Star Stylist 21 Μαρτίου - Ανοιξιάτικες και χαμογελαστές

 

Καθημερινές συμβουλές ομορφιάς με στυλίστα σας... τ' άστρα!

Παπασταύρου Λίντα
Star Stylist 21 Μαρτίου - Ανοιξιάτικες και χαμογελαστές

καθοδηγεί η Στέλλα Κουρή

stella

Μπήκε η άνοιξη! Επιτέλους! Ένα παλιό καλό ρητό λέει (λίγο παραποιημένα βέβαια) ότι άνοιξη χωρίς χαμόγελο είναι χαμένη άνοιξη. Ξεκινήστε την ημέρας σας πολύ όμορφα με έναν καφέ, μια καλημέρα και χαμόγελο! Μια συνήθεια που την έχουμε ξεχάσει και έχουμε κρατήσει μόνο τον καφέ!

Καλημέρα σας!

Στα μαλλιά σας φροντίστε να κάνετε την περιποίηση της δεύτερης ημέρας. Αυτό που εννοώ είναι ότι, εάν τα έχετε χτενίσει χθες και έχουν χαλάσει, σήμερα μην στεναχωρηθείτε. Η πιο κατάλληλη συμβουλή για σήμερα η οποία ταιριάζει με την ενέργεια και την ομορφιά της ημέρας είναι η κοτσίδα. Έτσι λοιπόν μια γαλλική κοτσίδα στο πλάι θα πρόσφερε ρομαντισμό και ομορφιά στα μαλλιά σας.

Στα νύχια σας φυσικά και πάλι επιμένω στην ρομαντική διάθεση. Το κλασσικό γαλλικό ή και τα ελαφριά χρώματα είναι μια καλή πρόταση για σήμερα. Δεν είναι ανάγκη να είναι έντονα τα νύχια σας. Φροντίστε να είναι διακριτικά και περιποιημένα.

Το μακιγιάζ σας σήμερα θα έχει την πιο ρομαντική διάθεση. Οι ροζ αποχρώσεις είναι για τις ανοιχτόχρωμες και οι κοραλλί για τις σκουρόχρωμες. Αυτό που θα φροντίσετε σήμερα είναι να τονίσετε τα μάγουλα. Εάν λοιπόν είστε ξανθιά, χρησιμοποιήστε το ροζ σε μάγουλα, χείλια και αν θέλετε στα μάτια, ενώ αν είστε μελαχρινή, οι αποχρώσεις του κοραλλί και του πορτοκαλί θα δείξουν πολύ όμορφα. Δεν είναι απαραίτητο να χρησιμοποιήσετε μολύβι για να τονίσετε τα μάτια. Μια καφέ ή μια μαύρη μάσκαρα θα κάνει καλά την δουλειά της.

Η συμβουλή της ημέρας: Χαμογελάτε… είναι μεταδοτικό! Με ένα χαμόγελο πάντα ομορφαίνουμε πιο πολύ αλλά και με συγκεκριμένη διατροφή. Το νερό είναι η κύρια πηγή ενυδάτωσης του οργανισμού και βοηθάει το δέρμα να γίνει πιο ελαστικό.


Όταν στην διατροφή μας συμπεριλαμβάνουμε το ελαιόλαδο (το οποίο είναι πλούσια πηγή βιταμίνης Ε), προστατεύουμε το δέρμα μας από την γήρανση.










Οι πρωταγωνίστριες της ημέρας: Σήμερα όλες θα υποδεχτούμε κι επισήμως την Άνοιξη, οπότε όλες θα πρωταγωνιστήσουν με τον ένα ή τον άλλο τρόπο.
©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved