Νέα Σελήνη στον Κριό – Πώς θα επηρεάσει τα 12 ζώδια

 

Μια πολύ έντονη Νέα Σελήνη η οποία ανατρέπει δεδομένα και ωθεί σε καινούργια ξεκινήματα

Παπασταύρου Λίντα
Νέα Σελήνη στον Κριό – Πώς θα επηρεάσει τα 12 ζώδια

από την Κατερίνα Σαλωνίκη


katerinanew1.jpg






Στις 22/3 στις 16:38 το μεσημέρι ώρα Ελλάδας, πραγματοποιείται μια πολύ δυναμική Νέα Σελήνη στο επίσης δυναμικό ζώδιο του Κριού και συγκεκριμένα στην 2η μοίρα του.

Η ενέργεια της εκκίνησης της Νέας Σελήνης, συμπλέει με την ενέργεια του Κριού, ενώ συμμετέχουν σε αυτήν σε σύνοδο ο ανάδρομος Ερμής και ο Ουρανός.

Δεν αφήνουμε ανυπολόγιστη την επιρροή του τετραγώνου με τον Πλούτωνα αν και ανοιχτή σε μοίρες, που συμβάλει σε μια ανατρεπτική και επαναστατική διάθεση.

Παράλληλα ο Άρης κινείται και αυτός ανάδρομος στις 6 μοίρες της Παρθένου σε σύνοδο με τον ωροσκόπο της Νέας Σελήνης στις 8 μοίρες της Παρθένου, ενώ η αντίθεση με τον Ποσειδώνα δημιουργεί ψευδαισθήσεις, εξιδανικεύσεις και παραπλανήσεις.

Πρόκειται λοιπόν για μια πολύ έντονη Νέα Σελήνη η οποία ανατρέπει δεδομένα και ωθεί σε καινούργια ξεκινήματα, αναθεωρώντας τις ως τώρα τακτικές και στρατηγικές μας.

Επηρεάζει περισσότερο Κριούς, Ζυγούς, Καρκίνους και Αιγόκερους, ειδικά τους γεννημένους στο πρώτο δεκαήμερο.

Ας δούμε πώς θα επηρεάσει κάθε ζώδιο ξεχωριστά.

Σημείωση. Η επιρροή της Νέας Σελήνης έχει διάρκεια ως την επόμενη, δηλαδή περίπου 28 ημέρες.

ΚΡΙΟΣ

Πρωταγωνιστείτε σε αυτή τη Νέα Σελήνη που σας κάνει ιδιαίτερα δυναμικούς, πρωτοποριακούς και ανεξάντλητους. Σκέφτεστε τρόπους να διαμορφώσετε την εικόνα σας προς τα έξω, αλλά και στα μάτια των αγαπημένων και των συνεργατών σας. Βλέπετε ξεκάθαρα τα μελανά σημεία της προσωπικότητάς σας και των σχέσεών σας και έχετε όλο το σθένος να τα αποχρωματίσετε, ωστόσο μην προχωρήσετε σε ριζικές αλλαγές έως τις 3/4 που ο Ερμής είναι ανάδρομος. Είστε ασυγκράτητοι και νευρικοί γι’ αυτό πράξτε φρόνιμα και σκάστε τις ιδέες σας, μαζί με τα πασχαλινά πυροτεχνήματα.

ΤΑΥΡΟΣ

Η Νέα Σελήνη φωτίζει κάθε σκοτεινό κομμάτι της καθημερινότητας, ενώ ήδη η Αφροδίτη και ο Δίας στο ζώδιό σας έχουν μετατραπεί σε προβολείς που στηρίζουν τα βήματά σας. Οι ανασφάλειες και οι επιφυλάξεις που διατηρείτε σε οποιοδήποτε θέμα, λούζονται κάτω από αυτό το φεγγάρι ξεπλένοντας τις αμφιβολίες. Έχετε την ευκαιρία να απαλλαγείτε από κάθε μυστικό και κρυφό κομμάτι που σας προβληματίζει, ενώ οι απολαύσεις που ζητάτε μπορούν να σας δοθούν απλόχερα. Εκμεταλλευτείτε αυτή τη Νέα Σελήνη για να διεκδικήσετε την αλήθεια και την πραγματικότητα που επιθυμείτε, με τους δικούς σας όρους.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Επικοινωνείτε θαυμάσια στη φιλική αυτή Νέα Σελήνη, ενώ η κοινωνική και φιλική σας ζωή σας καλούν σε ξέφρενα πανηγύρια χαράς και ψυχαγωγίας. Η έναρξη ομαδικών δραστηριοτήτων θα αποτελέσει πηγή ενέργειας και ευεξίας, ακόμα και αν κάποιες καθυστερήσεις γίνουν αιτία να σκυθρωπιάσετε. Νέες γνωριμίες μπορεί να έρθουν από το φιλικό και κοινωνικό σας περιβάλλον, οι οποίες θα σας καταπλήξουν με την κοινή ενέργεια ταύτισης που θα προκαλέσουν. Να είστε υποχωρητικοί στις αντιξοότητες που προκαλεί ο Άρης και μην καταδεχτείτε να χαλάσετε την ψυχολογία σας στο πρώτο εμπόδιο που θα συναντήσετε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Πολλές οι αναθεωρήσεις που καλείστε να κάνετε ειδικά στον επαγγελματικό σας τομέα και σε θέματα καριέρας που θα σας απασχολήσουν πολύ. Η Νέα Σελήνη σας προτρέπει να αλλάξετε στάση και συμπεριφορά και να γίνετε πιο ριζοσπαστικοί στις επιλογές σας. Μην μένετε στην πεπατημένη και τολμήστε να θέσετε στόχους που δεν καλύπτονται κάτω από ρομαντικά ενδύματα. Είναι επιτακτική η ανάγκη να λειτουργήσετε ρεαλιστικά, χωρίς να παραδοθείτε σε όσα θέλετε να ακούσετε. Με λίγα λόγια ετοιμαστείτε για δράση, διεκδικείστε, πρωτοτυπήστε και αφήστε τις δικαιολογίες στην πρώτη αναποδιά. Ξεκινήστε τώρα για να αλλάξετε αργότερα εκείνα που σας περιμένουν τόσο υπομονετικά.

ΛΕΩΝ

Λάμπετε από αυτοπεποίθηση και σιγουριά, εμφανίζοντας μια ακατανίκητη τάση για περιπέτεια. Μπορείτε να ξεκινήσετε την διευθέτηση νομικών υποθέσεων, έναν κύκλο σπουδών που θα σας ανανεώσει πνευματικά, να βρεθείτε με ανθρώπους που σας κεντρίζουν εγκεφαλικά, ή να μεθοδεύσετε ένα ταξίδι που θα γίνει εμπειρία γνώσεων. Κυνηγήστε νέες εμπειρίες και αποδεσμευτείτε από κάθε τι που σας φαίνεται ανεπαρκές. Ο έρωτας χτυπάει την πόρτα σας σε κάθε μορφή, αισθανόμενοι ερωτευμένοι με την ιδέα του παρά με κάποιον συγκεκριμένο άνθρωπο. Φιλοσοφείστε και αναζητήστε εκείνο που κάνει τη ζωή σας πιο πνευματική και ποιοτική.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Εκείνο που είναι πρωταρχική ανάγκη για εσάς σε αυτή τη Νέα Σελήνη, είναι η αναδιάταξη των οικονομικών σας, οι κληρονομικές υποθέσεις και η εξασφάλιση πόρων ώστε να μπορέσετε να βάλετε σε μια τάξη και στην ψυχολογία σας. Ο ανάδρομος Άρης στο ζώδιό σας θα σας κάνει να τρέχετε να καλύψετε τα κενά, χωρίς να προσφέρει και τα κατάλληλα μέσα, αλλά η συμμετοχή του κυβερνήτη σας Ερμή ξεκαθαρίζει τα πράγματα. Έναν εκνευρισμό αρχικά θα τον έχετε, αλλά υπάρχει το αντιστάθμισμα της σεξουαλικής σας ζωής, η οποία διεγείρεται και σας προκαλεί με διάφορους τρόπους να την απολαύσετε. Συγχρονιστείτε με τεχνοκρατικές επιλογές, που τις χειρίζεστε άψογα και μην ξεχνάτε τα gadget.

ΖΥΓΟΣ

Η Νέα Σελήνη απέναντί σας δημιουργεί αναταραχή σε σχέσεις και συνεργασίες, τις οποίες αναδεύετε μέχρι να γίνουν ένα ομοιόμορφο μίγμα. Το εγώ και το εμείς παντρεύονται ιδανικά, ενώ είστε ξεσηκωμένοι στο να επιλύσετε θέματα του παρελθόντος που προβλημάτισαν τις σχέσεις με τους αγαπημένους σας. Αναθεωρείτε, υποχωρείτε και συμβιβάζεστε πάντα κάτω από μια ανατρεπτική διάθεση. Η έννοια της συντροφικότητας ισχυροποιείται, επιθυμώντας να δεσμευτείτε περισσότερο, επιτυγχάνοντας μια καινοτόμα ολοκλήρωση. Απαντάτε φιλειρηνικά στις προκλήσεις, ενώ υποκλίνεστε σε οτιδήποτε εκλεπτυσμένο, καλλιτεχνικό και φιλελεύθερο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Θα χρειαστεί να βάλετε ημερομηνία λήξης στις σταθερές σας αξίες, ειδικά σε εκείνες που διαδραματίζονται στον εργασιακό σας χώρο. Ένα νέο ξεκίνημα κάτω από νέες συνθήκες, θα βοηθούσε στην καλύτερη επικοινωνία με συναδέλφους, αλλά και στη ρουτίνα της δουλειάς.

Η οπτική σας αλλάζει κατεύθυνση και σας δίνεται η ευκαιρία να κάνετε μια εποικοδομητική αλλαγή, η οποία δεν πρέπει να φοράει ροζ Ποσειδώνια γυαλιά. Εντάξτε στη ζωή σας ένα πρόγραμμα διατροφής, το οποίο θα σας εξισορροπήσει και θα ανεβάσει τις μετοχές σας στις καλοκαιρινές σας αποδράσεις. Μην φοβάστε τις αλλαγές και μην θεωρείτε πως θυσιάζετε τίποτα σε σχέση με όσα θα λάβετε.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο έρωτας, το φλερτ, η διασκέδαση, η δημιουργία, η χαρά και η αισιοδοξία, σας συναντούν σε απόσταση αναπνοής σε αυτή τη Νέα Σελήνη, που σκοπό έχει να σας κάνει να νιώσετε υπέροχα. Ξεκινήστε κάθε δραστηριότητα, ακόμα και το πιο τρελό σας όνειρο. Η απόδοσή σας βρίσκετε στο μέγιστο, η τάση σας να ερωτοτροπήσετε είναι αχαλίνωτη και οι ιδέες σας εξακοντίζονται σε μεγάλο εύρος. Μια εγκυμοσύνη μπορεί να ξεκινήσει, ενώ η εφηβική διάθεση προκαλεί σε αταξίες τους αδέσμευτους και σε υπερβολές τους δεσμευμένους. Το ρίσκο όσο μεγάλο κι αν είναι θα το πάρετε και μάλιστα χωρίς προστατευτική ασπίδα. No mercy!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Οικογένεια, σπίτι, ασφάλεια, κατανόηση, είναι όσα φέρνει στην επιφάνεια αυτή η Νέα Σελήνη.

Οι εντάσεις που δημιουργούνται δίνουν τη χρυσή ευκαιρία για να δρομολογήσετε τις αποφάσεις σας, ακόμα και αν αυτές σκοντάφτουν χρονικά. Πολλοί προβληματίζεστε για ένα ακίνητο, ενώ το concept μιας μετακόμισης που θα οργανωθεί τώρα, θα σας εμφανίσει αργότερα ένα ιδανικό σπίτι. Μην βιαστείτε να ξινίσετε σαν το λεμόνι και μην κάνετε παρορμητικές κινήσεις. Αποκαταστήστε τις σχέσεις με τους οικείους σας και ανακαινίστε μαζί με το σπίτι και τους τοίχους και τη συναισθηματική σας παλαιότητα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Μοιάζετε με οξυδερκείς εφευρέτες που ανακαλύπτουν πρωτότυπες ιδέες και τις εφαρμόζουν μπροστά στα έκπληκτα μάτια των παρατηρητών. Οι ιδέες σας προωθούνται αξιοθαύμαστα, η επικοινωνία σας βρίσκεται σε ασύλληπτα επίπεδα και αυτή η Νέα Σελήνη σας κάνει περιζήτητους, μαγνητικούς και ευφυείς λόγω της συνόδου με τον κυβερνήτη σας Ουρανό. Έχετε την ευκαιρία να προβάλλετε τον εαυτό σας, τις γνώσεις σας, να μετακινηθείτε, να σκεφτείτε την αγορά μιας ηλεκτρικής συσκευής ή ενός αυτοκινήτου και να την υλοποιήσετε μετά την ανάδρομη κίνηση του Ερμή. Διαλλακτικοί με συγγενείς και με δικούς σας ανθρώπους, λάμπετε και αναζωογονήστε διανοητικά σε όλα τα επίπεδα. Keep walking!

ΙΧΘΥΕΣ

Οικονομικά θέματα σας κάνουν να γυρίζετε σελίδα στους ως τώρα χειρισμούς σας, συνειδητοποιώντας πως σας οδηγούν σε αδιέξοδο. Η Νέα Σελήνη σας κάνει να αναθεωρείτε πολλά και πολλούς, ανθρώπους στους οποίους βασιστήκατε και ενώ είχατε βοηθήσει στο παρελθόν, τώρα στρίβουν στη γωνία. Οι ανοιχτοί λογαριασμοί σας κάνουν να σκέφτεστε και τις υλικές και συναισθηματικές σας επενδύσεις, στις οποίες δεν φανήκατε εύστοχοι, ενώ η αναζήτηση εναλλακτικών πόρων εσόδων, είναι πολύ πιθανή. Οι αξίες και οι αντιλήψεις σας περί χρημάτων, χρειάζονται ριζική αναδόμηση γι αυτό εγκαταλείψτε τις πλατωνικές σας συνήθειες και γίνετε πιο πρακτικοί και προσγειωμένοι στην πραγματικότητα.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved