Η αστρολογική συμβουλή της ημέρας

Τι πρέπει να προσέξουμε και τι να εκμεταλλευτούμε σήμερα;

Παπασταύρου Λίντα
Η αστρολογική συμβουλή της ημέρας

Εξισώνει ο Karl-Heinz Ottinger

Karl Heinz Ottinger

Καλημέρα σε όλους. Άνοιξη αρχίζει να μυρίζει... Άντε να σβήσουν τα καλοριφέρ, να φύγουν τα κρυολογήματα κι οι ιώσεις και να δούμε Θεού πρόσωπο.

Η εξίσωση της ημέρας

Αφροδίτη/Ποσειδώνας= Cupido/Apollon= Zeus/Kronos= Πλούτωνας/Admetos: Νεανικοί έρωτες. Παράνομοι έρωτες. Ισχυρή ερωτική δραστηριότητα και όρεξη. Ριζικές αλλαγές μέσα στις σχέσεις. Ίσως κάτι να βγει στην επιφάνεια και να μαθευτεί.

Ερωτικά, η μέρα είναι γεμάτη απρόοπτα, αφού η ερωτική διάθεση είναι στο φουλ αλλά οι συνθήκες δεν το πολύ-επιτρέπουν. Καθότι, εάν είσαι με ένα άτομο σε σχέση κανονική, τότε οκ όλα θα πάνε καλά. Αν όμως όπως λέει κι ο ΛΕ-ΠΑ «παράνομος κι αν είναι ο δεσμός μας», τότε τι κάνουμε; Προσέχετε γιατί η Σελήνη περνά επάνω από Hades κι αυτό καλό δεν το λες. Εγώ πάντως μίλησα κι ελάλησα….

Αποικία news

-Η επέτειος της Εθνικής παλιγγενεσίας πλησιάζει και η «επιχείρηση παρέλαση» θα θυμίζει κάτι από Πολυτεχνείο ‘73 αφού είναι θέμα μείζονος σημασίας . Έτσι πολλά ζευγαράκια, άπλυτοι, καστανάδες, λαχειοπώλες θα είναι άνδρες της Κρατικής Ασφάλειας . Βέβαια, με αυτή την επίδειξη ισχύος που επιχειρεί ο Υπουργός Προ. Πο ίσως, λέω ίσως να έχει τα αντίθετα αποτελέσματα από αυτά που επιθυμεί.

-Κατά τα άλλα η Ελλάδα σήμερα είναι ανεξάρτητη όσο ανεξάρτητη ήταν κι η Τζένη Καρέζη στην ταινία «Λόλα».

-Ο Ανδρέας Λοβέρδος προέβλεψε πως τελικά το ΠΑΣΟΚ θα πάρει ποσοστό άνω του 20% . Ο Vangel που βλέπει να έρχεται το παγόβουνο που βούλιαξε τον Τιτανικό καλεί συστράτευση με ήθος, επαναφέροντας τον Στρατηγό Τσουκάτο, τον Λαλιώτη αλλά βέβαια και τον Σημίτη. Μιλάμε μπροστά στην Ιπποκράτους, ο Κορυδαλλός θα μοιάζει με την Μητρόπολη Αθηνών. Από την άλλη ο Κος Μόσιαλος θα ξαναπάει στα παλιά λημέρια του London School of Economics ενώ τα «υιοθετημένα» του οι 3 βουλευτές δεν βγαίνουν ούτε με φτου ξελευθερία στην εκλογική τους περιφέρεια.

-Τελικά ο 70χρονος που πυροβόλησε στον αέρα στην εφορία προφυλακίσθηκε στο άψε σβήσε. Οι καταχραστές-κλέφτες κλπ ενός ολόκληρου λαού πότε με το καλό;

Η εξίσωση για την Ελλάδα: Ήλιος= Σελήνη/Ουρανός= Άρης/Κρόνος = MC/Poseidon= Βόρειος Δεσμός /Κρόνος= Ερμής/Ουρανός:

Γυναίκες με έντονη προσωπικότητα γίνονται οι ρυθμιστές καταστάσεων. Θάνατος, ασθένεια, προσωπικές δυσκολίες. Μια ομιλία από ένα εμπνευσμένο μυαλό που κερδίζει τις εντυπώσεις. Δηλώσεις που ξεσηκώνουν. Ένα άτομο που παραιτείται ή απλά φεύγει. Ένας αγγελιοφόρος –μηνύματα από μακριά που δεν είναι κι τόσο ευχάριστα.

Το απόφθεγμα της ημέρας: «Καλύτερα οι εχθροί σου να σε θεωρούν τρελό, παρά λογικό και προβλέψιμο» Από το βιβλίο Mafia Manager

Το τραγούδι της ημέρας: Within Temptation - What Have You Done (feat. Keith Caputo)

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved