22 Μαρτίου έχω τα γενέθλια μου - Τι λένε τα άστρα;

Μία αστρολογική εκτίμηση και πρόβλεψη για όσους έχουν τα γενέθλια τους σήμερα

Παπασταύρου Λίντα
22 Μαρτίου έχω τα γενέθλια μου - Τι λένε τα άστρα;



Η συμβολική κάθε μοίρας του ζωδιακού





Δεν είναι βέβαια η πρώτη φορά που παρουσιάζεται η συμβολική των 360 μοιρών του ζωδιακού. Με το θέμα έχουν ασχοληθεί πολλοί αστρολόγοι, ξένοι αλλά και Έλληνες, μεταφέροντας-αποδίδοντας, κυρίως την εκδοχή του Ιταλού αστρολόγου Adriano Carelli.



Εμείς θα σας θυμίζουμε μέρα-μέρα την συμβολική της μοίρας που «πατάει» ο Ήλιος βοηθώντας όσες ή όσους έχουν τα γενέθλια τους να πάρουν μια εικόνα για τις προδιαγραφές τους. Φυσικά, αντί για τον Ήλιο, μπορεί κανείς να έχει σε αυτήν την μοίρα, τον Ωροσκόπο, την Σελήνη, έναν πλανήτη ή κάποιο άλλο ευαίσθητο σημείο του χάρτη του.









1 έως 2 Κριού

Ερμηνεία: Ο άνθρωπος εδώ διαθέτει αξιόλογη ικανότητα για συγκέντρωση σε ένα σκοπό και για σταθερή ή προγραμματισμένη εργασία (π.χ. εργαστηριακή έρευνα), μέσα όμως σε ένα σχετικά μικρό χρονικό διάστημα. Όταν ...παρέλθει ο χρόνος, εγκαταλείπει την προσπάθεια του το ίδιο εμφατικά, όπως την ξεκίνησε. Έχει εμπιστοσύνη στον εαυτό του και στις ιδέες του, με τον παράλληλο πάντα κίνδυνο της υπεροψίας και της αυταρχικότητας. Μπορεί να επιβάλει προκλητικά τις ιδέες του και έχει την τάση να επιδιώκει έναν τρόπο ζωής, απόλυτα αυτάρκη.

Το σημαντικό είναι πως δεν μπορεί να εκμεταλλευτεί τους καρπούς των προσπαθειών του, χωρίς την συνδρομή ενός ή περισσοτέρων συνεργατών κι έτσι εξ αιτίας της απορριπτικής συμπεριφοράς του, συχνά καταλήγει σε αδιέξοδο.

Το απόφθεγμα της μοίρας: «Βραδέως μεν φίλος γίγνου, γενόμενος δε πειρώ διαμένειν» (Να δημιουργείς τις φιλίες σου αργά αλλά, όταν δημιουργήσεις κάποια, φρόντιζε να την συντηρείς) Ισοκράτης

Χ.Δ.

Οι τάσεις μέχρι τα επόμενα γενέθλια

Αισθηματικά

Η ανανέωση και η αλλαγή είναι τα στοιχεία που χαρακτηρίζουν την νέα χρονιά και από αυτήν την άποψη θα σας είναι δύσκολο να διατηρήσετε το υπάρχον καθεστώς στις σχέσεις σας, αβρόχοις ποσί. Οι κρίσεις έρχονται για να αποκαλύπτουν ελλείψεις ή αδυναμίες κι αν οι βάσεις σας δεν είναι γερές, το πιθανότερο είναι να «βάλετε το καπελάκι σας στραβά» και να αποχωρήσετε. Το ίδιο βέβαια θα μπορούσε να συμβεί και από την πλευρά του συντρόφου σας, αν του αφήσετε την πρωτοβουλία. Σε κάθε περίπτωση το «γάντζωμα» ή τα «κολλήματα» ενδέχεται να δημιουργήσουν ένα εκρηκτικό κλίμα με απρόβλεπτες συνέπειες. Στον αντίποδα όσες και όσοι είστε μόνοι, θα είναι ...πραγματικά δύσκολο να παραμείνετε έτσι!

Οικονομικά

Ανάλογα ανατρεπτικό είναι και το κλίμα στα οικονομικά και επαγγελματικά θέματα και το σοφότερο από την πλευρά σας θα ήταν να συντονιστείτε με τα νέα δεδομένα, επιδιώκοντας από μόνοι σας την αλλαγή, πριν σας ...προφτάσει εκείνη! Φυσικά αν είστε «βολεμένοι» κάτι τέτοιο θα σας ανησυχήσει αλλά είναι μια καλή ευκαιρία να ξαναθυμηθείτε τον περιπετειώδη τρόπο ζωής σας. Γενικά θα είναι δύσκολο να ησυχάσετε, αφού επιπλέον οι διεκδικήσεις και οι εντάσεις θα είναι μάλλον ζωηρές. Τα καλά νέα είναι για όσες ή όσους «ψάχνονται» μην έχοντας βρει μέχρι στιγμής κάποια ικανοποιητική λύση. Πέρα από το ότι στην κατάσταση σας μια αλλαγή θα έχει σαφώς θετικά στοιχεία, ένα ενδεχόμενο ρίσκο μπορεί να σας δικαιώσει υπέρ του δέοντος.

Γ.Ρ

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved