Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 20 έως 22/3

Σελήνη στους Ιχθείς

Παπασταύρου Λίντα
Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 20 έως 22/3

από την Κατερίνα Σαλωνίκη

katerinanew1.jpg






Η μυστηριώδης γυναίκα με υπαινικτικό ύφος και συνωμοτικό βλέμμα, βρίσκεται έξω από την πόρτα του ζωδίου των Ιχθύων σήμερα 20/3 στις 2:06 το πρωί.

Κουβαλώντας την επιρροή της συνόδου με τον Ποσειδώνα στις 5:16 το πρωί, σκορπίζει το μεθυστικό άρωμα της πλάνης και μια ιδιαίτερα καλλιτεχνική αύρα.

Η ημέρα ξεκινά με έντονη διαίσθηση, ενώ οι κινήσεις μας γίνονται ενστικτωδώς και όχι κάτω από το πρίσμα της λογικής και της μεθοδικότητας.

Η έμπνευση είναι αυτή που καθοδηγεί τα πάντα και όλα συμβαίνουν ανάλογα με το πώς αισθανόμαστε εμείς, μέσα στις καταστάσεις που βιώνουμε.

Δεν είμαστε διατεθειμένοι να υποκύψουμε σε κριτικές και υποδείξεις, γιατί οδηγούμαστε από μια εσωτερική καθοδήγηση, ανεξαρτήτου αποτελέσματος.

Η δημιουργικότητά μας βρίσκεται στο απόγειό της, ενώ κάθε καλλιτεχνική δραστηριότητα μας κατακτά έως το μεσημέρι.

Στις 16:25 η κορύφωση της αντίθεσης με τον Άρη, κάνει την ευμετάβλητη διάθεσή μας να ικανοποιείται πολύ δύσκολα με αποτέλεσμα να δοκιμάζουμε συνεχώς διάφορους τρόπους απόδρασης, για να καταστείλουμε και τον εκνευρισμό.

Στις 20:05 όμως το βράδυ και λίγο αργότερα στις 22:56, τα εξάγωνα της Σελήνης με Πλούτωνα και Δία αντίστοιχα, συνθέτουν ένα βράδυ στο οποίο μπορούμε να εξομολογηθούμε τα όνειρα και τις επιθυμίες μας, είτε στον εαυτό μας είτε στους άλλους.

Η έκφραση και η παραστατικότητα θα είναι πολύ δυνατές και είναι ευκαιρία να μεταδώσουμε εκεί που επιθυμούμε, εκείνο που αναζητάμε. Η ατμόσφαιρα θα είναι ζεστή, αλλά χρειάζεται προσοχή ώστε να μην γίνει και εύφλεκτη και ανώφελα συγκινητική.

Στις 21/3 υποδεχόμαστε την άνοιξη με το εξάγωνο με την Αφροδίτη, που κορυφώνεται στις 10:40 το πρωί και μας επηρεάζει για ολόκληρη την ημέρα.

Μια θαυμάσια ημέρα από ψυχολογικής τουλάχιστον άποψης, στην οποία έχουμε την ευκαιρία να κάνουμε οτιδήποτε μας φέρνει χαρά και αισιοδοξία.

Μπορούμε να βγάλουμε τα χαλιά από το σπίτι μας δίνοντας μια άλλη νότα, μέχρι να απολαύσουμε τον καφέ μας σε ένα καλλιτεχνικό στέκι.

Ότι και να κάνουμε σε όλους τους τομείς, θα διακατέχεται από άφθονο ρομαντισμό, εκλέπτυνση και γόνιμη φαντασία.

Στις 22/3 στις 11.58 το πρωί, η Σελήνη περνάει στον Κριό διαμορφώνοντας τη διάθεση σαν απογείωση αεροπλάνου.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved