαντάζεσαι πως η νόμιμη σχέση είναι ταξίδι αλλά τελικά είναι απέναντι και παρακολουθεί κινήσεις. Ωραίο πράγμα ο κίνδυνος αλλά και πονάει και αφήνει σημάδια. Οπότε προσέχουμε για να έχουμε …που να μπλέκεις με το ΕΣΥ τώρα….

Η εξίσωση για την Ελλάδα

Ήλιος (της μέρας) = Ερμή/Αφροδίτη = Δίας/Κρόνος = Κρόνος /Πλούτωνας = Asc/Hades:

Ματαιοδοξία. Διάλυση μιας σχέσης. Ημέρες χωρίς πρόοδο. Έκθεση του εαυτού μας σε μεγάλο κίνδυνο. Προβλήματα με απόβλητα, μπάζα κλπ.

Το απόφθεγμα της ημέρας:

«Είναι αρκετά δύσκολο να είσαι αποτελεσματικός χωρίς να είσαι αντιπαθητικός» Kin Hubbard

Το τραγούδι της ημέρας: Νίκος Ξυλούρης - Χίλια Μύρια κύματα... και βοήθα Θεέ μου να μην τσακωθούμε μεταξύ μας…….

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved