Η αστρολογική συμβουλή της ημέρας

Τι πρέπει να προσέξουμε και τι να εκμεταλλευτούμε σήμερα;

Παπασταύρου Λίντα
Η αστρολογική συμβουλή της ημέρας

Εξισώνει ο Karl-Heinz Ottinger

Karl Heinz Ottinger

Καλημέρα σε όλους και πάνω απ’ όλα υγεία!

Η εξίσωση της ημέρας

Δίας= Ερμής/Cupido =Admetos/Vulcanus= Πλούτωνας/Apollon= Ήλιος/Cupido:

Κάνοντας ένα νέο ξεκίνημα και ένα δώρο. Απόδραση. Ένα γεγονός με ευχάριστες συνέπειες. Ένα κέρδος που συμβαίνει αλλά μόνο μια φορά. Μια ανέλπιστη κι ευχάριστη σχέση.

Αξίζει λοιπόν να ρισκάρετε, επιδιώκοντας το ανέφικτο.

Αποικία news

-Σε μέγα ...αντιστασιακό εξελίσσεται ο κ Παπακωνσταντίνου, που προσπαθεί να μας πει πως δεν έφταιγε αυτός αλλά ούτε το ΠΑΣΟΚ για την προσφυγή μας στο ΔΝΤ αλλά η Γερμανία. Ντα ντα κακοί Γερμανοί που ήρθατε να πάρετε δόλια αυτά που αθώα ξεπουλάμε. Άντε και στο Γοργοπόταμο!

-Βέβαια, όταν ο Dominique Strauss –Kahn είπε ότι συζητούσε από τον Σεπτέμβριο του 2009 με τον ΓΑΠ για την ένταξη της Ελλάδας στο ΔΝΤ (δηλαδή πριν καν κυβερνήσει), δεν το αρνήθηκε ο ΓΑΠ ποτέ. Ούτε τον μήνυσε... Κι αν σκέπτεστε πως ΠΑΣΟΚ και αξιοπρέπεια δεν συμβαδίζουν μάλλον είσαστε παράλογοι!

-Η Αννούλα του χιονιά, του ΠΑΣΟΚ και της Bilderberg είπε πως εφόσον ο λαός βγάλει ΝΔ-ΠΑΣΟΚ να κάνουν το 1-2 όπως λένε κι οι αλογομούρηδες τότε τα πράγματα της συγκυβέρνησης είναι ante portas. Εμπρός καλά μου γαϊδούρια!

-Από την άλλη στην ΝΔ αυτοί που ψηφίσαν ΟΧΙ στα μέτρα και στον Εφαρμοστικό είπαν το ΝΑΙ στην Σύμβαση γιατί όπως λέει κι η Ελίζα Βόζενμπεργκ ο Αντώνης Σαμαράς θα φέρει την Ανάπτυξη. Εδώ ως κούκος δεν έφερε κάποτε την (Πολιτική) Άνοιξη, πόσο μάλλον ως μπούφος την Ανάπτυξη.

-Για την ώρα ο κ Σαμαράς προσπαθεί να συνέλθει βλέποντας την αυτοδυναμία να είναι «ένα όνειρο τρελό, όνειρο απατηλό» ενώ από την άλλη η δημοσκόπηση της VPRC φέρνει τους «Ανεξάρτητους Έλληνες» στο 11% δείχνοντας πως σε πρώτη φάση επιβεβαιώνονται όσα είχαμε γράψει στο σχετικό άρθρο.

Η εξίσωση της ημέρας για την Ελλάδα

Cupido= Ποσειδώνας/Πλούτωνας= Ερμής= mc/Apollon= Ποσειδώνας/Cupido:

Ένα μυστικό της οικογένειας έρχεται στην επιφάνεια. Η δυνατότητα να κρυφτούν οι

πραγματικές σκέψεις και να κρατηθούν τα μυστικά. Ειδήσεις ή γνώση όπου η πραγματική έννοια μόνο εν μέρει συλλαμβάνεται. Μιλώντας σε κόσμο για επιστημονικά θέματα. Απιστία. Για να σκεφτεί για τη διάλυση μιας σχέσης. Θλίψη εξαιτίας σκέψεων για τη διάλυση της οικογένειας ή για την έλλειψη της κατοικίας.

Οικογενειακά μυστικά; Ποιό «τζάκι» θα πάρει φωτιά; Πολιτικό «Ντάλλας» θα γίνουμε πάλι... Κι εδώ βέβαια ταιριάζει το παλιό και γνωστό «μας έκλεισε το σπίτι».

Το απόφθεγμα της ημέρας: «Για να είναι κανείς αναντικατάστατος, πρέπει να είναι πάντα διαφορετικός» Coco Chanel

Το τραγούδι της ημέρας: Για την Ελλάδα-Σωκράτης Μάλαμας

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved