20 Μαρτίου έχω τα γενέθλια μου - Τι λένε τα άστρα;

Μία αστρολογική εκτίμηση και πρόβλεψη για όσους έχουν τα γενέθλια τους σήμερα

20 Μαρτίου έχω τα γενέθλια μου - Τι λένε τα άστρα;





Η συμβολική κάθε μοίρας του ζωδιακού





Δεν είναι βέβαια η πρώτη φορά που παρουσιάζεται η συμβολική των 360 μοιρών του ζωδιακού. Με το θέμα έχουν ασχοληθεί πολλοί αστρολόγοι, ξένοι αλλά και Έλληνες, μεταφέροντας-αποδίδοντας, κυρίως την εκδοχή του Ιταλού αστρολόγου Adriano Carelli.

Εμείς θα σας θυμίζουμε μέρα-μέρα την συμβολική της μοίρας που «πατάει» ο Ήλιος βοηθώντας όσες ή όσους έχουν τα γενέθλια τους να πάρουν μια εικόνα για τις προδιαγραφές τους. Φυσικά, αντί για τον Ήλιο, μπορεί κανείς να έχει σε αυτήν την μοίρα, τον Ωροσκόπο, την Σελήνη, έναν πλανήτη ή κάποιο άλλο ευαίσθητο σημείο του χάρτη του.










29 έως 30 Ιχθύων

Σύμβολο: «Ένα μεγαλοπρεπές πέτρινο πρόσωπο σχηματισμένο πάνω σε βράχους»

Ερμηνεία: Ο άνθρωπος εδώ διαπνέεται από αιώνιες αξίες ή ιδανικά, ωστόσο έχει την τάση να είναι απόλυτος και άκαμπτος στις πεποιθήσεις του. Και τελικά αυτή η έλλειψη ευελιξίας φτιάχνει έναν μοναδικό τύπο εγωισμού, συνυφασμένο με την γνωστή Ιχθυακή ιδιότητα της αυτοθυσίας. Το «εγώ θυσιάστηκα για σένα» ή για ένα σκοπό κλπ τον ακολουθεί παντού καθιστώντας σχεδόν αδύνατη την μετάβαση σε ένα διαφορετικό σύστημα αξιών.

Το απόφθεγμα της μοίρας: «Για να γίνεις ηγέτης, πρέπει να βρεις μια παρέλαση και να μπεις μπροστά της» John Naisbitt

Χ.Δ.

Οι τάσεις μέχρι τα επόμενα γενέθλια

Αισθηματικά

Ένα κύμα ρομαντισμού και εξιδανίκευσης «απειλεί» να σας κατακλύσει, προσφέροντας σας τα κλειδιά του παραδείσου στο πιάτο! Φυσικά η πραγματικότητα μπορεί να απέχει κατά τι από αυτό που φαντάζεστε ή ονειρεύεστε ξύπνιοι, το σημαντικό όμως είναι ότι νιώθοντας καλά μπορείτε τελικά να πετύχετε πολλά σε πολλούς τομείς της ζωής σας. Η εμψυχωτική δύναμη του μύθου είναι ικανή πραγματικά να σας «αναστήσει» βγάζοντας στην επιφάνεια τον καλύτερο εαυτό σας. Από την άλλη πλευρά αν αρχίσετε να ψάχνετε λεπτομέρειες ενδέχεται να απογοητευτείτε, γι’ αυτό ζήστε το σήμερα χωρίς να προκαθορίζετε το αύριο. Έτσι κι αλλιώς το βασικό αίτημα της χρονιάς είναι η αλλαγή και η ανανέωση, με την σταθερότητα να έχει κηρύξει στάση εργασίας!

Οικονομικά

Αν εξαιρέσουμε τις «τραβηχτικές» από άτομα που θα εκμεταλλευτούν την ευαισθησία, το φιλότιμο ή την καλοσύνη σας, η χρονιά σας θα είναι γενικά καλή με τις ευκαιρίες και τα «τυχερά» να σας αφήνουν την αίσθηση ότι μπορείτε να καταφέρετε τα πάντα. Αν και αυτό δεν είναι ψέμα, ωστόσο αναφέρεται στα πλαίσια των δυνατοτήτων σας που μπορείτε όντως να τις εξαντλήσετε, όχι όμως και να τις ξεπεράσετε.

Γι αυτό αποφύγετε να εμπλακείτε σε μεγαλόπνοα σχέδια και το κυριότερο μην θεωρήσετε ότι είστε άτρωτοι από τα προβλήματα.

Γ.Ρ

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved