Star Stylist 22 Μαρτίου - Λουλούδια στη φύση και τα νύχια σας

 

Καθημερινές συμβουλές ομορφιάς με στυλίστα σας... τ' άστρα!

Παπασταύρου Λίντα
Star Stylist 22 Μαρτίου - Λουλούδια στη φύση και τα νύχια σας

καθοδηγεί η Στέλλα Κουρή

stella

Αν δεν είναι ωραία η ημέρα σήμερα τότε ποιά είναι; Τα Κριάρια μπροστά και ποιος τα πιάνει! Η άνοιξη μπήκε και τα πάντα γύρω μας ανθίζουν. Τα χαμόγελα αρχίζουν να φαίνονται στα πρόσωπα όπως και τα λουλούδια. Με την Νέα Σελήνη στον Κριό σίγουρα δεν θα βαρεθείτε και δε θα γλιτώσετε από την πρωτοπορία!

Στα ανοιξιάτικα μαλλιά σας κάντε κάτι δημιουργικό. Αν έχετε σκεφτεί μια αλλαγή χρώματος, σήμερα είναι μια πολύ καλή ευκαιρία. Βέβαια να προσθέσω ότι στην επιλογή που θα κάνετε, προτιμήστε ένα ζωηρό χρώμα. Τα extreme χτενίσματα όπως και τα extreme αξεσουάρ στα μαλλιά είναι μια πολύ καλή ιδέα που έρχεται μαζί με την άνοιξη!

Για τα νύχια σας διαλέξτε extreme βάψιμο. Αν χθες τους κάνατε γαλλικό, σήμερα προσθέστε τους μια ακόμα πινελιά. Όπου έχετε βάλει το λευκό διαλέξτε ένα χρώμα που σας αρέσει και κάντε βούλες ή λουλούδια. Θα αλλάξει τελείως η όψη τους.

Για το μακιγιάζ σας μια πολύ καλή και διαφορετική πρόταση είναι το πράσινο με το μαύρο. Διαλέξτε φωτεινά πράσινα χρώματα για τα μάτια σας και για να δημιουργήσετε την γωνία προτιμήστε το μαύρο χωρίς όμως να το τονίσετε πολύ. Φυσικά και το eyeliner δεν θα λείπει από τα μάτια σας σήμερα. Για τα μάγουλα και τα χείλια διαλέξτε ροζ αποχρώσεις.

Η συμβουλή της ημέρας: Επειδή πολλές παραπονιούνται για την εποχιακή τριχόπτωση, που πολλές φορές συνεχίζει για παραπάνω χρονικό διάστημα, ένας τρόπος αποφυγής της είναι να συμπεριλάβετε στην διατροφή σας το κόκκινο κρέας, τα ψάρια, τα λαχανικά και τα φρούτα. Εάν δείτε ότι επιμένει, συμβουλευτείτε έναν δερματολόγο.

Οι πρωταγωνίστριες της ημέρας: Οι Κριαρίνες που το ομορφότερο δώρο που παίρνουν είναι η αγάπη και οι καλοί λογαριασμοί! Οι Ζυγίνες που έχουν ξεσηκωθεί και αυτές προσπαθώντας να κάνουν καλά τον Ουρανό και τον Κρόνο, οι Καρκίνες που θα αλλάξουν τις επιλογές τους και τον τρόπο πλεύσης τους και οι Αιγοκερίνες που θα κατανοήσουν τα ακατανόητα!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved