Star Stylist 19 Μαρτίου - Ξεκινήστε με χαμόγελο

Καθημερινές συμβουλές ομορφιάς με στυλίστα σας... τ' άστρα!

Star Stylist 19 Μαρτίου - Ξεκινήστε με χαμόγελο

καθοδηγεί η Στέλλα Κουρή

stella

Ο Ερμής συνεχίζει να είναι ανάδρομος... οπότε όπως όλες καλά γνωρίζετε «άλλα λέει η θεία μου άλλα ακούν τα αυτιά μου»! Βέβαια μην αγχωθείτε όλο και κάτι καλό θα έρθει. Θα βρείτε κάτι που ψάχνατε και τέτοια μικρά πραγματάκια!

Επειδή όμως μέρα χωρίς χαμόγελο είναι χαμένη ημέρα... το χαμόγελο στα χείλια και καλή εβδομάδα!

Τα μαλλιά σας θέλουν φροντίδα, αγάπη και στοργή. Παρόλο που η Σελήνη είναι πρωτότυπη σήμερα, μην βιαστείτε να πάρετε αποφάσεις που αφορούν τα μαλλιά σας. Ό, τι και αν σκέφτεστε να κάνετε (εάν θέλετε να κάνετε αλλαγές), δώστε του μια δεύτερη σκέψη.

Αν σκεφτείτε να τα βάψετε, διαλέξτε σίγουρες τεχνικές και αποδεδειγμένες μεθόδους.

Στα χέρια σας κάντε μασάζ και χαλαρώστε τα! Μετά βέβαια κάντε το εβδομαδιαίο μανικιούρ, διαλέγοντας απλά μια απόχρωση βιολετί ή μπεζ.

Η συμβουλή της ημέρας: Αν δείτε ότι το προϊόν που έχετε βάλει στα μαλλιά σας δεν είναι αρκετό, τότε βάλτε λίγο νερό στα μαλλιά σας ή στα χέρια σας και προσπαθήστε να το απλώσετε πιο καλά.

Οι πρωταγωνίστριες της ημέρας: Οι Υδροχόες που το επιμορφωτικό τετ-τετ το έκαναν μόνιμη στήλη, οι Ζυγίνες που προσπαθούν να πάρουν ανάσα και οι Ταυρίνες που έχουν βολευτεί και που να τρέχουν τώρα (τρέχουν οι άλλοι για αυτές).

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved